ANNONS

Horoskop 18-19 mars, 2020

/

Solen sextil Saturnus- Bygg en stark, trygg grund framtiden

Love, Heart, Form, Hands, Keep, Sky, Clouds, Blue, Sun

Väduren 21/3- 20/4

Inre arbete och styrka är nyckeln till din framgång i arbete och karriär nu. Lyssna till ditt inre och din intution för framtida beslut gällande ditt livs struktur och ditt arbete.

Oxen 21/4-21/5

Öppna ögon och öron för alla kontakter och känningar som du har. Du kan finna någon med ett gemensamt intresse som kommer vara superbra för dig. Ett internationellt samarbete eller en möjlighet att sända radio/tv eller skriva en bok kan dyka upp.

Tvillingarna 22/5-21/6

En bekräftelse på ditt hårda arbete, kommer i form av en löneersättning, bonus, myndighets- eller försäkringsutbetalning. Detta ger dig trygghet för framtiden.

Kräftan 22/6-23/7

Visa din ledarsida. I företagande, din optimism och ärlighet kan ge dig fler kunder. Sätt ett nytt årsmål för ditt arbete och din karriär för det kommande året.

Lejonet 24/7-23/8

Ekonomiska ärenden, såsom ersättning, försäkringsutbetalningar, bonus/kommission och lån/skulder kan med fördel tas om hand idag. Det ger dig lugn även om du snart kommer få väldigt mycket ansvar, nya uppgifter och ökad pliktkänsla på arbetet.

Jungfrun 24/8-23/9

Dags att ta hand om kärleken lite extra? Idag kan du eller din partner känna att det är rätt tid för att fokusera mer på nöje och njutning än vardagliga ting. En ny relation som tar fart nu, lovar gott inför framtiden. Seriöst.

Vågen 24/9-23/10

Ordning och reda på torpet! Se över lådor, skåp och dokumentmallar. Idag kan du få mycket gjort och få undan massor av surdegar, både i hemmet och på jobbet. Du kommer må bättre när allt är klart och under kontroll.

Skorpionen 24/10-22/11

Ett meddelande, mail eller samtal får dig på gott humör idag. Det är möjligt att saken gäller en kärleksrelation, barn/fertilitet eller en satsning på något som ligger dig varmt om hjärtat såsom ett intresse eller kreativ hobby.

Skytten 23/11-22/12

Mer pengar… Nu får du besked om att pengar är på väg. Du har levt ansvarsfullt och nu börjar du se tecken på att det lönat sig. Fortsätt att vara försiktig med pengar och känn ett lugn av att du vet att du har så att du klarar dig framöver.

Stenbocken 23/12-20/1

Ett kommunikativt projekt eller något som du har satt fart på genom att maila, ringa eller ”ligga på”, ger resultat idag. Ett kontrakt eller ett köp/försäljning kan ge dig lugn inför framtiden.

Vattumannen 21/1-18/2

Du kan få nyheter om pengar eller ett ekonomiskt ärende. En talang kan ge dig ett nytt sätt att tjäna extrapengar. Lägg upp en framtidsplan för hur du ska hantera ditt ägande och dina tillgångar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är godhjärtad och kan hjälpa andra genom att ta initiativ tillsammans med andra. Vad kan du göra för att skapa en lite vackrare, mer omtänksam värld? Använd dina kontakter och nätverk. (Du kanske också passar på att sålla rejält bland dina vänner eller i ditt umgängesliv.)

4
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00