Horoskop vecka 7, 2020

Planetaspekter den 10-16 februari. Alla hjärtans Dag 2020.

En passionerad Alla Hjärtans Dag 2020

Vi startar veckan med energierna från fullmånen i Lejonet, som äger rum på söndagen den 9 februari. En fullmånen kan leverera sina nyheter +/- 4 dagar från den dag då den infaller.

Jag tror att fullmånens glada och positiva vibbar ger oss hopp, glädje och roliga saker på agendan när vecka 7 startar.

Dessutom är det ju Alla Hjärtans Dag-vecka! På fredagen den 14 februari kommer månen att befinna sig i passionerade och sexiga tecknet, Skorpionen. Det kan bli en riktigt dramatisk och medsvepande Valentindag! En röd ros från en flirt eller en speciell detalj kan få dig att känna att det pirrar till i magen. :-)

Kärleksplaneten, Venus, befinner sig i Väduren. Detta är verkligen en energi som gör oss modiga och målmedvetna i kärlekslivet. Nu väntar vi inte utan agerar direkt gällande den person som vi är intresserade av eller är i en relation med.

Mars in i Stenbockensöndagen den 16 februari flyttar Vädurens styrare in i Stenbocken.

Där kommer actionplaneten att stanna under februari och i stort sett hela mars. Det här kommer ge oss modet vi behöver när det gäller karriären och våra livsambitioner. Vi kommer prioritera att agera för att nå våra mål. Eftersom det tar Mars två år för att besöka alla stjärntecken så innebär det att det var två år sedan vi sist såg Mars i Stenbocken.

Använd tiden till att satsa på att få till livet på det sätt som DU vill ha det.

Snart dags för Merkurius retrograd

Merkurius kommer att börja backa på måndagen den 17 februari, i Fiskarnas tecken. En retrospektiv period för det själsliga livet, eller gällande en läkeprocess som vi går igenom (fysisk eller psykisk) väntar under februari.

Jag önskar er alla en härlig kommande vecka!

Kramar

Helena