ANNONS

Onsdagstarot 4 mars 2020

/

Tarot för dagen.

Kära läsare,

Några av er har bett om mer tarot här på bloggen. Vi tar ett onsdagsinlägg med tarot också. :-)

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag!

tor 4 mars 2020

Scrolla ned för rättvända kort och ditt budskap

tors 4 mars 2020

Från vänster:

10 i Bägare:

Det här kortet signalerar att du befinner dig tillsammans med personer som du har en särskilt stark relation eller koppling till. Det kan vara din närmaste partner och dina barn. Likt paret på bilden så strålar livet emot er alla. Regnbågen symboliserar att det svåra ligger bakom dig och att du kan njuta av allt det goda, och kärleken, som du har. Om du befinner dig i en ny relation kan samtal om att gifta er, flytta ihop eller skaffa barn komma på tal idag. Det känns så hoppfullt och härligt! Kanske upplever du det som att du sluter en viktig livscirkel och börjar känna dig hel igen. Följ ditt hjärta och du kommer att hitta rätt väg.

Styrka:

Kvinnan på kortet har använt sin inre styrka, passion och övertygelse till att tämja det stora lejonet. Den farliga besten är helt underkastad kvinnans kärleksfulla klappningar.

Kortet visar på samma styrka, kraft och målmedvetenhet som kvinnan har använt för att ta kontroll över en först potentiellt farlig situation. Styrkekortet påminner dig om att du besitter en inre kraft som är mycket starkare än du tror. Du arbetar med bestämda steg mot ditt mål och inget kan rucka på din förmåga att lyckas även om vägen dit bitvis kan verka väldigt prövande. Idag känner du av din kraft extra mycket. Ditt inflytande över andra sker närmast subtilt. Du har en styrande kraft med dig i din aura och världen noterar den och ger dig det du vill ha när du agera med samma värdighet och kärlek som kivnnan. Precis som Lejonet så känner du din styrka. Du behöver inte visa tänderna för att bevisa den.

Förvandla din inre kraft till något konkret idag: ta ett modigt steg och agera utifrån kärlek och förståelse, så vinner du.  Om du har känt att du har haft det svårt med att kontrollera ilska, bitterhet eller hat så är kortet en påminnelse om att starta ditt möte med världen och andra människor, genom kärlek.

8 i Bägare:

Du kan känna att det är dags att lämna en relation eller situation som inte längre ger dig det som du känner att ditt hjärta behöver. Du har investerat massor av energi och känslor och gett ditt allra bästa, ändå ger det dig inte den utdelning som du hade önskat och hoppats på. Bara genom att överge situationen helt så kan du gå vidare i livet. Den goda nyheten är att något mycket bättre väntar på dig längre fram. Tänk på det om livet känns orättvist, sorgligt eller svårt. På ytan ser ju allt så bra ut men i ditt inre känns det inte så. Det kommer gå och upp ner, men i slutändan kommer du att hitta det som gör dig lyckligare än nu. Kortet kan, alternativt, vara ett tecken på att du undviker att ta tag i en viktig situation eller ett beslut, av rädsla för vad det för med sig. Vakna upp och se sanningen för vad den är! Känner du verklig glädje i livet nu? Om inte, vad skulle du behöva för att känna dig känslomässigt tillfreds och lycklig? Agera i linje med dina behov och en chans till spirituell läkning kommer visas sig.

2
78

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00