ANNONS

Fredagstarot 28 februari 2020

/

Tarot för dagen. Välj ditt kort- få ett budskap

Oracle Cards, Tarot Card, Cards, Tarot, Divination

fre 28 feb 2020

Scrolla ned för rättvända kort och ditt budskap

fred 28 feb 2020

10 i Bägare

Det här kortet signalerar att du befinner dig tillsammans med personer som du har en särskilt stark relation eller koppling till. Det kan vara din närmaste partner och dina barn. Likt paret på bilden så strålar livet emot er alla. Regnbågen symboliserar att det svåra ligger bakom dig och att du kan njuta av allt det goda, och kärleken, som du har. Om du befinner dig i en ny relation kan samtal om att gifta er, flytta ihop eller skaffa barn komma på tal idag. Det känns så hoppfullt och härligt! Kanske upplever du det som att du sluter en viktig livscirkel och börjar känna dig hel igen. Följ ditt hjärta och du kommer att hitta rätt väg.

2 i Stavar

Dina kreativa idéer mynnar nu ut i en strukturerad handlingsplan. Du tittar på olika alternativ och vägar för att nå ditt mål samtidigt som du skickligt finner den smartaste vägen framåt. Siffran två symboliserar att du kan väga ett alternativ mot ett annat gällande tillvägagångssätt. Det är möjligt att din bekvämlighetszon vägs mot lusten att ta en risk. Det kan krävas både mod och intelligens för att ta det nya steget, som kan innebära ett karriärbyte eller en ny utbildningsväg, men du besitter dem bägge. En resa till utlandet kan komma på tal för att ta in ytterligare inspiration och kunskaper.

Page i Bägare

Idag kan du få en ny idé. Den kan ha poppat upp ur ditt inre. En magkänsla som du har haft kan blomma ut i din vision. Page i Bägare gynnar allt som har att göra med intution och känslor och kreativitet. Med en Page handlar det alltid om att ett nytt frö planteras. Vägen mot målet ligger framför dig men du får chansen att starta. Och det är det viktigaste! För inget är värre än att inte veta i vilken riktning man ska gå. Idag kan du bli medveten om nya aspekter av dig själv och dina emotionella behov. En intressant känslomässig resa kan ta sin början. Du utforskar det som du verkligen mår bra av. Ge dig tid att djupdyka och lära dig mer om ditt inre och om intuitionens kraft. Pager kommer ofta med nyheter och meddelanden. Idag kan du få ett kärleksbudskap eller höra härliga, känslomässiga nyheter såsom om ett barns födelse/graviditet eller en förlovning/inbjudan till bröllop.

2
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00