ANNONS

Mars 2020

/

Planethändelser i mars 2020

Solar System, Planets, Space, Earth, System, Science

Jag har kikat in i mars för att se över de större planethändelserna. En mycket stor sak är att Saturnus kommer byta tecken. Här är det jag hittade:

På onsdagen den 4 mars backar Merkurius in i Vattumannens tecken. Frågor kring samarbeten, vänner, sociala cirklar och teknik, forskning och internet kan behöva en andra omgång. Dags att se över vänksapen med en väninna eller eller en tidigare satsning på sociala medier eller innovativ behandling?

På torsdagen den 5 mars flyttar Venus in i Oxens tecken. Venus för med sig en behaglig energi och även andras hjälpsamhet. Venus styr över Oxen och representar att njuta av livets goda såsom fina restauranger och gourmetmiddagar men även att hantera pengar och ägande såsom mark och fastigheter. Personlig talang ingår också i denna del.

Merkurius beger sig framåt på tisdagen den 10 mars. Jag tror att vi alla är redo för att bli kvitt snurriga meddelanden och knas med kommunikation! Merkurius vänder framåt på 28 grader i Vattumannens tecken. Det kommer ta Merkurius nästan resten av mars att ta igen de graderna som planeten har backat sedan den 17 februari.  Sedan är vi äntligen ute ur efterskuggan av Merkurius retrograd.

Solen rör sig igenom Fiskarnas tecken till och med fredagen den 20 mars, då den flyttar in i Vädurens tecken. Det astrologiska nya året startar och sammanfaller med vårdagjämningen. Solen ger energi och möjligheter att ”så” inför den stundande sommaren. Väduren är snabb och handlingskraftig.

Saturnus flytt in i Vattumannens tecken på söndagen den 22 mars kommer ge oss en tjuvkik på vad som väntar från och med årets slut då Saturnus kommer stanna där för de kommande åren. Under perioden mars- juli får vi endast en försmak av vad som väntar. Sist Saturnus befann sig i Vattumannen var åren 1991-1994. Om du har åldern att minnas den tiden, på vilket sätt förändrades ditt sätt att umgås med andra, dina sociala kretsar och nya tankar som du tog in i livet? Ditt sätt att hantera teknik och internet? Hur fick de mer ansvar och disciplin i livet? Hur begränsades du av plikter?

Nymånen i Vädurens tecken på tisdagen den 24 mars har jag sedan länge markerat som en väldigt härlig nymåne. Det är en idealisk nymåne för den som vill lansera ett entreprenörsprojekt eller sätta fart på en långsiktig plan som man vill ska hålla för väldigt lång tid framöver.

Måndagen den 30 mars flyttar händelsernas planet, Mars, in i Vattumannen. Mars visar oss alltid var det blir en ökad takt i livet. Ta reda på vilket hus som Vattumannen styr i ditt personliga horoskop och du kan få en god idé om var/hur du får mycket att göra i april.

Alltid bra med lite astrologisk framförhållning! :-)

Kramar

Helena

4
82

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00