ANNONS

Horoskop vecka 5, 2020

/

Planetaspekter den 27 januari- 2 februari, 2020.

Heart Lock, Key, Valentine'S Day, Valentine, Red, Love

Kära läsare,

Veckan startar med en kvadratur mellan Venus och Mars. Det hela sker på måndagen den 27 januari. Energin lära färga den helgen den 25-26 januari också.

Vad är seriös kärlek kontra endast stundens ingivelse?

På måndagen är det bästa att inte hoppas på för mycket. Passion och en superflirtig känsla, ja. Långsiktig kärleksrelation eller löften, nja…

Måndagen bjuder på en kvällsaspekt som är lite mjukare och mer romantisk, Venus konjunktion Neptunus. Om måndagen startar segt så kan det alltså ta sig mot kvällen. Då blir kärlekslivet mer drömskt och vackert. Hoppet tänds! (Och, det kommer en mycket fin aspekt i vecka 6 för den som vill avge löften inför framtiden. Då är läget att sikta mot äktenskap, samboskap och seriösa satsningar. Under vecka 5, avvakta.)

På tisdagen den 28 januari möts Mars och Neptunus. Det här är högst ”luddiga” vibbar. Vi tänker inte helt klart. Det är ingen bra dag för att avge löften. Det är snararen en dag som passar för att hänge sig åt allt som är mer svårgreppbart såsom en vision, drömtydning eller kreativa lustar.

Veckan avslutas med en härlig sextil mellan kärleksplaneten Venus och passionens planet, Pluto. Helgen den 31 januari- 2 februari kan bli en riktigt intensiv, passionerad historia!

Det här kan trigga större beslut om att flytta ihop, bilda en familj eller göra ett gemensamt större köp med sin partner. Eller springa in i en själsfrände och ”bara bli ihop” på stubben!

Under vecka 6 väntar aspekten som gynnar att klubba stora framtidsbeslut i kärlek, men även affärer/pengar och samarbeten. Den sista helgen i januari är en mycket bra upptakt till den aspekten!

Jag önskar er alla en härlig kommande vecka!

Kramar

Helena

2
75

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00