ANNONS

Horoskop 16-22 mars, 2020

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 12

Breeze, Summer, Girl, Model, Mountains, Vacation, Bliss

Väduren 21/3- 20/4

Merkurius flyttar tillbaka in i Fiskarna på måndagen. Samtal och uppmärksamhet kommer riktas mot det inre livet men också att komma ikapp och återhämta dig. En spirituell resa eller läroperiod som var aktuell i januari/februari kan komma på tal igen. Ditt astrologiska nyår startar på fredag och du har potential att lägga en ny livsgrund. Du kommer känna dig både inspirerad och produktiv. Snabba nyheter kring pengar och, kanske ett behov av att ta ett beslut baserat på egna värderingar, dyker upp under söndagen. I övrigt kan helgen bjuda på lite mer godsaker och mys på tu man hand. Kanske  lyxar du till det hemma.

Oxen 21/4-21/5

Zonen för dina sociala kontakter och vänner får fart och händelser då Merkurius flyttar in i området från och med måndagen. Du kan ta nya beslut gällande en klubb/organisation/nätverk, som var på tapeten i januari/februari. En ny idé eller möjlighet, kopplad till utlandet eller en utbildning, kan erbjuda dig ett nytt lugn och trygghet, på torsdagen och fredagen. Det hela kan ske snabbare än du kunnat ana. Hoppar du på ett flygplan eller lägger om ditt sätt att arbeta? Kanske inspireras du eller din arbetsplats av en internationella råd och rön. Helgen ser ut att bli mycket romantisk och full av inspiration och hopp. Så härligt!

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare, Merkurius, befinner sig i framåtrörelse. Efter att ha känt viss frustration eller undran över livsplanering (särskilt gällande karriär, livsambitioner och livsstruktur) sedan den 17 februari, så känns det som om alternativen klarnar. Tankar kring dessa områden, som var aktuella för dig i januari/februari, kommer poppa upp igen. Skillnaden nu är att du kommer veta vilken väg du ska välja. Vänner och kontakter kommer spela en stor roll i det som sker. En stor livsförändring väntar i och med fredagen och helgen. Det kan gå undan när du ställs inför att ta transformerande beslut eller agera med mod och beslutsamhet. Det här kan bli oväntat bra!

Kräftan 22/6-23/7

Återhämtning i utlandet? Nu kan du fokusera på att koppla ihop hur du tar hand om din hälsa, med en resa eller tanken på att emigrera/byta land. På torsdagen och fredagen får du en chans att snabbt och beslutsamt skapa om din livsstruktur. Du planerar långsiktigt och målmedvetet. En partner i arbete eller kärlek stödjer dina planer. Snabba nyheter under helgen får dig att tänka i nya, uppfriskande tankar. Nya forskningsrön, nya sätt att arbete eller en teknisk lösning via internet kan vara det som får dig att känna det som att ”allt” händer. Utlandet och det internationella livet inspirerar dig i det som sker. Men även en utbildning eller en vägledare/guru kan ge dig kloka insikter under helgen.

Lejonet 24/7-23/8

Din ekonomiska planet, Merkurius, flyttar in i Fiskarnas tecken på måndagen. Planer och information kring intäkter och ditt ägande, som du funderade över i januari/februari, kommer börja falla på plats. Det är dags att se över pengar, skulder, lån och delad ekonomi. På torsdagen ser du ut att ta ett formellt beslut, för framtiden. Du kommer känna dig nöjd och trygg med detta. Det är möjligt att en nöjesresa eller kreativ satsning hamnar i fokus för det som sker på fredagen. Din internationella planet, Mars, möter globetrottern Jupiter, som också styr över dina nöjen och roliga upplevelser. De möts i ditt hus för långsiktig planering och karriär. Dags att skapa en karriär av din kreativitet eller en hobby? Just en  sådan möjlighet kan överraska dig under veckoslutet.

Jungfrun 24/8-23/9

Nu lättar kommunikationen med en kärlekspartner eller person som du samarbetar med. Likaså kan det bli lättare att föra en rak dialog med en företrädare, såsom en advokat, läkare eller agent. Vackra kärleksplaner med en partner gör din torsdag vacker. Om du är singel så kan du finna en person som verkar önska sig samma slags av kärleksliv, som du. Fredagen kommer bjuda på en möjlighet i kärleksliv, kreativitet eller kring fertilitet/barn. Det är något gediget kring det som sker. Tryggt och med möjlighet att hålla långt in i framtiden. Saturnus flytt in i ditt sjätte hus för arbete och hälsa från och med söndagen kommer ge dig ledtrådar till hur dina dagliga rutiner kommer att påverkas under åren som väntar.

