ANNONS

Då var det dags: Merkurius retrograd

/

Merkurius retrograd i början av en annars mycket härlig vecka

Girl, Blonde, Sitting, Lakeside, Water, Relaxation

God eftermiddag kära läsare,

Hur har er måndag varit hittills?

Under förmiddagen har jag suttit med mail och grejer som ska svaras på. I förra veckan tog jag en titt på prenumerationer och kostnader som bara löper på, utan att jag kanske använder tjänsterna så hemskt mycket…

Massor av pengar bort i onödan så jag passade på att avsluta betalningar/beställningar/prenumerationer i förra veckan, för att ha det klart när Merkurius backar.

Jag tror, peppar, peppar, att jag har gjort allt jag ska göra.

Merkurius retrograd är ju en excellent tid för att se över livet och överväga några justeringar. Merkurius styr över det intellektuella (omtenta vore en smart grej att ta tag i nu) men även över köp/försäljning och kommunikation.

Det förgångna kan dyka upp igen. Det kan upplevas som att man får en andra chans gällande det förflutna. Hur eller vad vi väljer att göra, är dock helt upp till oss. Det finns inget som säger att ”han/hon/den/det kom tillbaka in i mitt liv- alltså är det meningen att jag tar upp tråden igen”.

Se det som en chans att få överväga alternativen kring något eller någon, men att det är helt upp till dig om du ska säga ja eller nej till en andra chans med en tidigare partner, boende, arbete eller projekt.

Utvärdera, fundera, reflektera.

När mitten av mars är här och Merkurius vänder framåt igen, kommer vi ha nått klarhet och känner oss i fas med vad vi ska satsa på och vilken väg som är den rätta.

Tills dess, ta in information och betrakta den.

Den här veckan har mycket härligt att bjuda på och det kommer kännas av redan från och med tisdagen och onsdagen och kommer sedan fortgå under slutet av veckan, helgen och starten av nästa vecka. Allt det härliga som sker får extra skjuts av nymånen som äger rum på söndagen den 23 februari. :-)

Jag önskar er alla en fortsatt underbar måndag,

Helena

4
75

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00