Mitt bästa gratis-tips för att lära sig astrologi

Studera en astroexpert. Mina favoriter.

Kära läsare,

HUR mår ni under rådande omständigheter?

En del tar Coronanyheterna med ro, andra med oro. Helt klart är att de flesta berörs på något sätt. Man tvingas ju till att ta ställning till sin egen inställning s a s.

Jag märker att fler tillbringar tid vid datorn. Inflödet på mina nyhetsbrev har ökat markant vilket säger mig att de flesta ”lever mer över internet” i dessa tider.

Jag fick en fråga om jag hade något gratistips för att lära sig mer om astrologi?

Mitt allra bästa tips var det som jag själv gjorde, närmast på ett religiöst sätt: Jag följde Susan Millers fantastiska månadshoroskop. Jag skrev ned alla aspekter vid de datum som hon tog upp och lärde mig på så sätt massor om energierna kring vissa planeter och planetmöten. Det här gjorde jag under många år.

Susan Millers månadshoroskop är omfattande och hon gör ett enormt arbete. Att det dessutom är gratis är helt otroligt. HÄR kan du läsa hennes månadshoroskop för mars månad.

På svenska?Nej, tyvärr. Jag har främst lärt mig av de engelskspråkiga astrologerna. Jag tycker om tonen i Susan Millers horoskop. Men även hos Astrotwins.

Astrotwins koncept att skriva ett ”planetlägeshoroskop” inspirerade mig mycket när jag startade och skrev min första lilla blogg. Det visade sig vara väldigt uppskattat av många. Det är en fortsättning av det konceptet som ni ser i lördagens inlägg/när ni anmäler er till mitt astrologiska nyhetsbrev.

Om någon av er har bra tips på svenska astrologisidor och liknande, kommentera då gärna!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena