ANNONS

Horoskop 9-15 mars 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 11, 2020

Tea, Honey, Lemon, Ginger, Mint, Above, Herb, Herbal

Väduren 21/3- 20/4

En fullmåne i ditt sjätte hus på måndagen ger dig anledning att stanna upp och reflektera över din hälsa och hur du använder din energi på bästa sätt. Dags att inför en smartare jobbrutin, göra en kroppslig detox eller dra nytta av någon form av system i vardagen? Kommunikationstrassel och oklarheter, som du kan ha känt av rejält sedan den 17 februari, avtar från och med tisdagen. Syskon, vänner, grannar och kusiner kan ha prövat ditt tålamod! Men, nu blir det bättre och klara besked väntar snart. En stor vision, möjligen inspirerad av en guru eller nya internationella trender inom hälsa och arbete, ger dig ny energi under veckan. Till helgen kan du känna dig fylld av energi och vilja fokusera på ditt inre liv och spirituella resa.

Oxen 21/4-21/5

En plan som du startade för ett halvår sedan, når sin kulmination i samband med måndagens fullmåne. Månen belyser det område som berör kreativitet, hobbies, kärleksrelationer och barn/fertilitet. Nu kan du se hur en situation eller fråga kring någon av dessa ämnen tycks ha nått en första målgång. Hur ska du agera framöver? Vilket är ditt nästa steg? En möjlighet till förändring kring hem och familj väntar under veckan. Goda nyheter om pengar som kan underlätta processen, såsom ett lånelöfte eller ett förtida arv eller gåva kan vara det om gör att dina planer går i lås.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare vänder framåt den här veckan. Äntligen kommer klarhet efter en tid av trevande i olika riktningar! Måndagens fullmåne äger rum i ditt hus för boende och familjeliv. En plan på att flytta eller hyra ut en bostad, utöka familjen eller göra om där hemma når en avgörande punkt. Du startade troligen den här resan för ett halvår sedan och nu når planeringen sitt mål. Härliga nyheter från vänner, möjligen gällande ett bröllop eller annat firande, gör att din vecka får en härlig glans över sig.

Kräftan 22/6-23/7

Med en fullmåne i ditt kommunikativa hus på måndagen och Merkurius som vänder framåt från och med tisdagen, så väntar nyheter och liv och rörelse. Hur du kommunicerar, talar och skriver blir i högsta grad aktuellt. Ett talaruppdrag, en kortare kurs eller en chans att undervisa eller författa en skrift eller bok kan dyka upp. Du kan få god betalning om du blir anlitad. Din ekonomiska planet möter tursamme Jupiter på onsdagen vilket kommer spegla veckan. Detta ger dig både lite lyxigare känsla i livet, och med en partner/date, men också en möjlighet att tjäna pengar på något som ligger dig varmt om hjärtat. Något som du älskar att arbeta med.

Lejonet 24/7-23/8

Måndagens fullmåne i ditt ekonomiska hus hjälper dig att nå en avgörande punkt för dina pengar. Dags att summera vad du har åstadkommit det senaste halvåret och sikta mot nya mål. Och, inte en dag för tidigt- på tisdagen vänder din ekonomiska planet framåt! Du kommer få klarhet och grepp om dina inkomster och pengar. Sedan början av februari kan du ha känt dig lite osäker och kanske till och med oroad för dina pengar. Men, nu vänder det framåt! Onsdagen kommer med goda nyheter. En jobbchans som lovar god ersättning för ditt arbete och en bekräftelse på att dina åstadkommande har noterats av en chef eller styrande person, väntar i mitten av veckan. Du kan också, alternativt, få positiva nyheter från banken eller gällande en kommission, bonus eller försäkringsutbetalning. Grattis!

Jungfrun 24/8-23/9

Fullmånen på måndagen äger rum i ditt eget tecken. En satsning eller plan, helt baserad på ett personligen viktigt mål som du startade för ett halvår sedan, når målgång. Vad blir ditt nästa steg när du har kommmit så här långt? Din styrare, Merkurius, vänder framåt på tisdagen. Du kommer må bra av att känna att det blir lättare att ta beslut och välja vägar i livet. För din del kommer en fråga gällande hälsa eller arbete att börja kännas ”under kontroll” snart igen. Onsdagens härliga planetmöte aktiverar dina kärlekshus. Plötsligt ler livet mot dig och du kan få känna av både kärlekens lycka och ett superhärligt socialt liv.

