ANNONS

Torsdagstarot!

/

Torsdagstarot 12 mars 2020- välj ditt kort och få ett budskap!

Låt oss göra ett extra tarotinlägg denna vecka- tarotkort på en torsdag!

Clairvoyance, Tarot, Future, Destiny, Prediction, Map

tors 12 mars 2020

Scrolla ned när du har valt ditt kort

torsd 12 mars 2020

Översteprästinnan:

Denna andligt upplysta kvinna kan konsten att pendla mellan det medvetna och det undermedvetna. Likt Översteprästinnan uppmuntras du att använda din intuition och magkänsla för att nå klarhet i en situation. Det finns mer kring en situation än det du kan se. Om du står inför en situation där du får viss information eller fakta, så säger dig kortet att det kan finnas god anledning att lyssna till vad ditt inre säger dig. Din inre värld och kontakten med dina spirituella guider är stark. Låt det guida dig. Det är, alternativt, möjligt att en mycket andlig person kommer in i ditt liv och ger dig värdefulla råd. Översteprästinnans tips till dig är att utveckla din andliga sida och arbeta mer med din förmåga som spirituell varelse.

9 i Svärd:

Kvinnan på kortet sitter upp i sin säng. Hon har troligen inte fått en blund på hela natten. Oro och rädslor väger tung på henne. Om du har valt det här kortet får du budskapet att mycket av nattens oro kanske inte har något med verkligheten att göra. Du kan göra en höna av en fjäder. Om det finns skäl till oro så kanske din rädsla inte står i proportion till det som verkligen är värt att oroa sig för. Din oro eller rädsla hindrar dig från att återhämta dig. Något som du behöver. Kortet antyder att du kan få goda råd eller hjälp av någon annan som kan hjälpa dig att se mer objektivt på situationen. Ta den emot den hjälpen så att du kan bli fri från denna tyngd och kan slappna av och hämta igen krafter. Det finns en lösning och ljus.

Kejsaren:

Kejsaren symboliserar en mäktig ledare som kräver respekt. Hans energier utstrålar auktoritet. Precis som kejsaren kan du vara den som är ”företagsledare” i ditt liv och din familj. Du antar fadersrollen, antingen du är en man eller kvinna. Du försörjer familjen, skyddar och tar hand om dina närmaste. Din familj förlitar sig på att du kan ge dig styrka och trygghet.

Du är stark och leder din familj, och/eller ditt företag, med en stark hand. Kortet påminner dig om att fortsätta att agera som den ledare du är. Lyssna till andras åsikter men gå till dig själv innan du tar beslut. Du har en klar och tydlig bild av dina mål och du vet hur du ska organisera livet och jobbet för att lyckas.

Kejsaren bygger upp ett eget system över ”vad som fungerar och inte”. Förlita dig på det som du har testat själv. Det är ditt system för att få alla trådar att gå ihop.

Kejsaren symboliserar den vise läraren, coachen eller chefen som lärt sig allt genom egen erfarenhet. Idag kan du ikläda dig rollen som den gode vännen som ger ett klokt råd eller på annat sätt delar med dig av din kunskap. Det är också, alternativt, möjligt att en vis, erfaren person/företagsledare ger dig goda råd idag.

7
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00