ANNONS

Kärlekshoroskop 5 mars- 3 april, 2020

/

Venus i Oxen- det ljuva livet.

Pink Shoes, Wedding Shoes, Wedding, Pink, Bride

Venus i sitt hemmatecken Oxen ger oss härliga energier där bekvämlighet, lyx och välmående kommer göra sig påminda.

Läs min lathund för vilket livsområde som får besök av Venus för de olika stjärntecknen:

Väduren: Det ljuva livet lockar dig. Venus ger dig extra allt av skönhet, en gnutta glamour och härliga middagsdates på kvarterets bästa restaurang. Kärlekslivet kryddas av mer bekvämlighet och njutning rent materiellt. Singlar kan finna kärleken i samband med att ni talar om pengar, investeringar, på talangmöten eller härliga platser (läs herrgårdar, slott eller SPA) på landet. Fastighetsförvaltare eller mäklare kan också locka era hjärtan.

Oxen: Det är du som är center för universum nu! Med Venus i ditt eget tecken är det ett klassiskt tecken på att kärlekslivet blir mer harmoniskt och helt på dina villkor. Du ustrålar mer skönhet och självständighet än vanligt och det är väldigt attraktivt! En partner är beredd att göra allt för att du ska vara nöjd. Singlar kan träffa en person som verkar ha allt som de letat efter. Oavsett relationsstatus- satsa på något extra fint till dig själv!

Tvillingarna: Ditt kärleksliv präglas av att du gör dig redo att släppa in din kärlekspartner bland dina hemligheter, rädslor och minnen. Det är en mycket bra tid för att släppa det förgångna och våga gå vidare. Ha tillit och berätta öppet om hur du känner. Singlar kan inleda en kärleksaffär som de håller hemlig för omvärlden. Läkare, terapeuter, konstnärer och spirituella personer kan locka extra mycket.

Kräftan: Med Venus i ditt elfte hus blir kärleken en aning mer platonisk. Att få behålla din självständighet och göra saker på egen hand verkar vara den rätta vägen framåt. Och varför inte? Ge er iväg på varsitt håll och sammanstråla sedan för en härlig middag och berätta om vad ni varit med om på tu man hand. Det kan förhöja spänningen mellan er. Singlar kan finna kärleken i gruppsammanhang eller när ni engagerar er på en kurs eller tillställning som handlar om ett av era största intressen. En vänskap kan utveckla sig till en romans.

Lejonet: Venus i ditt hus för höga ambitioner, karriär och struktur kan ge dig både en härlig chans i jobbet och en romans med en äldre person eller chefstyp. Stadgade mår bra av att strukturera inför framtiden. Ju mer ni ser att ni har en plan som verkar realistisk och hållbar, särskilt med koppling till pengar och ägande, desto nöjdare och lugnare blir ni.

Jungfrun: Nu är tiden inne för att ta din kärlek i handen och sätta er på ett flygplan. Alla former av möjligheter att uppleva livet från ett annat perspektiv gör dig och er gott. Singlar kan finna kärleken i en person från en annan kultur, ett annat land eller någon med känslan av att vara berest och beläst. Lärare, jurister, präster, reseledare eller coacher och vägledare är några exempel.

Vågen: Med ditt åttonde passionerade hus handlar allt om att släppa, våga och ge dig hän. En intensiv romans där svartsjuka, åtrå och massor av sex och passion är möjlig för singlar. Stadgade kan istället finna att den intensiva känslan tar sig uttryck i att du tar viktiga steg rent ekonomisk: beslut om att samäga, separera eller bli gravida. Det är en transformerande samtidigt som passionerad känsla kring Venus i det åttonde huset.

Skorpionen: Singlar kan möta en person som verkligen är av seriöst material. Håll utkik när ni är ute med vänner och nära och kära. Det sociala livet blir för singlar såväl som stadgade härligt och fullt av mer möten och firanden än vanligt. Bröllop, dop och bemärkelsedagar ger glädje och förhöjer den härliga känslan i kärlekslivet. Ditt sociala liv är verkligen på topp nu!

Skytten: Du mår toppen av att känna att du och din partner arbetar i team och att ni kan hjälpa varandra att klara av ekorrhjulets måsten. För andra kan det låta trist men du mår väldigt bra av att känna att allt det praktiska flyter och att ni är två om att få till vardagens plikter. Singlar kan möta någon i jobbsammanhang eller på kontoret. Gym och platser där man tar hand om sin hälsa är en annan miljö som gynnar Skyttens kärleksliv.

Stenbocken: Kärlekslivet blir mer flirtigt. Stadgade kanske upplever att det är fler än en person som plötsligt ger dig uppskattande blickar. Relationen med en partner kan bli nästan som att återuppleva nyförälskelsens tid. Singlar går på date med olika personer, roar sig och njuter av uppmärksamheten. Det är inte så seriöst men väldigt roligt, och passionerat!

Vattumannen: Familjen, hemmet och modersfigurer i ditt liv ger dig möjligheter om du är singel och söker efter kärleken. Låt din familj eller mamma få introducera dig till en ny person eller ta emot familjemedlemmars kärleksråd. Middagar i hemmet eller familjefiranden är bästa mötesplatsen för att träffa en ny person. Stadgade mår bra av att få gosa in sig i hemmets lugna vrå, känna trygghet med en partner och bli lite mer ”klängiga” än vanligt.

Fiskarna: Det kan bli en väldigt socialt livlig period. Stadgade: ge er iväg på en weekend-resa, gå ut på middagar med vänner eller tacka ja till inbjudan från grannarna. Singlar kan faktiskt finna kärleken med någon som bor väldigt nära, såsom i samma hus eller kvarter. Kurser, seminarier och onlinedating ger också singlar de bästa kärleksmöjligheterna nu. En PR-person, författare, lärare eller journalist/skribent kan bli din nya/e flirt.

0
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00