ANNONS

Fullmånens inverkan på stjärntecknen

/

Fullmånen i Lejonet på söndagen den 9 februari

People, Girl, Female, Lady, Millennials, Lifestyle, Dj

Kära läsare,

Ibland lämnar tekniken lite att önska. Jag brukar alltid förprogrammera mina helginlägg så att ni ska få era horoskop, särskilt veckohoroskopet på söndagen, senaste kl 08:00 på helgmorgnarna.

I helgen svek tekniken mig. Jag insåg att inläggen inte publicerades i den tid jag ville. Jag löste det manuellt.

Ifall ni undrade vad som hände…

Gårdagens fullmåne berörde jag i veckohoroskopet men jag vet att ni brukar uppskatta min lathund gällande hur stjärntecknen påverkas av fullmånen.

Här nedan kan ni läsa mer om hur stjärntecknen påverkades av fullmånen i Lejonet igår. Fullmånens energier hänger i luften några dagar innan och efter fullmånen så kanske känner ni igen er i det som har präglat de senaste dagarna.

Ha en fortsatt underbar dag!

Kramar

Helena

Lejonet- Första huset

Det är dags att tänka på dig själv. Kanske ställer du dig frågan ”När ska det bli min tur?”. Nu är det dags att sätta dig själv i första rummet en stund. Det handlar inte om att vara ett stort ego, det handlar om att få en balans i livet mellan vad man ger andra och hur man tar hand om sig själv.  Det du startade i samband med nymånen för ett halvår sedan kommer nu till avslut. Det är din tur att skina i strålkastarljuset nu! Många Lejonet är kreativa och arbetar inom teater eller skapande. Ett stort projekt inom film, teater eller skrivande kan nå en punkt där du får erkännande för allt det arbete du lagt ned det senaste halvåret. Det kan vara dags att satsa fullt ut på ett intresse. Tankar och planer kring ett projekt som kanske gått framåt och bakåt om vartannat kan nu äntligen avslutas med ett ”ja” eller ”nej”. Gläd dig, för sedan vet du vad du ska göra.

Kräftan-Andra huset

Inkomster, tillgångar och dina egna talanger behöver få sig en översyn. En inkomstkälla kan upphöra för att ersättas av en annan eller kanske bestämmer du dig för att sluta använda en av dina talanger i jobbsammanhang, för att istället göra något annat.  Nu ska du fokusera på dig, dina talanger och det du äger och vad du tjänar pengar på.

Tvillingarna-Tredje huset

Fullmånen i ditt tredje hus hjälper dig att hitta skärpa, mål och du får plötsligt massor att göra. Det ska skrivas mail till Gud och hela världen, möten ska bockas av och information kommer flöda in i ditt liv som en livlig flod. Det kan bli dags att formalisera avtal eller överenskommelser i ett skriftligt kontrakt. Försök att skriva under senaste några dagar innan den 17 februari. Sedan börjar Merkurius att backa.

Oxen-Fjärde huset

Fullmåne vill nu att du tar tag i ditt privatliv och då särskilt ditt hem och din familjesituation. Att sätta fart med renovering och stora hemrelaterade projekt, såsom husflytt och/eller försäljning av fastighet av någon typ är likaså aktuellt. Plötsligt kanske du funderar på en helt ny typ av boende. Det fjärde huset står även för känslomässiga rötter. Finns där något som nu måste få komma upp till ytan? Något som irriterat sedan länge kan behöva avslutas för att upphöra med att stjäla din energi. Du behöver lugn och balans i hemmet.

Väduren-Femte huset

Det är dags för roligheter! Ett kreativt projekt som du arbetat med en längre tid kan komma till ett avslut. Nyheter om att det är dags för en ny familjemedlem att anlända kan likaså dyka upp dagarna kring fullmånen. Det femte huset representerar även kärleksaffärer. Inte nödvändigtvis de mest seriösa relationerna, men faktiskt, alla relationer inleds med passion, flirt och risktagande. Om en flirt inte visat sig vilja ta saker och ting till en nyare, seriösare nivå, kanske du bestämmer dig för att avsluta historien. Eller så är du ute och svirar och dyker på en riktigt het flirt som bara sveper iväg med dig. Det är roligt, spännande och så glatt. Nyheter om dina barn kan också bli aktuella. Kanske får du ta hand om något brådskande ärende kring dem.

Fiskarna-Sjätte huset

Ja, det lyckas ju onekligen på det där programmet, Biggest Looser. Om du speglar dig och irriterat nyper i en bilring eller två, kan den här fullmånen vara den avgörande knuffen som du behöver för att komma igång. Viktväktarna, detox-program och LCHF kan räkna med att få flera anmälningar än någonsin av personer med fullmånen i det sjätte huset. Hälsoaspekterna av att ta hand om sig kan inte ignoreras längre. Alternativt kanske din arbetsmiljö behöver sig en riktig rening. In med mer smarta lösningar på jobbet, möblera om kontorsrummet, sortera bland kundregistren och kom till ett avslut med vem och vilka du ska fortsätta att arbeta med. Ett viktigt arbets- eller hälsoprojekt som du startade för ett halvår sedan, kan nu komma till sitt avslut.

