ANNONS

Mars och Jupiter

/

Hej och hå! Superladdad av energi! Inlägget innehåller reklam för min webbkurs.

Office, Work, Business, Computer, Laptop, Writing

Kära läsare,

Mars är i fart och ansluter sig till Jupiter i en konjunktion idag. Det sägs att Jupiter förstorar det som planeten berör och eftersom det idag är Mars som är energiknippet av planeterna så var det kanske inte så konstigt att jag vaknade kl 03 i natt.

Klarvaken.

Klarvaken som i att ”gå upp och gör något konstruktivt”.

Suck,

Lätt skelögd har jag nu avverkat vad som känns en heldag. Och vi har inte ens kommit igenom lunchtiden ännu.

Toppen.

Jag skrev ihop horoskopet för maj (för amelia tidningen). Noterade då en så fin aspekt mellan Merkurius och Jupiter den 10 maj. Trogna läsare och astrologiintresserade vet att dessa två planeter är förknippade med resor, både inom landet och internationellt.

Det kändes hoppfullt med den där dagen och aspekten.

Vi alla önskar väl oss innerligt en återgång till normalt liv och att resande inte längre ska förknippas med oro och problem. Inte för att alla genast ska ut och resa igen, (världen har gett oss en läxa och vi gör gott i att tänka oss för innan vi missbrukar tillgångar, natur och resande) utan bara för att vi kanske kan börja tänka tanken igen. Att världen inte kommer förbli sluten i en enda stor karantän uppdelad land för land.

Jag arbetar alltid hemifrån så för mig har livet inte förändrats så särskilt mycket i arbetshänseende.  Ledsna och oroade läsare sträcker dock ut sina händer i mail och på Facebook.

Arbete och pengar är ett stort orosmoln. Kunder som försvinner och avokade tränngspass, frisörbesök och middagar ute..

Kursen öppnar

Jag som sedan i januari planerat att lansera Digital She Boss i nästa vecka känner att jag vill slå ett slag för att skapa webbkurser för er som kanske redan funderat över detta. Eller som ser ett behov av att tänka i nya banor för att trygga inkomsten.

Ibland när en dörr stängs så kan ett fönster öppnas. Behov är innovationernas Moder, eller vad de säger på engelska. För mig har webbkurser erbjudit mig ett sätt att möta massor av kursdeltagare utan att tumma på arbetstiden men framförallt ett sätt att tänka nytt gällande arbetet.

Jag kommer ligga rätt lågt med marknadsföringen av kursen här på bloggen. Jag vill inte framstå som någon som försöker sälja ett botemedel, som en medicin, att ta i svåra tider.

Webbkurser är ett arbete som alla andra och ingen quick fix men av erfarenhet kan ett sådant alternativ vara bättre än ”ingenting” om arbetsmarknaden står still. Jag har många vänner som vittnar om hur svångremmen kommer behöva dras åt och som ser sig om efter nya sätt att få betalt för sin expertis. Däribland att arbeta online mer än tidigare. Att coacha, vägleda, träna och inspirera behöver inte vara bundet av att mötas personligen utan kan ske 100 % online.

Min ärliga resa och mer information om hur jag skapat och sålt webbkurser sedan i september 2018 kan du lyssna till i min gratis onlineföreläsning. Du får då mitt nyhetsbrev och, för att du visade intresse, mer information om kommande kursstart.

Om inte annat kanske det kan vara en intressant timme att satsa på (föreläsningen är 58 minuter lång) när karantänen känns lite för långsam och trist.

Otroligt fin nymåne= nystart, i nästa vecka

Anledning till att jag sedan början av året tagit sikte på just nästa vecka för att öppna en ny kursomgång av Digital She Boss är att vi har en fullkomligt strålande nymåne i Väduren på tisdagen som är så otroligt vänlig till både Mars (handlingskraft och mod), Merkurius (undervisning) och Uranus (internet/tänk utan för boxen). Sammantaget är det en nymåne som är idealisk för att lansera ett soloprojekt som innefattar undervisning och online.

Efter en seg period då Merkurius backade så ger oss nu stjärnhimlen en glittrande möjlighet att fånga dagen och våra möjligheter. Att bli chef över sitt eget imperium, eller nåja, kunskap i alla fall.

För mig och många kvinnor har det visat sig vara en fantastisk möjlighet att erbjuda sin kunskap online. Jag ville bara uppmärksamma de av er som kanske redan tänkt tanken på alternativa väga under den senaste tiden. Eller som tidigare lockats av kursen.

Hela nästa vecka är fullpackad med vackra astrologiska aspekter. Hopp om livet återvänder!

Ta hand om er,

Kramar

Helena

4
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00