ANNONS

Horoskop vecka 12, 2020

/

Planethändelser den 16-22 mars 2020

Running, Runner, Long Distance, Fitness, Female

Väduren och Mars aktiveras- snabba händelser, mod  och styrka väntar

I förra veckans nyhetsbrev skrev jag att jag trodde att fullmånen i Jungfrun skulle föra med sig nya regler kring renlighet och hälsa och arbete. På tisdagen den 10 mars kom nyheterna om att Sverige nu går in i fas två och att det är dags att ta smittan på större allvar. Sverige gör sig också redo för att föra in ekonomiskt skydd för att minska uppsägningar och slopar karensdag. Corona är nu en pandemi enligt WHO.

Detta bör verkligen tas på stort allvar.

Vad väntar på stjärnhimlen under vecka 12?

Låt oss titta:

På måndagen den 16 mars flyttar Merkurius in i Fiskarna. Merkurius är budbäraren. Som en nyhetspresentatör eller en dagstidning. Nyheter kommer med snabbhet. Kommunikation och intellektuella besked styrs av Merkurius. Med Merkurius i Fiskarnas tecken så kommer ämnena handla om medkänsla, återhämtning, sjukvård men även det spirituella.

Hur mår vi i själen av detta nya läge? Kommer ytterligare hälsoråd? Nya rutiner?

Naturligtvis handlar inte allt om virus. Fiskarnas tecken handlar om livserfarenhet och att se tillbaka på det förgångna, sluta känslomässig fred och ge förlåtelse. Till sig själv eller andra.
Med Merkurius i Fiskarna så kan böcker och information eller filmer med ”läkande”eller starkt fantasifullt tema hamna på tapeten.

På torsdagen den 19 mars kommer Solen i Fiskarna att möta Saturnus i Stenbocken. Detta kan bli en enormt produktiv dag då vi är skickliga med att ta hand om de små detaljerna och superfokuserade på att nå våra mål. På torsdagen kan en bra grund läggas inför framtiden.

På fredagen den 20 mars är det vårdagjämning. Solen träder in i Vädurens tecken och startar det astrologiska nyåret. Samma dag befinner sig Vädurens styrare, Mars, i konjunktion med Jupiter.
Det senaste sker endast en gång vartannat år. Senast var den 6 januari 2018.

Fredagen kommer bli en positiv dag för att ta stora och snabba kliv mot expansion och lönsamhet. Lycka och framgång är inom räckhåll. Agera för en personlig dröm eller ett mål i samband med denna dag. Du gynnas av stjärnorna!

Styrka och mod belönas. Väduren förknippas ofta med byggandet av muskler och styrka. Dags att sätta igång vårträningen på allvar?

Dagarna kring den 20 mars kanske också präglas av en tid då ”kriget mot Corona”  aviseras på bred front på en internationell nivå. Mars är krigarens planet och Jupiter styr över det globala.

Helgen den 21-22 mars är ljuvlig för kärlekslivet. Venus, kärleksplaneten, kommer befinna sig i upptakten till en sextil med härliga Neptunus. Glitter, glamour och vackra rosa små moln!

Veckan avslutas med en mycket speciell dag. Söndagen den 22 mars kommer Saturnus flytta in i Saturnus. Sist Saturnus befann sig i Vattumannens tecken var under åren 1991- 1994. Detta kommer innebära förändringar och utmaningar kring allt som berör teknik, forskning och sammankomster i grupper, nätverk och med vänner och bekanta. Jag har skrivit ett längre inlägg om vad Saturnus i Vattumannen kan betyda för oss, HÄR.

Saturus kommer inledningvis att bara göra ett litet besök i Vattumannen. I juli kommer stränge Saturnus att ha gett sin tjuvkik in i vad som väntar oss från och med i december då Saturnus flyttar in i Vattumannen för att stanna i flera år. Det som sker oss under tiden 22 mars- juli kan med andra ord ge oss ledtrådar till vad som kommer prägla våra år då Saturnus befinner sig i Vattumannen.

Det är onekligen speciella tider vi lever i just nu.

Låt oss göra det bästa av det och vara rädda om varandra.

Kramar

Helena

4
80

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00