ANNONS

Horoskop 10-16 februari, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 7, 2020. Alla Hjärtans Dag!

Valentine'S Day, Chocolates, Candy, Heart, Love

Väduren 21/3- 20/4

Fullmånen i ditt femte hus ger dig en start på veckan som kan ge dig glädjande besked om dina barn eller något roligt som du har drömt om det senaste halvåret. Om du har kreativa drömmar så kan du få en chans att utveckla den sidan mer nu. Alla Hjärtans Dag kan bli en riktigt passionerad, sexig upplevelse. Kanske överraskas du med en 5-stjärnig restaurang eller slottsvistelse över helgen. Eller, om du är singel, bestämmer dig för att ge dig själv lite extra lyx. Bra tänkt Väduren, du är så värd det!

Oxen 21/4-21/5

Vad är det som sker i ditt hem? Är du på väg att sälja/köpa eller göra om hemma. Något är på gång och det ser positivt ut! Månen passerar genom ditt hus för seriösa kärleksrelationer och härliga vänner och bekanta på Alla Hjärtans Dag. Du kan få en supersocial kul kväll. En kväll på stan med din älskling eller kanske en inbjudan med vänner som får dig att må toppen.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du har massor på gång när veckan startar! Det rullar på med mail, beslut, samtal och action. Inte en lugn stund men du verkar glad över det som sker! Möjligen har det att göra med en utbildning eller en snabbresa med en väninna. Ett kontrakt kan också läggas på ditt bord. Skriv under innan den 17/2. Alla Hjärtans Dag och det kan hetta till mellan dig och en vän eller ny bekantskap. Kanske är det dags att träffa en onlinedate för första gången.  En mycket intensiv period kommer att ta sin början mot slutet av veckan. Sexigt….

Kräftan 22/6-23/7

Pengar, pengar… Du når en form av avslut men också chansen till en ny början i starten av veckan. Kanske är det nu du höjer blicken och riktar det mot ett nytt mål. Nytt arbete, nytt uppdrag eller en ny budget. Nu sker det! Din styrare, månen, besöker ditt flirtiga, njutningsfulla femte hus på Alla Hjärtans Dag. Skåla och njut av allt härligt som du har. Känslorna är intensiva och härligt lyckliga och glada!

Lejonet 24/7-23/8

Du börjar känna dig superbekväm i ditt eget skinn, Lejonet. Du ÄR verkligen du nu. Med en fullmåne i ditt eget tecken på söndagen den 9 februari så startar du veckan med att summera målen som du har nått det senaste halvåret. En ny början öppnar sig för allt det hårda arbete som du har lagt ned sedan din födelsedag. Alla Hjärtans Dag ser du ut att tillbringa i lugn och ro med din käraste och/eller familj. Tanka batterierna med kärlek och omtanke. Du kommer få en MYCKET hektisk arbetsperiod från och med den 16 februari. Samtidigt som du lägger i högsta växeln för att träna och sprida dina vingar över världen. Jo, jo, här kommer det hända grejer minsann!

Jungfrun 24/8-23/9

Kanske har du tillbringat de senaste dagarna med att göra lite healingarbete. Du kan också ha fokuserat på att släppa saker från det förgånga, avslutat ett viktigt arbete eller summera din personliga utveckling det senaste halvåret. När veckan startar kan du dra ett djupt andedag och börja urskilja nya mål där framme. Du har nått cirkelns slut gällande det du har arbetat med i avskildhet det senaste halvåret. Alla Hjärtans Dag blir livlig och social och superintensiv. Snabba bud så vad redo att säga JA till en hastigt inbjudan med en date/kärlek eller vänner.

Vågen 24/9-23/10

Veckan startar med energierna av en kul resa med bekanta eller på ett ställe menat att ge nöje såsom skidåkning, dans eller tillställning som ägnar sig åt något som du älskar att göra, i luften. Antingen har du precis varit iväg eller så står du redo att sticka iväg på något kul när veckan startar! Gammal hederlig lyx, chokladaskar och röda rosor- Alla Hjärtans Dag firar du som sig bör. Du lägger all din personliga touch i det som sker. Vackert och så härligt för din älskling eller nye date. Du kan få en lika vacker överraskning tillbaka. Så mysigt!

Skorpionen 24/10-22/11

Veckan startar med att din karriär ger dig nyheter och nya vägar. Ett stort tidskrävande projekt eller anställning kan nå sitt slut och nu är det dags att bestämma dig för vad nästa steg ska bli.  Månen besöker ditt eget tecken på Alla Hjärtans Dag. Du får en känslomässig aha-upplevelse som kan kännas som den öppnar en ny värld för dig. Ett nytt emotionellt perspektiv.

Skytten 23/11-22/12

Dags att ta nya steg  mot att röra dig i en utbildningsmiljö eller ett universitet? Fullmånen på söndagen den 9 februari lyser upp ditt favorithus, det nionde. Du kan få en chans att ta ett nytt steg i en mer kreativ riktning. Du kommer älska det som sker och känna dig hemma i att fatta ett beslut om studier, en resa eller en ny livsera. Alla Hjärtans Dag kan bli väldigt passionerad. En hemlig flirt eller date kan bli aktuell för singeln. Om du är stadgad kanske du helst drar dig tillbaka med in älskling och lämnar världen utanför. Gnistor kan slå med en äldre person som har en hög ställning och kanske dyker denne person upp via vänner eller en plats som finns nära där du bor.

Stenbocken 23/12-20/1

Veckan startar med ett stort känslomässigt beslut. Du är redo att ta en risk och du vill få ge uttryck för DIG. Vad som än ligger dig varmt om hjärtat är det som står i fokus när du inleder veckan. Alla Hjärtans Dag kan bjuda på en kul fest eller chans att visa upp mer av dina kreativa drömmar. Ta din älskling i handen och ge dig iväg och mingla. Du kan vilja vara på plats för att ”visa upp dig” för något som går hand i hand med dina drömmar. Om du är singel kan en flirt finnas bland övriga vänner och inbjudna på helgevent. En onlinedate kan poppa upp och kännas som en riktigt dunderförälskelse som slår till med full kraft från första gången du ser honom/henne på bild.

Vattumannen 21/1-18/2

Något som tycks centrera kring barn och dina närmaste kulminerar under helgen den 8-9 februari. Nya familjemedlemmar på gång? Du glädjer dig över  din härliga kärlekspartner och/eller familj. Varför inte unna dig lite extra lyxigt på Alla Hjärtans Dag. Med eller utan en date så kan en övernattning på en herrgård eller slott locka dig. Eller varför inte köpa det där vackra smycket eller tavlan som du har haft ögonen på så länge. (Om du inte får det i present förstås) Alla hjärtans Dag ska firas med något riktigt ståtligt att minnas för lång tid framöver!

Fiskarna 19/2-20/3

Ut med det gamla och in med det nya! Livet är kort och här gäller det att njuta allt du kan. Så tycks dina tankar vandra när veckan startar. Alla Hjärtans Dag kan ge dig glädjande nyheter om ett barn som tagit stora kliv framåt. Kärleksmässigt så kan en utlandsupplevelse bli rena rama drömmen. Om du är hemmavid kan ett restaurangbesök med internationella vibbar ge dig en känsla av äventyr och fjärilar i magen. Någon som inte kommer från samma land som du kanske bjuder ut dig eller är anledningen till att du får en så medsvepande Alla Hjärtans Dag. Ditt sociala liv kommer få en enorm skjuts framåt och uppåt från och med söndagen. Ut och mingla och lär känna nya vänner och bekanta!

6
73

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00