Frågor om tarotinlägg

Tarot-hur ska man tyda budskapen?

Kära läsare,

Igår la jag ju upp ett extra tarot-inlägg här på bloggen. Jag har märkt att varje gång jag lägger upp fredagstarot så klickar ni så oerhört mycket!

Jag brukar sprida mina blogglänkar i olika facebookgrupper och igår såg jag ungefär samma fråga, flera gånger:

Hur ska man tyda budskapen från korten, de kan väl omöjligt passa alla?

Det är en relevant fråga och jag tycker att jag har ett relevant svar :-)

Precis som mina solhoroskop omöjligt kan passa alla (ett personligt horoskop är alltid det bästa) så är det samma sak med tarotkorten. Dock kan det ända tjäna som kul vägledning eller inspiration.

När jag en gång för länge sedan gick en tarotkurs fick jag höra att det finns en energi i varje kort och det kort man dras till är kopplad till ens fråga/liv/energi i frågestunden. Det stannade hos mig.

Jag skapade tarotfredag för att man ska kunna känna in var det kan finnas ett budskap att hämta. Ibland känns det kanske mer träffande, andra gånger så är man osäker på vilket kort man ska välja.

Jag tycker därför att man ska läsa budskapen, om man gillar tarotinläggen, och ta det lite med en nypa salt. Som underhållning som ibland kanske känns mer träffade än andra gånger.

Jag tror absolut att det är mycket bättre med en personlig tarotläggning men eftersom bloggen har sina begränsningar i det avseendet så har jag testat det här upplägget.

Och inte förrän igår så fick jag en kommentar som antydde att det inte var kul/bra/rätt o s v.

Hoppas det besvarade ev funderingar.

Så vad säger ni? Mer tarot på bloggen eller mindre?

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena