ANNONS

Horoskop 2-8 mars, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 10.

People, Women, Talking, Laugh, Happy, Friends, Casual

Väduren 21/3- 20/4

Du kanske helst bara vill göra roliga saker på måndag och tisdag… glömma plikterna. Men, få alla måsten överstökad så kan du njuta av ledigheten med gott samvete sedan. Kärlekslivet blir mer fokuserat på trygghet och säkerhet. Och att kunna unna sig tillsammans. Pengar blir en stark attraktionsfaktor för singlar under denna och kommande veckor. På söndag får du superinspiration från ovan och kanske får en oväntad gåva.

Oxen 21/4-21/5

En utlandsplan, ev studieplan, kan behövas läggas på is eller planeras om i början av veckan. Så trist men du tycks inte ha något annat val. Ett arbetserbjudande som varit på tapeten tidigare kan dyka upp under veckan. En tidigare chef kan höra av sig till dig. Venus flyttar in i ditt tecken och ger dig en härlig tid. Du strålar och livet och kärleken känns faktiskt som om det är på dina villkor. Något oväntat kul väntar dig under helgen.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare, Merkurius, reser bakåt. Det får dig att funderar gällande livsval och riktning i livet. Ta dig tiden att överväga vad du känner är viktigast för dig att satsa på framöver. Du kan få ett meddelande eller kontakt med någon från förr i mitten av veckan. Personen kanske bor i utlandet eller så möttes ni där en gång för länge sedan. Flirtigt och härligt! Med Venus i ditt tolfte hus så kanske du inleder en hemlig romans eller satsar allt på att praktisera självkärlek under kommande veckor…

Kräftan 22/6-23/7

Något gällande arbete och kärleksliv, alt ett samarbete, tär på dina krafter i början av veckan. Det bästa du kan göra är att hålla din del av dealen och bita ihop. Energin lättar snart. En god nyhet om hälsa eller jobb väntar på onsdagen. Något eller någon från dåtiden kan ha vara det som påverkar det som sker. Det kan säga pang, på ett positivt sätt, i dina sociala kanaler eller gällande en innovativ affärsidé till helgen. Du kan få en kul social inbjudan eller en chans att arbeta mer flexibelt hemifrån.

Lejonet 24/7-23/8

Din ekonomiska planet, Merkurius, backar. Det kan ha prövat din ekonomi. Du har förmodligen tänkt över olika alternativa vägar framåt. Avvakta och se tills Merkurius vänder framåt igen den 10 mars. På onsdagen backar Merkurius in i Vattumannens tecken. Ett arbetserbjudande, som var på tapeten i januari/februari, kan dyka upp igen. Det kan röra utbildning, juridik eller en tjänst där språk och resande står i centrum. På torsdagen flyttar Venus in i Oxen och du kommer att få se karriärförändringar och ekonomiska möjligheter under kommande veckor. Redan till helgen kan något oväntat positivt ske! Ditt kärleksliv får samma härliga rusch av vacker energi och positiva överraskningar under slutet av veckan.

Jungfrun 24/8-23/9

Merkurius styr över ditt tecken. Sedan den 17 februari backar Merkurius. Du kan ha känt ett behov av att sakta ned och reflektera lite över vad du står i livet, sedan dess. På onsdagen backar Merkurius in i Vattumannens tecken. Vattumannen styr ditt sjätte hus för hälsa och arbete. Du kan få ett erbjudande om ett arbete där du tidigare redan har arbetat eller chansen till ett extrajobb via en tidigare uppdragsgivare. En hälobehandling eller träning/diet kanske känns helt rätt att ta upp igen under denna vecka och framåt.  Du har också härligt flirtiga aspekter i ditt horoskop mitt i veckan. En oväntad inbjudan till utlandet eller ekonomiskt möjlighet, kan dyka upp till helgen.

