En tid för fokus

Mars i Stenbocken.

Kära läsare,

Merkurius backar och på olika sätt kommer vi alla komma i kontakt med det förflutna igen. Antingen det är för att vi behöver gräva fram gamla intyg, gå igenom kärleksbrev från en svunnen tid, ta upp gamla kontakter eller ge en läkeprocess en ny chans- något från dåtiden svävar över oss.

Sedan i söndags, den 16 februari, så befinner sig händelsernas planet, Mars, i Stenbocken. Mars visar oss alltid var det är liv och rörelse i livet. Mars kommer ofta med ”buller och bång” så det går inte att missa energierna.

Med Mars i Stenbocken blir vi superdedikerade våra mål och ambitioner i livet.

Vad vill vi? Har vi en plan för hur det rent faktiskt ska ske?

De är frågor som är aktuella att ta ställning till när Mars befinner sig i Stenbockens tecken.

Under mars månad så kommer Mars sakta men säkert att närma sig Pluto och Saturnus och Jupiter i Stenbocken. Detta är kraftfulla energier.  Måndagen den 23 mars kommer Mars befinna sig i konjunktion till Pluto. Snabba nyheter och händelser är att vänta då!

Nu kommer vi känna hur energin, mod och styrka kring livsplanering, arbete och karriärambitioner byggs upp starkare och starkare.

Med Merkurius retrograd kommer vi behöva båda dra i bromsen, fundera och lyssna till vår magkänsla, samtidigt som vi också planerar framåt.

Trampa försiktigt men målmedvetet, kan man säga.

Så, vad har ni på gång? Vilken del av det förflutna har kanske redan nu gjort sig påmint?

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena