Märker ni av plötsligheternas tid? Det härliga har startat!

Uranus i aspekt till Mars och Solen. Jupiter/Neptunus-sextil.

Pink Hair, Hairstyle, Women, Young, Glamour, Wild

Kära läsare,

Klockan är redan 13 och det är först nu som jag kommer till att sätta mig ned och skriva till er idag.

Dagen har gått i ett rappt, oväntat, tempo. Glatt och kul men så snabbt. Jag har fått två oväntade samtal och vet knappt hur jag lyckats korsa stan utan att märka det! Det var positiva och omtumlande nyheter på det privata planet som markerar min dag idag. Sedan kom ytterligare ett oväntat men glädjande mail.

”Uranus”, tänkte jag när oväntade samtal nummer 2 ringde.

Vad gör Uranus?

Uranus befinner sig i aspekt till både Mars (fart och snabba händelser) och Solen (livsenergi och ljus). Den här härliga energin kommer prägla resten av veckan. Nu kan allt hända känns det som! På ett positivt sätt.

Och så har vi ju härliga Jupiter/Neptunus-sextilen. Så läkande, kärleksfulla och härliga vibbar i luften! Efter gårdagens astrologiska nyhetsbrevsutskick så fick jag så otroligt vänliga och fina mail tillbaka. Jag var varm i hela själen av allt fint som flera av er skrev. Tack till er som tog er tiden att skriva så fint till mig!

Jag känner mig otroligt inspirerad av det som sker på stjärnhimlen just nu.

Nu är jag så nyfiken- har ni också känt av hur det plötsligt gått snabbt och känns kul idag?

Jag känner mig som om jag druckit tio koppar kaffe och är alldeles ”stissig” av glädje. Jag får nog praktisera lite djupandning för att inte helt tappa bort mig när jag ska gå ut och göra ärenden om en stund. :-)

Jag önskar er alla en fortsatt underbar dag.

Kramar

Helena

 1. Fisken skriver:

  Bara strul denna vecka! Mycket fram och tillbaka på jobbet.. får jag vara kvar eller inte, ena dagen framtid nästa dag finns ingen ekonomi. Känner mig helt slut mentalt och veckan är inte slut ännu..😟

 2. Det märktes på barnen igår, på förskolan där jag jobbar. Härligt!

 3. Mia skriver:

  Hej! Så mycket som jag gjort idag har inte gjorts på 2 månader ihop. Ketchupeffekten deluxe…igår ville jag krypa ur mitt skinn och kände att jag är helt energilös..men idag..wow..sollejon med asc i skytten..😍

 4. Pratade med min chef idag och det kändes bra och positivt. Dessutom har min partner och jag det jättebra nu. Så allt känns positivt.😊

 5. Sofia skriver:

  Har varit på ett sprudlande humör idag…allt har känts lätt o roligt 😁😁😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..