Happytown 2020

Nu är den här! Inlägget innehåller reklam för min bok Happytown samt Digital She Boss.

Happytown_omslag_2020

Kära läsare,

Jag lever som jag lär och försöker alltid att tima mina planer för kurser och böcker med stjärnorna.

Som jag skrev om i förra veckan så släpper jag Happytown i samband med den superfina aspekten Venus sextil Saturnus.

Idag är en dag som lovar långsiktig struktur. Det man idag säger att man ska göra eller klara av, har de mycket fina förutsättningar för att lyckas. Det impräntas i löftets/handlingen eller beslutets astrologiska DNA.

Jag lanserar både nya Happytown samt öppnar anmälan till Digital She Boss. Nytt för denna omgång är att en självstudieversion har kommit till. Se mer nedan.

Happytown finns nu till försäljning t o m torsdagen den 6 februari.

När jag satte ihop köpsidan så letade jag i min mail efter läsarreaktioner på Happytown. Det var första gången jag summerade dem. Det slog mig verkligen med häpnad vad fina reaktioner Happytown har fått genom åren. En del kallar Happytown för sin ”bibel”, andra säger att den används flitigt trots att den har flera år på nacken, en del tackar för att den hjälpte dem genom en tuff period i livet.

Wow!

Varmt tack till alla er som har skrivit och delat med er av er läsarupplevelse!

För er som köpte den tidigare versionen av Happytown så vill jag vara noga med att poängtera att bokens manus är exakt detsamma. Astrologidelen består av en astrologisk genomgång (densamma som i tidigare versionen) samt en genomgång av Jupiters tur i de tolv husen och en tabell där man enkelt får veta för vilket av de tolv husen som man ska läsa under åren 2020-2024.

Tabell samt tidpunkter för åren 2020-2024 är med andra ord det enda som har uppdaterats samt mitt tillägg till inledningen av boken.

Så att ni som köpte den tidigare versionen inte känner er lurade när boken är till största delen densamma, förutom det jag nämnde ovan. Det här är ju en nylansering av Happytown så att den åter får finnas tillgänglig för de som söker en modern självhjälpsbok.

Boken säljs till och med torsdagen den 6 februari. Varmt välkommen till HAPPYTOWN. (Pris anges exkl moms)

Anmälan till Digital She Boss är öppen till och med onsdagen den 5 februari.

Nytt för denna omgång är att det finns tre kursversioner och tre prisklasser att välja mellan.

Digital She Boss-Självstudier

Självstudiekursen (Kursen rakt upp och ned utan något extra)

Originalkursen (Kursen, framtida uppdateringar och bonusdokument samt Facegruppmedlemskap för att kunna ställa frågor till mig)

Superpaketet (för den som vill arbeta exklusivt med mig, få 3 kurser i en samt ta stjärnornas hjälp (horoskop) för sin onlinebusiness)

Mer information i länkarna. Alla priser anges exklusive moms som alltså tillkommer.

Med förändringens vindar som blåser i våra liv, goda förutsättningar för att fatta grundade beslut för framtiden och en härlig onlinevibb i luften (exakt på onsdagen) så ser jag fram emot att få dela mina erfarenheter och insikter med fler av er!

Tjoho en så härlig dag! Nu kör vi!

Kramar

Helena

  1. Monika skriver:

    Var anges priset för den nya Happy Town?

    1. På köpsidan :-) Välkommen att klicka och läsa mer. (27 dollar plus moms)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..