Vågen 24/9-23/10

Någon som du har flirtat med i det förgångna kan dyka upp på din radar under den här veckan. En andra chans? Eller bara skönt att se att, nej, det där var inte din själsfrände? Din styrare, Venus, flyttar in i ditt känslointensiva hus, på torsdagen. Du kommer ge dig hän dina känslor mer. Det här liknar passion och intensiva känslor… Helgen kan bli oväntat härlig och rolig för din del.

Skorpionen 24/10-22/11

Relationen till en granne eller ett syskon kan kännas lite ansträngd i början av veckan. Bit ihop. Du kan, alternativt, ha en stor mängd måsten på ditt arbetsbord vilket gör att du måste överväga att prioritera bort träning eller  annan fritidssyssla. Ekorrhjulet… På onsdagen känner du dig mer i balans. En släkting som du inte hört av på länge kan höra av sig. Hem- och familjelivet känns härligt. Helgens fina kalas/bjudnings- och kärleksvibbar ger dig en mysig helg. Bättre än du kunnat tro!

Skytten 23/11-22/12

Hur mycket pengar spenderar du egentligen? I början av veckan kan det vara dags att dra i handdbromsen och komma igen ekonomiskt. Med Merkurius retro i ditt hus för kommunikation och lärande så kanske du återigen plockar upp en idé du fick i januari/februari. Det kan ha att göra med ett samarbete eller arbete inom teknik, forskning eller internets användande. Från och med torsdagen besöker kärleksplaneten Venus ditt sjätte hus. En relation kan börja blomma i samband med ditt arbete eller då du tar hand om din hälsa, under kommande veckor. Helgen bjuder på överraskande nyheter via sms, mail eller samtal. Kul!

Stenbocken 23/12-20/1

Din styrare möter Venus i en kvadratur på tisdagen. Din styrare vinner. Först arbete och dina ambitioner. Sedan nöje, flirt och kreativitet. I den ordningen. Ett ärende gällande pengar eller inkomst, möjligen från en hobby eller bisyssla som du har hållit på med ett tag, ger dig goda nyheter på onsdagen. Från och med torsdagen känner du dig redo att shoppa loss, belöna dig själv med vackra ting och upplevelser. För att du är värd det, som de säger i reklamen. Helgen kan bli en riktigt oväntat lyxig och socialt mysig upplevelse…

Vattumannen 21/1-18/2

Nyhetsbäraren, Merkurius, backar in i ditt tecken på onsdagen. Nu får du åter en chans att syna dina mål och planer som du hade på gång i januari/februari. En kontakt kan återknyta till dig eller en kurs eller en kunskap tas upp igen. Dags att göra hemmet lite vackrare? Från och med torsdagen flyttar vackra Venus in i ditt hus för hem och familj. Familjerelationerna kan kännas mer harmoniska och ditt hem pyntas och inredas med nya fina färger och möbler, under kommande veckor. Till helgen kan du känna dig riktigt inspirerad i hur du hanterar dina tillgångar och känna en tacksamhet kring allt det som du har arbetat ihop och skapat i livet. I samma veva kan en överraskning dyka upp gällande just hemmet och familjen. Det ser ljust och vackert ut.

Fiskarna 19/2-20/3

I januari/februari hade du kanske tankar eller samtal kring ett samarbete eller arbetet i en förening som du tillhör. Kanske rörde saken installation av teknik eller tv-kablar eller något annat innovativt. Nu kommer ärendet på tal igen. Om du kände motstånd kring det hela så kanske du känner dig mer harmoniskt inställd till saken den här veckan. Venus besöker ditt tredje hus från och med torsdagen. Relationen med grannar, syskon och vänner kommer kännas varmare och lyckligare tack vare denna transit, som kommer att pågå under kommande veckor. Solen möter din styrare på söndagen. Du kommer känna dig upprymd, inspirerad och hoppfull och sätta fart på din fantastiska förmåga att visualisera det du önskar dig. En kul inbjudan ev till en väninna, granne eller syskon, eller andra goda nyheter ger din helg vackra energier.

1
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00