ANNONS

Horoskop 17-23 februari, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 8, 2020

Woman, Boat, Sky, Sunset, Waters, Dusk, Sea, Romantic

Väduren 21/3- 20/4

Merkurius backar i ditt tolfte hus. Dags att se inåt, kära Vädur. Vissa beteende hos andra eller dina upplevelser behöver lite läkande energier. Tänk, meditera och reflektera över vad i livet som kanske inte gör dig nytta längre. Gör en chansning/ta ett initiativ i jobb eller gällande pengar/ägande på torsdagen och fredagen. En oväntat positivt möjlighet kan dyka upp. Nymånen på söndagen ger dig en chans att starta en resa som syftar till att du ska få mer energi, hälsa och kraft, inåt såväl som utåt. Men du kan behöva släppa något eller någon innan.

Oxen 21/4-21/5

Har du ingått i ett team eller ett samarbete eller vänskapscirkel där du känt att allt inte riktigt klaffat? Från och med måndagen och under kommande veckor får du en chans att överväga om du ska göra visa förändringar gällande dessa sociala cirklar. Mot slutet av veckan kan du komma på något helt nytt som du vill satsa på. En workshop, ett nytt nätverk eller en uppdatering av din profil i sociala medier. Gör slag i förändringen på söndagen så får du nymånens starka nystartskraft med dig.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare beger sig retrograd på måndagen. Under de kommande veckorna kan du uppleva att du trevar efter lite olika svar gällande dina ambitioner, mål och din karriär. Sondera terrängen men fatta inga avgörande beslut förrän tidigast i mitten av mars.  Slutet av veckan ger dig massor av ny härlig energi och input just när det gäller din framtid och arbete. Du kan få en känsla av att det är ”nu det gäller att satsa” på en ny väg i livet. Härligt!

Kräftan 22/6-23/7

Merkurius retrograd passerar genom ditt nionde, internationella hus. En idé kopplad till utlandet eller en resa eller utbildning, som du tidigare haft på gång, kan dyka upp igen. Är chansen bättre nu? Fundera och ta ett definitivt beslut i slutet av mars. Mot veckoslutet kan det vara värt att ta en risk för kärleken. Du kan finna att dina vänner eller en vänskap plötsligt kan leda dig till ett lyckligare kärleksliv. Nymånen på söndagen låter dig öppna fönstret till nya perspektiv. Du kommer tänka, större och mer äventyrligt. Fånga dagen som är NU kära Kräfta.

Lejonet 24/7-23/8

Dina inkomster ger dig lite att tänka på när Merkurius backar. Du kan utvärdera hur du har tjänat pengar de senaste månaderna. Är resultatet det du önskar eller är det dags att tänka i nya banor? Med Merkurius retro i ditt åttonde hus kan kommission, bonus och försäkringsutbetalningar ha något att göra med hur du tänker just nu. Ta inga definitiva beslut förrän i mitten av mars. Du får oväntat goda nyheter om arbetet på torsdagen/fredagen. På söndagen startar du en ny resa som kommer kännas transformativ och hänföra sig till ditt arbete och pengar. Mycket spännande kommer att ske gällande dessa områden under det kommande halvåret.

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt kärleksliv ger dig lite att tänka på under kommande veckor. Kommunikationen med en kärlekspartner, eller en samarbetspartner, kan lämna lite att önska. Det kan vara så att ni missförstår varandra hela tiden. Dra inte för stora växlar på detta. Efter mitten av mars lättar trycket. Även om du kan uppleva att du har lite introspektion att ägna dig åt så kommer veckans härliga aspekter från och med torsdagen och under helgen ge dig kul händelser att vänta i både kärleks- och socialt liv. Oväntat kul, flirtigt och härligt!

Vågen 24/9-23/10

Dags att tänka i nya banor gällande ditt dagliga arbete eller hur du väljer att lägga upp vardagen för att få ihop ekorrhjulet? Jepp. Den här och de kommande veckorna kommer bjuda på just nya tankar kring detta. Du har fint stöd från ditt familj i slutet av veckan. Du kan också få oväntat härliga nyheter i kärleksliv eller gällande boende som får dig att känna att du står på gränsen till en livstransformation.