Vågen 24/9-23/10

Planering kring en, eller flera resor eller nöjesevent, kan sedan den 17 februari ha gett dig mer frågetecken och osäkerhet, än glädje. Från och med denna vecka är riktlinjerna tydligare och du vet vad som gäller och kan förlita dig på det. Tidigare arbete, som troligen var aktuellt i januari/februari, kan plockas upp och avslutas eller omvärderas. Med en stor dos av stabilitet och energi till din zon för kärleksliv och nära och kära så väntar en grundad känsla kring torsdagen. Du känner att du fokuserar på rätt saker i livet och skapar en stark bas för framtiden. Skönt!  En snabb händelse eller nyhet på fredagen, som berör ditt boende eller familjeliv, bäddar för framgång och lycka. Den härliga helgen kommer kännas dubbelt härlig för dig. Din styrare Venus är nära ett möte med känsliga, drömska och inspirerande Neptunus. De små detaljerna eller ansträngningarna som en partner gör för dig är det som skapar en passion eller medsvepande kärleksupplevelse.

Skorpionen 24/10-22/11

Nu kommer det börja flöda gällande information och kommunikation kring skapande konster,inre driv, barn, graviditet/fertilitet och kärleksliv. Merkurius rör sig framåt i ditt femte hus. Något gällande dessa områden, som var aktuellt i januari/februari kan dyka upp igen. Solen lyser upp ditt hus för arbete och dagliga rutiner och hälsa från och med torsdagen. Ett härligt möte mellan Jupiter och Mars i ditt tredje kommunikativa hus kan föra med sig en möjlighet att studera eller göra en kortare förflyttning inom landet. Eller så får du snabba nyheter från ett syskon. Helgen kommer bli väldigt romantisk. Venus i ditt hus för socialt umgängesliv och kärlek signalerar till fantasifulla Neptunus i ditt nöjeshus. Något kul och härligt väntar dig!

Skytten 23/11-22/12

Kommunikation med en kärlekspartner, kring det praktiska i hemmet och familjen, börjar gå som på räls från och med denna vecka. Anledningen kan vara att du och din kärlekspartner pratar mer och tydligt med varandra. Din styrare, Jupiter, möter actionplaneten, Mars, i ditt inkomsthus på fredagen. Detta kan ge dig en fartfylld vecka gällande något som du vill sälja, såsom en idé eller kreativ skapelse. Nyheter om inkomster eller ett lukrativt projekt kommer ge dig en lugn känsla i magen. Det här gör också att du och din familj känner er mer trygga i livet just nu. Det är som om helgen möter dig med en stor dos av härliga känslor, upprymdhet och inspiration. Det är både romantiskt och spännande!

Stenbocken 23/12-20/1

Detta är en stor vecka. Din styrare, Saturnus, byter tecken på söndagen. Vad som sker under tiden 22 mars- 1 juli kommer ge dig en inblick i vad som väntar under kommande år. Din ekonomi, din förmåga till inkomster och din personliga talang kommer slipas för till perfektion för att i slutändan ge dig mer på kontot under kommande år. Ett härligt möte mellan Solen och Saturnus på torsdagen kan betyda att du får ett kontrakt att signera eller att du startar en kurs eller läroperiod som ska förbereda dig för större ansvar i det långa loppet. Det känns stabilt och realistiskt. Mars och Jupiters möte i samma veva, på fredagen, kan få det att kännas som att livets takt ökar snabbt. En möjlighet ligger framför dig och nu kan du uppnå det du önskar. Till helgen kan du ha ett särskilt glädjande möte eller samtal med en väninna eller granne. Det lyfter din må-bra-känsla rejält!

Vattumannen 21/1-18/2

Saturnus, läromästaren, flyttar in i ditt eget tecken på söndagen. Detta är stora nyheter. Sist Saturnus befann sig i ditt tecken var under åren 1991-1994. Minns du vad som skedde i ditt liv då? Var du fick mer ansvar och disciplinbehov? Under tiden 22 mars- 1 juli kommer du få ledtrådar till hur Saturnus kommer kräva mer av dig men, i gengäld, också kommer ge dig möjligheter att växa. På torsdagen kan du få en första glimt in i vilket nytt spår som väntar dig. På fredagen kan ett inre beslut eller läkeprocess snabbt ge dig en chans att släppa det som varit och modigt gå framåt. Mot framgång och lycka. En härlig känsla i ditt hem eller med familjemedlemmar uppstår till helgen. Tacksamma tankar för en fin familj, en härlig familjmiddag eller ett vackert hem att komma hem till- du mår bra i själen under helgen.

Fiskarna 19/2-20/3

Pratsamme Merkurius flyttar in i ditt tecken på måndagen. Du kommer få det lättare att uttrycka dig och dina önskemål och det kommer kännas skönt att kunna sätta ord på känslor och tankar. Sedan den 17 februari kan kommunikation, fakta och nyheter känts grumliga. Ditt inkomsthus får allt Solens ljus på torsdagen. Tillsammans med Saturnus i samma del av ditt horoskop så kommer du stå tryggt i dina värderingar och åsikter. Din ekonomiska sits får dig kanske också att känna dig lugn. Som att du sitter i orubbat bo för en längre tid framöver. Du kan få en chans till något som kommer både plötsligt och snabbt. En väninnan eller bekant kan vara den som ger dig en jobbkontakt eller chans. Om du väljer att agera har du stjärnorna med dig för att skapa framgång och lycka. Helgens underbara möte mellan din styrare, Neptunus, och Venus, utlovar skratt, glada vänner, kul sms eller samtal och roliga nyheter. Och lite flirt. Det finns hopp, Fiskarna, hopp!

1
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00