Horoskop vecka 10

Planetaspekter vecka 10, 2020

Vi träder in i mars månad och här följer månadens första astrologiska hållpunkter att fokusera på.

På tisdagen den 3 mars väntar en sådan där dag då man inte kommer undan alla måsten. Venus befinner sig då i en kvadratur till ansvarsfulle Saturnus. Det bästa här brukar vara att bara böja ned huvudet och se till att disciplinera sig. Få sakerna gjorda. Och sen, kan man göra något skoj!

Dagen därpå, på onsdagen den 4 mars, kommer Merkurius retrograd att flytta tillbaka in i Vattumannens tecken. Händelser och fokus som var aktuellt den 16 januari- 3 februari 2020 kan åter bli aktuellt. Dags att reflektera kring det som hände under den perioden. Var det rätt initiativ som togs eller tänker du annorlunda nu?

Merkurius i Vattumannen kan ha att göra med vänskapsband men också hur man samverkar med andra. Sociala medier och internet faller under Vattumannens område. Vattumannen styr också forskning, välgörenhet och innovation. Dessa områden kan ha färga det som blir aktuellt att tänka på igen.

På torsdagen den 5 mars flyttar Venus in i Oxens tecken. Venus styr över Oxen. Fram för lite mer lyx i tillvaron! Venus ger flöde och härliga upplevelser och andras goda vilja och hjälpsamhet.

Med Venus i Oxen kommer pengar, mark, fastigheter, användandet av kunskaper och expertis som man besitter samt ”det ljuva livet” att få en extra kick. En chans att göra något lukrativt gällande sin kunskap? En helg på ett härlig hotell eller en middag på den där fina restaurangen med så god mat? Eller återhämtning på ett SPA i lantmiljö? Eller en ny klädbudget? Det kan bli både mysigt och bortskämt samt fullt av ekonomiska möjligheter :-)

Med Merkurius retrograd så kan en mysig upplevelse på en plats som du inte besökt på länge, eller med en person som du inte sett sedan din barndom, dyka upp på ditt schema. :-) Likaså kan en person som du tidigare pratat pengar eller arbete med, åter dyka upp på din radar. Ta chansen och se vad ett samtal eller möte eller ett besök kan ge dig nu.

Vecka 10 avslutas med två härliga aspekter på söndagen den 8 mars. Dessa kommer färga hela helgen:

Solen kommer befinna sig i konjunktion, på samma plats, som Neptunus. Venus kommer befinna sig i konjunktion med Uranus.

Det är en superhärlig helg för att besöka ett konstmuseum, bio, teater eller ägna sig åt de kreativa konsterna. Inspirationen lär flöda för poeter, författare, fotografer och konstnärer! Samtidigt så kan kärlekslivet, eller det sociala livet, ta en oväntad vändning. En ny förälskelse, i blixtsnabbt tempo, eller en oplanerad middag eller fest kan göra helgen i vecka 10 glittrande och underbar som en dröm.

Ett sådant härligt sätt att avsluta veckan, eller hur?

Jag önskar er en alla underbar och positiv vecka!

Kramar

Helena