Vågen 24/9-23/10

Det är intensivt och pirrigt i livet just nu. Din styrare befinner sig i konjunktion med Uranus i ditt åttonde hus för passion och delad ekonomi och ägande. Det är även samma område som styr över rädslor och oro. Går du och en kärlek samman för att med enade krafter få alla att känna sig trygga och må bra i oroliga tider? Eller dyker en ny kärlekspassion, helt oväntat, upp i din väg? Fullmånen på måndagen äger rum i ditt tolfte hus. Det kan sätta både inre arbete och lite hemlighetsmakeri på din karta. Kanske är det dags att i skymundan göra dig redo för en livsförändring eller lägga extra kraft på att släppa det förgångna.  Mitten av veckan för med sig en möjlighet som berör ditt boende och ditt arbete. Dags att samla dina kontakter och vänner i ditt hem och göra en workshop eller få deras hjälp att renovera?

Skorpionen 24/10-22/11

Något kring en vänskap eller dina sociala kontaktnät når en viktig punkt på måndagen. Behöver du bättre koll på hur och när du ska kolla sociala medier eller vad du ska dela med dig av? En plan för hur du på ett sunt och smart sätt använder internet i ditt arbete och dagliga rutiner, som du inledde för ett halvår sedan, når ett viktig skede för dig vid denna tid. En glittrande, härlig chans att briljera med dina intellektuella förmågor, såsom att läsa, lära, undervisa eller tala/skriva dyker upp i mitten av veckan. Det kan ske i en väldigt rask takt. Var redo!

Skytten 23/11-22/12

För ett halvår sedan la du grunden till ett viktigt karriärmål. Minns du vad det var du startade? Det som sker i samband med fullmånen på måndagen hör ihop med din intention för ett halvår sedan. Ett besked eller ett viktigt delmål i karriären eller gällande dina ambitioner väntar dig under dagarna kring måndagen. På onsdagen möter din styrare, tursamme Jupiter, Solen. Jupiter befinner sig i din inkomstzon och Solen i ditt intellektuella hus. Pengar och inkomstmöjligheter väntar kring dina kunskaper och förmåga att kommunicera, sälja och göra PR.  Ordet ”guru” och ”vägledare” förknippas med ditt tecken. Nu kan du få bekräftelse på att människor ser dig om en mästare inom ditt område. Om du inte redan arbetar från hemmet så kanske du i samband med detta planetmöte, ser en chans att lära ut dina kunskaper och råd via din dator.

Stenbocken 23/12-20/1

Dags för ett nytt steg i livet? Att våga ge dig iväg på ett livsäventyr som du vet väntar på dig. En process som du startade för ett halvår sedan, når en förändrande punkt på måndagen. Du kan få upp ögonen för en smart väg att kunna arbeta eller leva på ett nyttigare, gladare sätt för dig. Rutiner och små detaljer kring ett användarsystem eller annorlunda arbetssätt kanske är det som gör all skillnad för att få koll på ekorrhjulet? Jag tror du blir inspirerad denna vecka! Redan till helgen så kan du, med en himla fart, göra slag i saken. Du ser ut att vilja fokusera mer på att kommunicera och dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Gör det! Världen är din!

Vattumannen 21/1-18/2

Det senaste halvåret kan du ha känt att du genomgått en inre process av förändring. Det kan ha varit både prövande och lärorikt och det kan mycket möjligt ha att göra med hur du använder dina pengar och ägande. Nu gäller det att göra det bästa av det du har, för att hamna i balans och må bättre. Fullmånen på måndagen kommer ge dig en chans att ta ett aktivt beslut i den riktning som passar dig bäst. Jag skulle inte bli förvånad om du sätter igång en process gällande en fastighet eller förvaltande av dina pengar eller kunskaper. En väldigt fin aspekt på onsdagen signalerar att du får upp ögonen för en möjlighet via vänner och sociala cirklar. Med Merkurius i framåtläge i ditt eget tecken, från och med tisdagen, så kommer du få lättare att kommunicera på ett sätt så att omvärlden förstår ditt budskap och dina önskemål. Glasklart. Härligt!

Fiskarna 19/2-20/3

Fullmånen på måndagen äger rum i ditt sjunde hus för kärlek och nära och kära. Men även för de som du har valt att representera dig, såsom en advokat, läkare eller agent. Ett viktigt avslut öppnar för en nystart när det gäller kärleksliv och sociala kontakter och representanter. En kärleksrelation kan vara redo för ett nästa steg eller en affärskontakt föreslå ett samarbete. Dina vänner och bekanta har mycket att göra med det som sker dig under veckan. En personlig önskan eller dröm kan gå i uppfyllelse genom en gemensam bekant som kan bli nyckeln mellan dig och ett nytt arbete eller chansen att förändra ditt liv. Detta är glädjefyllt och superinspirerade. Vilken pepp!

1
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00