ANNONS

Saturnus i Stenbocken 1 juli- 17 december 2020

/

Saturnus sista månaderna i Stenbockens tecken innan flytten in i Vattumannen

Saturn, Planet, Space, Sun, Solar System, Ring

Kära läsare,

Några av er är förutseende och undrar över vad Saturnus sista besök i Stenbocken- 1 juli- 17 december- kommer att innebära?

Saturnus har sedan i december 2017 hjälpt oss att granska våra livsambitioner och karriärval, med lupp. Vi kan ha fått hjälp att skapa en mycket god grund gällande dessa områden. Men det har inte varit utan att vi har fått arbeta hårt för saken.

Sådan är planeten Saturnus- hårt arbete belönas, allt annat går bort.

När Saturnus den 23 mars- 1 juli gör ett första besök hos nästa tecken (Vattumannen) där planeten ska utöva sina krav på disciplin och ansvar, så kommer vi att känna av en tillfällig lättnad gällande jobb och karriär.

Saturnus kommer bege sig retrograd den 11 maj. Det är det som leder Saturnus tillbaka till Stenbockens tecken den 1 juli. Därefter, den 1 juli- 17 december, blir Saturnus sista besök i Stenbockens tecken på mycket lång tid. (Nästa besök är inte förrän 2047)

Saturnus beger sig framåt på 25 grader i Stenbocken den 29 september.

Saturnus kommer under hösten att passera över samma gradtal i Stenbocken som den gjorde under tiden februari-mars.

Saturnus brukar lämna en liten farvälgåva för väl utfört arbete och ansträngning. Precis innan utträdet ur tecknet. Under hösten 2020 tror jag att vi får en chans att se över de beslut vi har tagit gällande våra livsmål, planering och karriär.

Är vi riktigt säkra på beslut som togs tidigt under året? Eller behövs en ändring?

Kanske uppstår en sådan där känsla av att ”man valde om och valde rätt i sista sekunden”? Fick en chans att räta upp arbetslivet och strukturen i livet när man trodde att det inte skulle gå.

Jag tror också att vi kan få en bekräftelse från chefer, överordnade eller myndigheter. Någon HAR sett allt det arbete och den kamp man har fört sedan december 2017.

I tider som dessa tänker jag närmast på ytterligare räddningspaket och hjälp för att trygga en ekonomi för arbetare. Men även sådant stöd och en känsla av trygghet som kommer av att man får veta att en person med makten att anställa eller befordra, har imponerats av det arbete man har gjort de senaste åren. Och att man vet att det väntar en ny chans och början i och med det.

Jag hoppas att det klargjorde lite för er som skrev och frågade om Saturnus i Stenbocken under hösten 2020.

Jag önskar er alla en fortsatt fin tisdag!

Kramar

Helena

1
74

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00