ANNONS

Fredagstarot 13 mars 2020

/

Tarotkort för dagen! Välj ett kort, få ett budskap.

Tarot, Fortune, Mystic, Future, Crystal, Prophecy

fre 13 mars 2020

Scrolla ned för rättvända kort när du har valt ditt kort

fred 13 mars 2020

Från vänster:

Kejsarinnan:

Kejsarinnan befinner sig i total kontakt med skogen och naturen. Hennes stjärnor på huvudet symboliserar hennes spirituella sida. När Kejsarinnan framträder i en reading är det ett tecken på att du ska ta vara mer på det feminina i dig. Även om du är man. Ge dig själv mer skönhet och omvårdnad och lyssna till din magkänsla. Kejsarinnan kan också ses som ett kort som symboliserar fruktsamhet. En ny idé eller möjlighet kan födas ur ditt inre. En graviditet kan prägla de nyheter du får under dagen. Kejsarinnan visar dig också att ditt liv är fullt av välsignelser. Om du uppmärksammar dem och tackar för dem, får du mer att glädjas över. Om du har ett viktigt beslut att fatta eller känner dig vilsen i dina känslor, kan ett besök i naturen eller en promenad under stora träd eller vid ängar ge dig klarhet.

6 i Mynt:

Detta är ett så fint kort. En man i en god position delar med sig av sin rikedom till tiggarna på gatan. I sin hand har han en våg, vilket representerar rättvisa och jämvikt. Om du har valt det här kortet kan du vara den som kan hjälpa någon idag, eller vara den som får stöd eller hjälp av någon annan. Kortet vill förmedla att allt handlar om en cirkel av givande och tagande. Kom ihåg att dela med dig, om du kan. Idag kanske du lånar pengar till någon, ger en monetär gåva eller delar med dig av din inre rikedom i form av kunskaper och råd. Eller så är du mottagaren av något fint såsom tid, pengar eller en insats. Du gör gott och kommer få tillbaka det, på något sätt. Good Kharma. Nästa gång kan det vara du som behöver stöd från någon annan.

Ess i Svärd:

En ny våg av tankar och idéer sveper in i ditt liv. Var beredd på att ta in nya perspektiv. Svärdet symboliserar framgång och att man gör något med kraft. I bakgrunden av kortet syns bergstoppar som antyder att du kan komma att behöva lita till din mentala styrka för att ta dig framåt. Men du har alla chanser att nå framgång med det som du startar nu. Följ en ny väg och lita till din påhittighet. Du uppmanas att starta ett nytt projekt där alla dina idéer och kreativitet får fullt utlopp. Anmäl dig till en skrivarkurs, satsa på ett kommunikativt jobb eller köp biljetter för att resa.

4
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00