ANNONS

Horoskop 3-9 februari, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 6, 2020

Artistic, Art, Beauty, Female, Creativity, Woman

Väduren 21/3- 20/4

Ägna de kommande veckorna åt lite lugnare, kontemplativa övningar. Fantisera, snarare än hantera siffror och fakta. En introspektiv resa kan ge dig mängder av aha-upplevelser och chansen att ladda med ny energi och själslig läkning. På fredagen startar en månad av möjlighet till energipåfyllning i ditt kärleksliv. Romantik är på väg mot dig! Söndagens fullmåne sätter kärlek, flirt och romantik på din karta. Starka känslor kan blossa upp. Se vad som sker!

Oxen 21/4-21/5

Oj, vilken drömmare du kommer bli från och med fredagen och den följande månaden. Vad är verklighet i ditt kärleksliv, kontra dina drömmar? De två går ihop för dig! Du kan bli fullkomligt förtrollad av någon ny under de här fantasifulla aspekterna. Nyheter om familjeliv, barn och ditt hem väntar till helgens fullmåne på söndagen. Känslor överallt!

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare i ditt karriärhus ger dig en perfekt tid för att be om ett samtal med din chef eller skicka iväg en jobbansökan eller hålla en presentation. Dina ambitioner håller en mycket hög nivå. Passa på innan Merkurius börjar backa den 17 februari. Efterlängtade nyheter om ett samarbete eller besked om en kreativ kurs eller soloprojekt, där du får skina, väntar i samband med fullmånen på söndagen.

Kräftan 22/6-23/7

Du har stora planer! Några av dem kan inbegripa utlandet eller chansen att resa mer. Din entreprenörsanda har verkligen vaknat till liv också. Skicka iväg mail med förslag, samarbetsförfrågningar eller bokmanus. Världen, här kommer Kräftan! Nyheter om pengar, som du kan ha väntat på eller arbetat för det senaste halvåret, kommer i samband med fullmånen på söndagen. Om du söker ett nytt arbete, där du får leva ut dina kreativa lustar så kan en sådan chans dyka upp i samm veva.

Lejonet 24/7-23/8

Din hjärna går på högvarv kring pengar, bonus, passiva inkomster, kommission, försäkringsutbetalningar och skatter och lån. Du kan ta snabba kliv framåt. (Men under perioden från och med den 17 februari gör du bäst i att sitta still i båten och anpassa dig mer än att ta initiativ.) Ett överraskande besked väntar på onsdagen. I samband med fullmånen i ditt eget tecken på söndagen (du kommer känna av vibbarna redan innan helgen) så väntar ett stort beslut gällande något som du har arbetat med det senaste halvåret. En kreativ sidosyssla som du arbetat på kan vara redo för lansering.

Jungfrun 24/8-23/9

Kommunikationen flödar på så fint med din kärlekspartner eller en person som du vill samarbeta med. Använd dig av tiden innan den 17 februari för att dra upp riktlinjerna för hur tvåsamheten ska se ut. Kärlekslivet får en extra dos av passion och drama från och med fredagen. (Det kan bli en spännande Alla Hjärtans Dag för dig i år!) Fullmånen på söndagen sätter ditt fokus på vad du behöver släppa i livet för att kunna gå vidare och må bra. Gör lite healingarbete.

Vågen 24/9-23/10

Du är imponerande och effektiv på jobbet och i hemmet. Ordning och reda är verkligen din melodi nu! Kärleksplaneten besöker ditt kärlekshus från och med fredagen. Vad önskar du dig i kärlek? Om du kan har ett klart svar på den frågan så kan du manifestera din önskan! Fullmånen på söndagen ger dig en chans att nå en bättre fördelning i ett samarbete. Eller chansen att bli klar med ett kreativt projekt som du har arbetat på det senaste halvåret. Du kan också ta ett nytt steg gällande teknik, uppfinningar, forskning eller internet.

Skorpionen 24/10-22/11

Ditt kärleksliv får fart från och med måndagen. Merkurius ger dig snabb utveckling av sådant som du älskar, flirt och andra härliga livsvibbar. En yogastudio eller ett träningspass kan bjuda dig på ett möte med en ny person under kommande veckor. Stadgade kan bestämma sig för att börja träna tillsammans eller följa en ny diet ihop. Söndagens fullmåne ger dig chansen att nå i mål med ett arbetsprojekt som du har arbetat med det senaste halvåret. Skönt! Vad ska du ta tag i härnäst?

Skytten 23/11-22/12

Förtroliga samtal över matbordet! Nu mår du bäst av att få dra ned lite på takten i socialt liv. Du föredrar tillbakadragna möten med människor, såsom en kaffe hemma i din soffa eller en familjemiddag. Med härligt flirtiga vibbar från och med fredagen, och under kommande månaden, så kan en ny relation ta fart i februari. Annars, satsa på lite nya fina kläder eller lyx i tillvaron. Söndagens fullmåne sätter fart på din internationella zon. Dags att boka en resa eller se över de internationella trenderna för entreprenörsprojekt just nu? Du är redo att göra din värld lite större!

Stenbocken 23/12-20/1

Det väntar dig möten, samtal och fler väninneträffar under februari första två veckor. Häng på! Om du har någon ansökan att skicka iväg ska du försöka få det gjort under denna eller kommande vecka. Detsamma om du ska sälja eller köpa något större/dyrare. I samband med fullmånen på söndagen kan du få upp ögonen för ett smartare sätt att spara pengar såsom att stänga ned vissa prenumerationer som bara rullat på… Du kan hitta ekonomiska hål som läcker ut dina pengar, helt i onödan.

Vattumannen 21/1-18/2

Dags att se över dina inkomster och utgifter! Lägg upp en budget innan den 17 februari. Från och med fredagen är ett glas vin och ett samtal med din kärlek helt rätt för att ni ska tala djupt och ärligt om relationen. En kortare resa med din älskling eller chansen att gå en work-shop tillsammans kan dyka upp under februari. Singlar kan möta en ny person i grannskapet eller på det lokala kaféet. I samband med fullmånen på söndagen hettar det till av glädje och spänning i kärlekslivet.

Fiskarna 19/2-20/3

Merkurius besöker ditt tecken från och med måndagen. Du är redo att stå upp för dig själv på alla sätt. Framhåll DIG, vad du gör och vad du önskar. Gör det INNAN den 17 februari (då börjar Merkurius backa och det du säger kan missuppfattas).Lyx och bekvämlighet letar sig in i ditt kärleksliv. Finare restauranger, bättre service och vackrare miljöer kommer ge dig en härlig upplevelse både i kärlek och socialt liv under februari. (Bådar gott inför Alla Hjärtans Dag!) Du får hjälp av söndagens fullmåne för att göra vardagen lite roligare och lite tidseffektivare. Kanske kan en kreativ kvällsklass ge dig den där extra energin och må-bra-känslan som du saknat på sistone?

0
72

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00