Fredagstarot 31 januari 2020

Tarot för dagen! Välj ditt kort och då ditt budskap.

Tarot, Fortune, Cards, Mystic, Divination, Gypsy

 

fred 31 jan 2020

Scrolla ned för rättvända kort och ditt budskap för dagen.

 

 

 

 

fre 31 jan 2020

Från vänster:

Styrka:

Kvinnan på kortet har använt sin inre styrka, passion och övertygelse till att tämja det stora lejonet. Den farliga besten är helt underkastad kvinnans kärleksfulla klappningar.

Kortet visar på samma styrka, kraft och målmedvetenhet som kvinnan har använt för att ta kontroll över en först potentiellt farlig situation. Styrkekortet påminner dig om att du besitter en inre kraft som är mycket starkare än du tror. Du arbetar med bestämda steg mot ditt mål och inget kan rucka på din förmåga att lyckas även om vägen dit bitvis kan verka väldigt prövande. Idag känner du av din kraft extra mycket. Ditt inflytande över andra sker närmast subtilt. Du har en styrande kraft med dig i din aura och världen noterar den och ger dig det du vill ha när du agera med samma värdighet och kärlek som kivnnan. Precis som Lejonet så känner du din styrka. Du behöver inte visa tänderna för att bevisa den.

Förvandla din inre kraft till något konkret idag: ta ett modigt steg och agera utifrån kärlek och förståelse, så vinner du.  Om du har känt att du har haft det svårt med att kontrollera ilska, bitterhet eller hat så är kortet en påminnelse om att starta ditt möte med världen och andra människor, genom kärlek.

Knekt i Bägare:

Du är inspirerad och drömsk idag. Du litar till dina känslor och till ditt hjärta. Knekten kan antyda att du får ett meddelande i kärlek eller annan fin känslomässig betygelse. Knekten i Bägare uppmuntrar dig att följa dina känslor och din passion i livet. Om du har känt ett kall i livet ska du lita till den känslan och följa den. De runt omkring dig kanske inte förstår hur du kan fatta beslut bara på känsla, istället för fakta och förnuft, men det är DIN väg idag. Ett kreativt eller artistiskt projekt kan vara något som inspirerar dig enormt idag. Du kan känna att det förkroppsligar hela din vision av det du har drömt om. Fortsätt på den vägen!

8 i Stavar:

Här kan det gå undan! Besked, nyheter och meddelanden kan anlända i hög hastighet. Det du får reda på tar dig till avgörande vändpunkter och beslut. Du kan uppleva att dagen känns ”proppfull” av saker att göra men du känner samtidigt att det är något roligt över det hela.

Besked om ett arbete eller en resa, pågående/planering, kan ta upp din tid. Kanske reser du och avverkar flera tidszoner inom ett och samma dygn.

Du befinner dig i en tid då du ska välja att agera på det som sker. Undvik status quo utan följ flödet i det som dyker upp. Du kan finna en ny spännande väg att följa. ”Passa på och håll dig framme” är bra ledord för hur du ska tänka när tempot ökar idag. Skicka iväg ansökningar, avsluta ett projekt med snabbhet och/eller sikta mot det som du allra mest önskar dig. Med den här energin är allt möjligt men du MÅSTE agera!

  1. Kamila skriver:

    Tack för Fredagstarot 🍀
    Man hoppas och hoppas 🙏

  2. Monika skriver:

    Woohoo! Känner härliga vindar… började redan sent igår kväll! Kan detta vara ett tecken på att köra!!
    (Valde nr 3) ❤💋

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..