Vattumannen-Sjunde huset

Det sjunde huset representerar äktenskap eller äktenskapsliknande, seriösa kärleksrelationer, men också partnerskap inom företagande. Relationer och samarbeten man har med t ex en agent eller advokat faller under detta hus. När fullmånen besöker det sjunde huset kanske det är dags att promenera nedför altargången eller att signera ett avtal om samarbete med en affärspartner. Hela utmaningen i situationen består i att hitta en balans mellan dina egna behov och sammanslagningen av dessa med en annan persons och/eller företags behov. Om ett förhållande inte hållit måttet, kan det bli tal om att komma till ett avslut för att få relationen att lyckas, alternativt att sätta stopp för en relation som inte längre bär frukt.

Stenbocken-Det åttonde huset

Det åttonde huset representerar gemensamma tillgångar, känslor som lever under ytan, djupt rotade begär och behov. Fullmånen signalerar att något kulminerar när det gäller hur du ger dig själv trygghet. Äter du upp dina känslor i skafferiet när ingen ser? Är du den som går i din partners ledband eller har du satt dig i en skuld som börjar ge dig alltmer sömnlösa nätter? Det är dags att rensa i denna röra. Fullmånen kan ge dig en chans att ta tag i känslor som du har svårt att kontrollera, en ekonomisk uppgörelse med en partner och/eller banken kan leda till helt nya, bättre förutsättningar. Hur andra använder dig som deras personliga snuttefilt kanske också är något som du nu behöver skaka av dig. Du har fullt tillräckligt att ta hand om dig själv. Operation personlig transformation kan nu nå sin kulmen.

Skytten-Det nionde huset

Du har troligen fokuserat mycket på samarbetsmöjligheter och hur du använder dina talanger tillsammans med andra sedan nymånen för två veckor sedan. Mailen har säkert gått varm och telefonen likaså. Nu är det dags att ta ett steg tillbaka. Du behöver få komma ner på marken och bara, tja, andas en stund. Det har snurrat på för mycket. Att slå dig ned och läsa en bok av Deepak Chopra hade inte varit helt fel. Eller att planera för en långresa kanske. En fullmåne i det nionde huset signalerar att det är dags att komma till ett avslut vad gäller just ett projekt som har att göra med långa resor, utland/utlänningar, livsfilosofi och/eller undervisning och författande. Kanske får du ett erbjudande om att undervisa om allt det du vet. Eller kanske är det du som bestämmer dig för att sätta dig i skolbänken igen? Högre sanningar och nya perspektiv vill komma in i ditt liv och du kommer välkomna det.

Skorpionen-Tionde huset

Hoppsan, blev du just headhuntad för den där åtråvärda tjänsten som alla på ditt kontor eller i din bransch gått och drömt om? Fullmånen i ditt karriärshus kan mycket väl se till att det arbete du gjort de senaste sex månaderna nu verkligen bär frukt. Fullmånen kan ge dig en chans att visa vad du går för- lite av en upp-till-bevis situation kan uppstå på jobbet. Och allas ögon faller på dig. Något inom ditt arbete och din status tar slut, för att ersättas av något annat. Det kommer kännas skönt att få gå vidare. Nyheterna om nya möjligheter inom din karriär kommer kännas mycket välkomna.

Vågen-Elfte huset

Fullmånen finner dig som spindeln i nätet mellan kontakter och vänner. Du kommer till en punkt där du inser att du kanske kan göra en hel del nytta för andra människor. Nätverk, organisationer, klubbar och föreningar poppar upp som svampar i jorden och de vill ha med dig på alla möjliga event. Kanske blir du inbjuden att tala på ett konvent, kanske behöver en god vän dina privata råd eller kanske är du initiativtagaren till ett nytt hett nätverk. Eller skriver du ett kontrakt med en ny samarbetspartner som öppnar en helt nya sociala cirklar för dig? ( För bästa resultat skriv under avtal i god tid innan den 17 februari) Du har många tillgångar som andra kan dra nytta av. Väldigt många andra. Det är dags att bli supersocial!

Jungfrun-Tolfte huset

Ett djupt personligt besked kan komma till dig, det är känslomässigt och kan ha att göra med familjen, minnen och ditt hem. Du behöver landa och få komma i personligt inre lugn efter att ha tillgodosett yttre behov. Kanske överraskar du både dig själv och din omgivning med att säga ”Nej, tack, jag ska bara vila” när de frågar om du vill följa med på utflykter eller middagsbjudningar. Ditt inre och dina känslor står i centrum. Att ta tag i sådant som legat under ytan är viktigt för din personliga balans och lycka. Du kanske inte berättar för din omvärld exakt vad det handlar om då det känns ytterst privat. Nästan hemligt eller tabubelagt. Varför inte skriva av dig dina känslor nu?

0
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00