ANNONS

Fredagstarot 6 mars 2020

/

Tarot för dagen-välj ditt kort och få ett budskap.

Tarot, Crystals, Pendulum, Occult, Esoteric, Magic

fre 6 mars 2020

Scrolla ned för rättvända kort

fred 6 mars 2020

Från vänster:

5 i Mynt:

Det råder bistra tider i din ekonomi just nu. Du kan nyligen ha upplevt en förlust i arbete eller pengar. En känsla av avsaknad av trygghet eller upplevelse av isolering kan påverka dig kraftigt. Varför händer detta just mig? Och varför har jag ingen hjälp är frågor som kan eka inom dig. Men, lyft blicken, för likt kyrkans ljus strömmar ut genom fönstren på kortet, på samma sätt har du tillgång till hjälpen som du behöver. Be om hjälp. Svälj stoltheten. Det är alternativt möjligt att en ”fattig” attityd saboterar för dig själv just nu. Du tycks ha hamnat på en väg där det känns som allt du gör, går fel. Allt börjar i ditt sinne. För att vända på trenden, summera allt som du har lyckats med det senaste året. Kom tillbaka till ett tillstånd av att du har, du kan och du lyckas. Du fixar det!

6 i Mynt:

Detta är ett så fint kort. En man i en god position delar med sig av sin rikedom till tiggarna på gatan. I sin hand har han en våg, vilket representerar rättvisa och jämvikt. Om du har valt det här kortet kan du vara den som kan hjälpa någon idag, eller vara den som får stöd eller hjälp av någon annan. Kortet vill förmedla att allt handlar om en cirkel av givande och tagande. Kom ihåg att dela med dig, om du kan. Idag kanske du lånar pengar till någon, ger en monetär gåva eller delar med dig av din inre rikedom i form av kunskaper och råd. Eller så är du mottagaren av något fint såsom tid, pengar eller en insats. Du gör gott och kommer få tillbaka det, på något sätt. Good Kharma. Nästa gång kan det vara du som behöver stöd från någon annan.

10 i Mynt:

Den äldre mannen på kortet har skapat välstånd och framgång, som han nu är redo att dela med den yngre generationen.

Om du har dragit det här kortet så är det ett tecken på att du känner att du har nått ett mål som du hade satt upp för dig själv. Du kan ha gjort en smart ekonomisk satsning eller tagit ett steg i din karriär som visat sig väldigt lyckad för dig och din familj. Du känner trygghet i livet. Du har skapat en framgångsrik och stabil grund att vila på. Kortet är starkt förknippat med pengar. Du har nått punkten då du har fått det du har önskat ekonomiskt och samtidigt uppskattar du livets gratis gåvor mer än någonsin. Känn stolthet över allt du har åstadkommit och praktisera tacksamhet för allt du har välsignats med. Dela dina kunskaper och erfarenheter med andra som precis startat på en liknande resa som du har gjort. Din inspiration är viktig för din närmaste.

Om du precis har startat en resa på ett viktigt mål så är detta kort en påminnelse om att du kan lyckas om du bara håller stadig kurs och inte ger dig förrän du har nått dina mål. Endast så skapas överflöd och framgång i livet som håller för lång tid framöver.

Din familj kan ge dig stöd och hjälp, antingen du har nått ditt mål eller precis bestämt dig för att anta en ny utmaning. Det finns något i din familjs traditioner och arv som ger dig den kraft och den känsla av lycka och välsignelse som du upplever idag.

3
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00