Nya Happytown!

Happytown kommer tillbaka! Inlägget innehåller reklam för min bok.

Kära läsare!

Jag har tänkt på det här så länge: att återlansera Happytown.

För er som följt min resa sedan starten här på amelia.se så kanske ni minns att jag lanserade min debutbok, Happytown, under våren 2015.

Jag ville sammanfatta alla mina framgångsknep för att arbeta smartare, må bra och lyckas nå drömmar med hjälp av turplaneten Jupiter.

I boken fanns allt från EFT-knep för att få kontroll över ångest och rädslor och dåliga ovanor, användandet av lagen om attraktion, pepp och pusch, till andliga berättelser och medialitet.

Genom åren har jag fått fin respons från läsare som skriver att Happytown hjälpt dem genom tuffa tider i livet.

Förlaget som gav ut Happytown gick tyvärr i konkurs. Jag kände att boken aldrig fick det långa liv som jag hade hoppats. Jag trodde, och forsätter att tro, att boken är en sådan där samling av tips som kan leva länge, genom ringar på vattnet då folk berättar om den för väninnor och liknande.

Men, om boken inte går att hitta?

Vid uppgörelsen med konkursförvaltaren var jag noga med att rättigheterna till boken tillhör mig.

Bollen hamnade hos mig och de senaste åren har det varit upp till mig att göra något åt boken. Manus har legat i datorn och ”ropat” lite på mig då och då. Men inte förrän i helgen har jag kommit mig för att göra något åt saken.

Nu är det dags!

Happytown_omslag_2020

Happytown återkommer inom kort som e-bok. Allt manus, utom den astrologiska delen, är densamma. Astrologidelen är förändrad så tillvida att jag har uppdaterat datum för åren 2020-2024 gällande Jupiter så att stjärntecknen lätt ska kunna läsa för sitt turår.

Jag hoppas att ni ska tycka om den ”nya” Happytown och att mina knep för att klara av utmaningar och nå framgångsmål, ska få fortsätta att inspirera nya läsare.

Jag känner mig underligt nervös över denna lanseringen. Varenda hemlighet och utmaning som jag har brottats, berättar jag om. Och även om jag en gång redan har gjort det så känns boken och min historia så otroligt personlig. Ännu mer när jag nu ser tillbaka på den.

Jag berättar mer snart!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig, positiv dag!

Kramar

Helena

  1. Hej Elisabeth,
   Ja boken är på svenska. :-)
   Kram
   Helena

 1. Ska du ge ut den själv eller via förlag? Min mammas bokförlag letar nämligen böcker att ge ut som e-bok, via ett större förlag som även gör ljudböcker. Kontakta mig via mejl om du vill ha mer info så hjälper jag dig vidare.

  Ska tillägga att både jag och min kära mor lever livet i flödets och andlighetens tecken ❤

  1. Hej Caroline!
   Tack för din fina förfrågan. Jag ger ut e-boken själv. Jag har gett ut flera böcker själv tidigare, både i Sverige och utomlands. Numera säljer jag informationsmaterial i form av digitala produkter. Kurser och e-böcker ingår där.
   Vad jätteroligt att du och din mamma är intresserade av andliga och inspirerande böcker. :-) All lycka och framgång till er!
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..