ANNONS

Märker ni av plötsligheternas tid? Det härliga har startat!

/

Uranus i aspekt till Mars och Solen. Jupiter/Neptunus-sextil.

Pink Hair, Hairstyle, Women, Young, Glamour, Wild

Kära läsare,

Klockan är redan 13 och det är först nu som jag kommer till att sätta mig ned och skriva till er idag.

Dagen har gått i ett rappt, oväntat, tempo. Glatt och kul men så snabbt. Jag har fått två oväntade samtal och vet knappt hur jag lyckats korsa stan utan att märka det! Det var positiva och omtumlande nyheter på det privata planet som markerar min dag idag. Sedan kom ytterligare ett oväntat men glädjande mail.

”Uranus”, tänkte jag när oväntade samtal nummer 2 ringde.

Vad gör Uranus?

Uranus befinner sig i aspekt till både Mars (fart och snabba händelser) och Solen (livsenergi och ljus). Den här härliga energin kommer prägla resten av veckan. Nu kan allt hända känns det som! På ett positivt sätt.

Och så har vi ju härliga Jupiter/Neptunus-sextilen. Så läkande, kärleksfulla och härliga vibbar i luften! Efter gårdagens astrologiska nyhetsbrevsutskick så fick jag så otroligt vänliga och fina mail tillbaka. Jag var varm i hela själen av allt fint som flera av er skrev. Tack till er som tog er tiden att skriva så fint till mig!

Jag känner mig otroligt inspirerad av det som sker på stjärnhimlen just nu.

Nu är jag så nyfiken- har ni också känt av hur det plötsligt gått snabbt och känns kul idag?

Jag känner mig som om jag druckit tio koppar kaffe och är alldeles ”stissig” av glädje. Jag får nog praktisera lite djupandning för att inte helt tappa bort mig när jag ska gå ut och göra ärenden om en stund. :-)

Jag önskar er alla en fortsatt underbar dag.

Kramar

Helena

15
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00