ANNONS

Horoskop vecka 9, 2020

/

Planetaspekter 24 februari- 1 mars, 2020

Woman, Girl, Blonde Hair, Blonde Woman, Black Hat

Vecka 9 bjuder på härligheter!

Den underbara nymånen den 23 februari, som jag skrev om i förra veckohoroskopet, öppnar upp ett energifönster som kommer prägla veckan. Nyheter, händelser och fina möjligheter kring arbete, energi, healing/läkande och kärlek väntar!

Till detta kommer ytterligare aspekter som förgyller den härliga nymåneenergin:

På tisdagen den 25 februari möts Solen och Mars i en sextil. Solen befinner sig i Fiskarnas tecken och Mars i Stenbockens tecken. De möts på grad 6. Detta är en dag som kommer präglas av energi och inititaiv. Det är en perfekt dag för att göra en satsning gällande en företagsidé eller samarbete. Det som startar laddas med kraftfulla aspekter i sitt astrologiska DNA.

Visst är det så att Merkurius backar också och att man inte bör ta för stora steg framåt. Beroende av var i horoskopet som Merkurius befinner sig och vilket område som planeten styr i det personliga horoskopet så kan man få vägledning för vad man ska vara extra noga med att avvakta med.

På sidan astro.com så kan man ta fram sitt horoskop och få mer information om sitt personliga horoskop.

För att vara både på den säkra sidan och ta tillvara på Solens och Mars energier så kan man försöka leda själva kontraktskrivning eller slutliga beslutsdagen till ett datum som ligger EFTER den 10 mars. Då kommer Merkurius ha vänt framåt. Man har då i alla fall sått fröna till de nya planerna eller ett eventuelt nytt samarbete eller relation, under de fina aspekterna den 25 februari.

På onsdagen den 26 februari möter Solen Merkurius retrograd. Sammantaget med tisdagens energier antyder detta att något från det förflutna, kan vara det som ger så fina möjligheter under mitten av vecka 9.

Solen ger sin energi till Merkurius retrograd och ger oss en utmärkt förmåga att kommunicera. Vårt sätt att uttrycka oss är faktiskt det som kan sätta oss främst i ledet om vi vill imponera vid en arbetsintervju eller företagspresentation, eller i en relation.

Veckoslutet i vecka 9 präglas av ett möte mellan Venus och Pluto. De möts i en kvadratur på fredagen den 28 februari. Detta är som att sammanföra djup och innerlig kärlek med passion, drama och svartsjuka. Var öppen för lite flexibilitet för att göra det bästa av fredagen och lördagen. Förvänta dig varken kärlek eller passion utan tänk lite nytt kring kärlekslivet istället.

En härlig energi som gynnar att göra ett spontanbesök på ett hotell, ett påkostad restaurangbesök eller härlig plats som erbjuder all bekvämlighet du kan önska, hänger i luften under fredagen-söndagen. Det är Merkurius retrograd som möter Uranus på lördagen den 29 februari, självaste Skottdagen. Res eller besök en plats som du inte har sett på länge. Det kan bli väldigt härligt och mysigt att få resa tillbaka i tiden an aning.

Jag önskar er alla en härlig och inspirerande vecka!

Kramar

Helena

2
91

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00