Skorpionen 24/10-22/11

Ett kreativt projekt eller en fertilitetsresa kan kännas som den står still under kommande veckor. Kommunikationen med en flirt eller date, likaså. Behöver du göra några förändringar i din plan? Merkurius retro är anledningen till att du kan komma på dig själv med att göra halt och se dig om efter alternativ i kärlek, nöjesliv och fertilitet. Gör det. Det gynnar dig. I mitten av mars har du en tydlig riktning framför dig.  Trots det så bjuder torsdagen och fredagen på ett väldigt härligt sällskapsliv med vänner, grannar eller syskon. Ut och ha kul! Nymånen på söndagen är perfekt för att ta in mängder av nya möjligheter. En känsla , dröm eller din intuition kan vara det som får dig att uppmärksamma en ny idé eller möjlighet.

Skytten 23/11-22/12

Ett tidigare boende eller hyresvärd kan dyka upp i ditt liv igen. Merkurius backar i ditt hus för hem och familj men styr även över minnen från ungdomen. Är det en ungdomskärlek som dyker upp igen under kommande veckor? Det skulle mycket väl kunna äga rum ett intressant möte på ett gym eller yogastudio när du praktiserar självkärlek och tar hand om din hälsa och träning. Se vad som sker! Din styrare, Jupiter, möter spirituella Neptunus på torsdagen. Goda nyheter om boende, pengar eller gällande en familjemedlems hälsa väntar mot slutet av veckan. Du startar en ny era gällande ditt boende och familjeliv i samband med söndagens nymåne.

Stenbocken 23/12-20/1

Kommunikation kan vara en aning ”off”. Du säger en sak men mottagaren hör en annan sak. Var noga med att vara överdrivet tydlig om du ska tala, skriva eller skaka hand på något viktigt. Om du kan skjuta upp signering av viktiga dokument och köp/försäljningar tills i mitten av mars, desto bättre. Annars, nagelfar all fakta för att upptäcka fel eller missförstånd.  Härliga nyheter, sms eller mail, möten väntar på torsdagen eller fredagen. Du är tävlingsbenägen och har alla chanser att vinna en satsning gällande något som ligger dig varmt om hjärtat. En ny kurs, utbildning, jobb eller kortare resor kan komma att prägla ditt kommande halvår. Se vad som dyker upp på söndagen och dagarna närmast därefter. Nyheter är på väg!

Vattumannen 21/1-18/2

Du behöver en ny plan för dina pengar och ditt ägande. Under de kommande veckorna kan du uppleva att du inte riktigt vet vilket ben du ska stå på. Låt nya idéer och influenser leta sig in i ditt liv men göra inte stort förrän  mitten av mars. Särskilt  kring torsdagen och fredagen samt söndagen, i samband med nymånen i ditt inkomsthus, så kan du få en magkänsla eller inspirerad tanke som öppnar nya vägar för dig i pengar och hur du hanterat sådant som du äger (lösöre och/eller fastighet/mark). Du är redo att tänka helt utanför boxen och välja en väg som känns ny och oprövad. Dina tankar kan ha att göra med utlandet eller en placering av pengar i utlandet eller satsningen på en fastighetsinvestering/hyra utomlands. Spännande!

Fiskarna 19/2-20/3

Massor av energi kring allt som är du! Merkurius backar i ditt eget tecken från och med måndagen vilket ger dig en chans att se inåt och begrunda vad DU har för önskningar framöver. Solen träder in i ditt tecken på onsdagen och gör detta till din astrologiska nyårstid på året. Tillsammans med nymånen i ditt tecken, på söndagen, så kan denna vecka med rätt kallas för DIN tid på året. Frågan är bara vilken riktning du vill välja i livet? Med en lyckosam knuff från Jupiter på torsdagen så kommer veckoslutet präglas av att du känner dig redo för att ta in nya vägar framåt. Du är beredd att chansa lite. Hoppa. Kan du strukturera upp ditt liv på ett annorlunda men bättre sätt? Du är intuitiv av naturen och den här veckan kan dina drömmar och din magkänsla uppmärksamma dig på spännande alternativ till hur du lever idag. Lyssna till det som ditt inre viskar till dig.

0
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00