ANNONS

Horoskop vecka 11, 2020

/

Planethändelser den 9-15 mars, 2020

Painting, Cherry Blossoms, Sakura, 3 Months, Cute

Det väntar oss en vecka med nyheter kring praktiskt tillvägagångssätt och en känsla av läkande och hopp.

Alla oroligheter som har rapporterats om kanske tar en ny vändning när fullmånen startar den nya veckan och en av årets bästa dagar väntar?

Låt oss ta det från början:

På måndagen den 9 mars väntar en fullmåne i Jungfruns tecken. Många planeter befinner sig i  jordtecken och nu är det praktisk handling som gäller!
Jungfrun är förknippad med rutiner, renlighet och de små detaljerna för arbete och hälsa.

Får vi nya förhållningsregler att anamma för att bättre hålla oss friska och i arbete? Ja, det är inte omöjligt att det kommer något sådant +/- 4 dagar från och med fullmånen den 9 mars.

Det är en fin fullmåne så jag tror att det kommer kännas som om en ljusstrimma av hopp i tider av oro, kommer att tändas. Ett steg-för-steg-program att tillämpa dagligen kan ge oss en struktur och känsla av att vi kan göra något mot den maktlöshet eller oro som många känner kring rapporteringen om Coronoaviruset.

Låt oss hoppas på det.

Fullmånens styrare, Merkurius, kommer vända framåt på tisdagen den 10 mars. Inte en dag för tidigt när vi önskar så klar och tydlig information som möjligt både från de styrande och generellt, i livet.

Merkurius kommer behöva lite tid på sig för att ta igen resan bakåt. Det är inte förrän i slutet av mars som Merkurius återkommer till den plats där planeten började backa i februari.
Trots det så bör vi under veckan börja känna hur det lossnar kring kommunikation och fakta och nyheter. Det som varit trögt eller upplevts som oklart kommer börja försvinna.

Det kan kännas som att det blir lite återställande av ordningen på det sättet.

I samma veva som fullmånen så kommer Venus och Uranus att befinna sig i en vacker aspekt. Venus i sitt hemmatecken, Oxen, och Uranus i Oxens tecken- de möts i en konjunktion. Oväntade, glada överraskningar gällande pengar och kärlek och samvaron med nära och kära kan poppa upp i samband med fullmånen.

Jag har ritat en stor cirkel kring onsdagen den 11 mars. Solen och Jupiter kommer då att mötas i en sextil som signalerar möjligheter. Stora möjligheter.
Solen befinner sig i läkande Fiskarnas tecken och Jupiter i Stenbocken. Ett myndighetsbeslut eller besked kan ge oss en global struktur för hur vi ska agera gällande läkande och omhändertagande av sjuka.

På ett personligt plan så kan Solens och Jupiters möte ge en chans till ett möte eller ett nytt viktigt steg i livet. Det är en strålande tid för konstnärer, kreatörer, grafiska designers eller de som arbetar efter en inre vision.

Positiva besked väntar i samband med den 11 mars, men även dagarna innan. Ekonomiska överenskommelser eller ett givande möte som lovar guld och gröna skogar och en chans att verkligen visa upp sin personliga talang, gynnas av Solens och Jupiters möte.

Vecka 11 avslutas med att Mars möter Fiskarnas styrare, Neptunus, i en sextil på lördagen den 14 mars. Återigen kommer stor kraft och handlingskraftighet att läggas på Fiskarnas ämnen: omvårdnad, tillfrisknad, kreativ förmåga, de uttrycksfulla konsterna och empati.
Med även Solen och Pluto i en sextil till varandra så kan helgen bli en tid då de styrande i samhället tar aktiva steg för att skydda medborgarna. Eller då en chef eller överordnad eller myndighet kommer med goda nyheter till oss.

Jupiter och Pluto kommer att resa nära varandra under hela mars månad. Jupiter är känd för att förstora det planeten berör. När det gäller Pluto så är ett av Plutos områden just virus och liv/död och transformation samt rädslor.

Låt oss hoppas att Jupiter vänliga, positiva och läkande energier ger oss den själsliga samt kroppsliga återhämtning som kan tyckas så välbehövlig just nu. Rädslan kan vara större än det verkliga hotet. Hopp och nya internationella noteringar kan ge oss nya sätt att agera som leder mot bättring och tillfrisknande.

I tider av oro fokuserar jag mycket inåt, på kärlek och det goda i livet. Det lugnar åtminstone ett oroligt sinne.

Jag önskar er alla en positiv och ljus kommande vecka!

Kramar

Helena

3
100

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00