ANNONS

Fredagstarot 21 februari 2020

/

Tarot för dagen- välj ditt kort och få ett budskap!

Craft, Tarot, Divination, Wheel Of Fortune, Esoteric

fre 21 feb 2020

Scrolla ned för rättvända kort

>>>

>>>

>>>

fred 21 feb 2020

6 i Stavar:

Grattis! Du nått en viktig milstolpe och skördar du frukten av ditt arbete. Framgång på arbetet, med pengar eller en personlig satsning som du har gjort, belönar dig. Omgivningen ger dig bekräftelse på att du har nått en seger och ett genombrott. Du kan få ett pris eller en utmärkelse, eller vinna en tävling. Du utstrålar styrka och talang. Använd den här dagen till att ge dig själv ytterligare chanser. Håll dig framme. Visa upp dig och dina förmågor. Var stolt och tacksam för allt som du har uppnått och, framförallt, känn tillit till att du idag och framöver kan lyckas med vad som helst om du bara bestämmer dig för det!

Tornet:

Tornet på kortet har byggts på en skakig grund. Det gör det svagt för de blixtrar som slår ned. Det rämnar, snabbt och oväntat. Om du har dragit det här kortet kan en hastig och oväntad förändring vänta dig. Du kan få ett meddelande eller ett besked som chockar dig. En förändring i ditt kärleksliv, på ditt arbete eller i ditt boende kan ta dig på sängen. Kanske hade du precis kommit till ro med en uppfattning om ”att allt var lugnt nu”. Enligt kortet kan du ha lurat dig själv en aning och nu kommer sanningen fram. Har du byggt ett luftslott? Du kan känna dig tvivlande och undra vilket ben du ska stå på i denna tumult. Meningen med situationen är att du ska kunna bygga upp en verklighet som är välgrundad och trygg för dig. På riktigt. Något som står pall för blixtar och tuffa tider. På det sättet är kortet hoppfullt. Efter regn väntar solsken. Du dirigeras om till något som är bättre för dig. Acceptera ditt nederlag eller förlust, ta dig att sörja och känna smärtan, och fokusera sedan på att göra en nystart som ger dig den stabilitet du söker.

8 i Stavar:

Här kan det gå undan! Besked, nyheter och meddelanden kan anlända i hög hastighet. Det du får reda på tar dig till avgörande vändpunkter och beslut. Du kan uppleva att dagen känns ”proppfull” av saker att göra men du känner samtidigt att det är något roligt över det hela.

Besked om ett arbete eller en resa, pågående/planering, kan ta upp din tid. Kanske reser du och avverkar flera tidszoner inom ett och samma dygn.

Du befinner dig i en tid då du ska välja att agera på det som sker. Undvik status quo utan följ flödet i det som dyker upp. Du kan finna en ny spännande väg att följa. ”Passa på och håll dig framme” är bra ledord för hur du ska tänka när tempot ökar idag. Skicka iväg ansökningar, avsluta ett projekt med snabbhet och/eller sikta mot det som du allra mest önskar dig. Med den här energin är allt möjligt men du MÅSTE agera!

3
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00