ANNONS

Horoskop 24 februari-1 mars, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 9, 2020

Meditation, Spiritual, Yoga, Meditating, Healthy, Zen

Väduren 21/3- 20/4

Lyssna till dina känslor och låt kärlek och empati vägleda dig när veckan startar. Du kan faktiskt få en riktig släng av nostalgikänslor!  Varning för kraftmätning i relationen kring fredagen. Ibland är det bättre att backa och försöka mötas igen, längre fram. Den goda nyheten är att du KAN styra om kärleksskeppet snart. Få en känsla av flöde och harmoni att vakna till liv om det saknats.

Oxen 21/4-21/5

Har du mängder av idéer och drömmar men vet inte riktigt var du ska starta? Starta veckan med att föreslå ett möte med en väninna för att skapa lite brainstorm kring dina möjligheter. Eller lyssna till ett inspirerande klipp på You Tube eller Ted Talks för att nå mer klarhet. Har du satt en kärlekspartner på piedestal? Mot slutet av veckan kan du bli medveten om att det var vackrare i dina drömmar och fantasier än i verkligheten. Om du ska gå på date, försök att vara lite mer realist än drömmare.

Tvillingarna 22/5-21/6

Ok, så du trodde att du var på gång med karriären men sen plötsligt blev det bara… lugnt igen? Vad hände? Lugn, det är inte du. Det är Merkurius retrograd. Använd tiden till att se över dina möjligheter, finputsa ditt CV eller kanske se om det finns en möjlighet att komma tillbaka till ett tidigare arbete som du gillade. Kring fredagen kan ditt kärleksliv bli mycket passionerat än du hade trott. Är du redo för de riktigt intensiva känslorna, dramat och begäret?

Kräftan 22/6-23/7

Det är full fart i ditt kärlekshus. Starka känslor och snabba händelser. Detta kan gå i bägge riktningar, mot kärlek, eller från kärlek. Du har inte haft planeten Mars i denna position på två år så du lär märka av att något sker. Alternativt kan det vara dina potentiella samarbeten som börjar ge dig mycket att göra och ta tag i. Kring fredagen kan du få dig en tankeställare, eller ta stund för att fundera över hur DU verkligen vill ha det i kärlek och samarbeten. Det kommer vara uppfriskande att ta ställning för dig själv!

Lejonet 24/7-23/8

Ett ex som har dykt/dyker upp på radarn igen? Detta är mycket möjligt under den kommande veckan. Se vart det leder dig men minns att valet att öppna dörren igen, bara är ditt. Du har alla möjligheter att starta ett nytt kapitel i ditt kärleksliv just nu. En miss i din planering, där målet är att balansera karriär och familjeliv, kan dyka upp kring fredagen. Men, bättre att få reda på det med en gång så att du kan kavla upp ärmarna och leta rätt på en lösning.

Jungfrun 24/8-23/9

Du står inför en nystart i ditt sociala liv men även i kärlek och partnerskap. Signalerna kan vara lite blandade och kommunikationen både glädjande och förvirrande om vart annat. Men ändå, här startar något nytt! Ett gammalt smärtsamt tema i kärlekslivet kan göra sig påmint mot slutet av veckan. Verkligen? Igen? Du som trodde att du hade gått igenom alla tankar och känslor kring det som kommer på tal. Du kan kanske behöva lite extra tid och utrymme för dig själv.

Vågen 24/9-23/10

Du arbetar hårt för att gå i mål med alla måsten varje dag. Ändå känns det som ”ett steg framåt, två steg tillbaka”. Merkurius retrograd ger dig lite att kämpa med. Ge inte upp utan fortsätt med intentionen att ro alla vardagliga sysslor och arbetsuppgifter i mål. Efter den 10 mars kommer du uppleva känslan av nedförsbacke igen! Känslorna går upp och ner på fredagen. Du kan inte bära hela balansen själv när ni är två som befinner er i relationen. Det kan kännas som om det tar ”stopp” i er förmåga att tala med varandra. Ta en liten paus från att diskutera och tänka på kärlek och fokusera på något mer praktiskt eller konkret där du KAN göra något istället.

Skorpionen 24/10-22/11

Öppna dig för helt nya möjligheter i kärleks- och nöjesliv. Följ bara flödet i det som sker kring det som ditt hjärta klappar för. Ett kreativt projekt kan ta en väldigt inspirerande vändning eller få en nystart som du har drömt om. Om ett halvår kan mycket ha hänt gällande det som du startar under denna vecka. Dina känslor, djupt rotade, kan kännas som om de är på väg att explodera i svartsjuka, kontrollbehov eller rädslor på fredagen. Ta några djupa andetag. Du klarar detta. Du är större, och klokare, än dina känslor.

Skytten 23/11-22/12

Du är superredo att få koll på hemlivet. Mysigare och tryggare är det som motiverar dig i hem- och familjeliv. Hålla handen med en partner och känna dig i balans i livet. Kanske tänker du mycket på dåtiden och vad du har varit med om hittills i livet. På fredagen kan du svepas med av kärlek och begär… och svartsjuka. En person som du möter kan ge dig intrycket av att vara så komplex men ändå så tilldragande. Vad ska du göra? Råd: gör inget som är under din värdighet=snoka eller tjuvlyssna i din partners eller nye dates telefon exempelvis…

Stenbocken 23/12-20/1

Är det där ett kontrakt? Chansen att gå en ny utbildning eller workshop? Ett syskon eller granne som ger dig nyheter? Med en nymåne i ditt tredje hus så kan det bli mycket nyheter, fakta och papper att ta hand om när veckan startar. Merkurius befinner sig retrograd i samma zon: var noga med att dubbelkolla att fakta stämmer. På fredagen är du redo för en stor förändring i livet. Men hänger din partner och familj med i ditt snabba tempo? Ge det hela lite tid att få sjunka in.

Vattumannen 21/1-18/2

Om du har känt att den förra veckan var en seg historia gällande hur du skulle hantera en fastighet eller pengar och ägodelar då kommer den här veckan kännas som om korken ploppar ur flaskan! Du får nytt syre för att göra förändringar och kan lägga grunden till en ny plan för din budget och ägande. Nu tar du kontroll över arbete och pengar! På fredagen, var särskilt noga med att säga exakt vad DU känner. Var också uppmärksam på att andra kanske inte ger dig hela sanningen, trots att de vill ge intryck av det…

Fiskarna 19/2-20/3

En härlig, positiv nymåne i ditt eget tecken ger dig en vacker chans att starta på nytt i livet. Det du startar under denna vecka ger dig alla möjligheter att blåsa liv i de områden i livet där du kanske känt att det stått still eller inte känts inspirerande längre. Du kommer få kraft och känna dig säker på att det du vill göra, är fullkomligt genomförbart. Absolut, du har rätt, kära Fisk!  Dina personliga värderingar kontra nya, fräsha idéer och vindar, kan få dig att känna dig obehaglig till mods på fredagen. Fundera lite över hur du kan finna en balans. Aspekten är kortvarig och snart har du koll på läget igen.

5
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00