ANNONS

Horoskop vecka 13, 2020

/

Planetaspekter vecka 13, 2020. Inlägget innehåller reklam för min gratis onlineföreläsning.

Colorful, Colourful, Happy, Outdoors, Person, Smoke

Glada nyheter, en fullkomligt fantastiskt nymåne och en helg fylld av kärlek och lyx.

Jag är så glad över att få vara nyhetsbäraren av de underbara planetaspekter som väntar oss under vecka 13!

Låt oss fokusera på det goda, det fina och ha tillit till att allt sker av en anledning.

Nu till vecka 13:

Måndagen den 23 mars bjuder på två spännande planethändelser:

-Venus och Neptunus befinner sig i en sextil och skänker kärlek, drömmar, medkänsla och vackra upplevelser. Det kommer märkas av redan under helgen den 21-22 mars.
– Mars och Pluto kommer mötas i en konjunktion i Stenbockens tecken.

Måndagen kan verkligen bli en glad dag med mängder av nyheter och aktivitet! In med struktur och organisation för pengar. Förändring väntar.  Och snabbt kan det gå!

På tisdagen den 24 mars väntar en nymåne i Vädurens tecken. Den äger rum på grad 4 och den har så otroligt fina aspekter. Det är en riktigt drömnymåne.

Väduren är snabb, modig och ofta symbolen för en egenföretagare/ entreprenör. Med underbara aspeketer mellan Vädurens styrare, Mars, samt Merkurius, och Uranus så är detta en idealisk nymåne för att lansera ett entreprenörsprojekt eller göra en modig satsning på något som man drömt om ett tag.

Jag har sedan flera månader tagit sikte på denna nymåne för att öppna min kursanmälan för Digital She Boss- hur du skapar och säljer webbkurser, igen. I tider då det verkar som det enda man hör om är varsel och neddragningar så visar onlinevärlden tecken på att internet är möjligheterna plats just nu. Amazon, e-handelsjätten, anställer 100 000 nya lagerarbetare och höjer deras lön med 2 euro per timme. Webbkurser och onlinetjänster strålar när livet flyttar ut på internet.

Om du fått avbokningar och besked om att ditt arbete påverkats av coronakrisen och funderar över hur du kan möta din kunder, eller din arbetssituation, på ett nytt sätt, då kan kanske webbkurser vara något för dig. HÄR kan du lyssna till min gratis onlineföreläsning om hur det går till att skapa, marknadsföra och sälja webbkurser.

Nymånens härliga energier kommer hänga med oss resten av veckan. Eftersom en nymåne alltid ger oss en chans att så ett frö som sedan kommer växa och gro under det kommande halvåret, tills dess den motsvarande fullmånen i samma tecken äger rum, så väntar oss en ypperlig chans att komma igång med något nytt, på ett kraftfullt och välsignat sätt.

Sätt en intention att lyckas med något som du känner är personlig mycket viktigt för dig. Nu är stjärnorna med dig och du kan skapa din egen väg.

Till helgen den 28-29 mars kommer de två turplaneterna, Venus och Jupiter, att mötas i en möjligheternas trigon. Detta är en fullkomligt förtrollande aspekt för kärlekslivet och för relationerna med våra närmaste.

Men även för pengar, för de både planeterna styr över vinst och investeringar.

Sammantaget med att Venus på samma gång signalerar till Pluto OCH får underbara vibbar från Mars, Pluto och Jupiter (WOW!) så kommer händelserna i kärlek och pengar att leverera mycket gott.

För den som går i tankarna att sälja en fastighet, mark eller bostad, eller kunskap, så kan helgen erbjuda en lyckoträff då ett kontrakt signeras. Lyx och en känsla av ”det ljuva livet” hänger över helgen som ett härligt, glittrande konfettimoln i ljusa pastellfärger!

Så vackra vibbar! Det finns hopp och nya möjligheter väntar!

Ta hand om er :-)

Kramar

Helena

5
100

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00