Bloggstopp igår + Ellies kontaktuppgifter

Plattformsfix. Inlägget innehåller reklam.

***OBS- Idag är det sista dagen för att köpa Happytown***

Yoga, Sport, Sea, Sky, Girl, Beautiful

God förmiddag kära läsare,

Igår kom det inget blogginlägg från mig. Jag hade fått strikta instruktioner om 24 timmars bloggstopp. Bonnier uppdaterade sin plattform.

Sedan imorse är det dock fritt fram igen. Under mina 6,5 år här på bloggen så har jag bloggat varje dag. Det kändes som om något fattades igår :-)

Jag har sett i kommentarerna att flera personer har undrat över hur man kommer i kontakt med Ellie Åkerman som spådde mig häromveckan. Jag fick ju inte lov att röra bloggen igår så därför dröjde svaret.

Här är Ellies mailadress: ellieduffs1417@gmail.com

Lycka till!

Nu ska jag sätta mig med veckohoroskopet inför den kommande veckan.

Alla Hjärtans Dag-veckan och allt! :-)

Ha en fortsatt underbar dag!

Kramar

Helena

 1. Emelie skriver:

  Det här var innan corona, tålamod och medkänsla har jag massor av. Men tack för påminnelsen…

 2. Emelie skriver:

  Hejsan, jag skulle faktiskt vilja varna för denna Ellie. Jag köpte en tjänst för 200 kronor (det gällde EN specifik fråga som skulle besvaras). En månad senare har jag inte fått något svar trots upprepade påstötningar. Nu vill jag ha mina pengar tillbaka men människan svarar inte ens. Hon är väldigt aktiv i sin facebookgrupp och jag ser att många vill köpa hennes tjänster. Jag skulle påstå att hon är extremt oseriös och jag kan inte riktigt fatta varför det görs reklam för henne här? MVH Emelie Skäre

  1. Hej Emelie,
   Jag har bara haft en positiv erfarenhet av Ellie. Du undrar varför det görs reklam för Ellie i min blogg? Jag har inte fått något betalt för att skriva om henne, om det är det du syftar på. Istället hade jag en bra erfarenhet, som många andra återkommande vittnat om i hennes Facebookgrupp, av hennes tarotläggning. Det är väldigt speciella tider just nu. Ha lite extra tålamod och medkänsla. Jag hoppas att du får svar snart.
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..