ANNONS

Horoskop 23-29 mars 2020

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken i zodiaken, vecka 13 2020

Balloons, Party, Colors, Rubber, Fly, Helium, Air

Väduren 21/3- 20/4

Det väntar dig en spännande tid när nya idéer och bekanta kommer in i ditt liv. Samarbete med likasinnade? Ett digitalt sätt att arbeta? Engagemang för att stödja ett välgörenhetsprojekt? Fånga det som dyker upp och våga testa ett nytt spår i livet. Nymånen på tisdagen kommer prägla hela den kommande veckan. Den är särskilt stark för dig då den äger rum i ditt eget tecken. Det kan nog bli mycket funderingar och, självklart, action, gällande vad DU önskar dig i livet just nu. Helgen ser väldigt mysig och påkostad ut. Lite extra god mat, särskilt härligt i kärlekslivet och/eller klickar du hem något fint till dig själv?

Oxen 21/4-21/5

Du är självsäker och kraftfull i din utstrålning. Det är lite transformationsvindar över det hela. Nymånen på tisdagen äger rum i ditt tolfte hus för avslut och läkande. Nu kan du ta farväl av det som varit och gå vidare. Det är en väldigt bra tid för att med kraft och mod ta dig av rädslor och gamla besvikelser för att bli kvitt dem. Nya modiga steg, nytt liv! Under helgen blir det stort fokus på något som har att göra med en resa eller upplevelse utanför din vanliga livsfär såsom att utbilda dig eller kanske börja dela med dig av din kunskap själv.

Tvillingarna 22/5-21/6

En oro eller tyngd som du har känt av de senaste två åren, gällande pengar, kommer lätta under kommande månader. Så skönt med lite andrum och nya tankar! Vänner och personer som du möter genom ett intresse eller gemensamt mål, såsom välgörenhetsinitiativ, komma flöda in i ditt liv från och med tisdagen och under kommande 10 dagar. Det är en perfekt tid för att planera för hur ni kan mötas, online, eller ansikte-mot-ansikte, längre fram. Det kan säga ”klick” med en ny person, eller kännas toppen med en stadgad partner, till helgen.  Din kärleksplanet får fina vibbar från kärleksplaneten, Venus. Njut och unna dig allt gott som väntar dig!

Kräftan 22/6-23/7

Du kan skapa ett mycket fint, kärleksfullt band med din partner eller ny person under veckan. Nymånen på tisdagen äger rum i din karriärzon.  Aspekterna är rena rama guldet för att göra en satsning inom arbetet eller lägga extra krut för att nå ett mål. Om du har funderat på att starta eget eller inleda ett nytt projekt, då ska du använda denna vackra nymåne. Vänner och kontakter kan öppna mycket vackert för dig. Se bara vad som sker under den härliga helgen. Goda idéer och fina upplevelser. Livet kommer kännas härligt!

Lejonet 24/7-23/8

Utlandet behöver inte betyda ett stopp för dig. Online kan du nå hela världen. Nu är du benägen att tänka i nya banor. Kanske upplever du att du skiftar önskemål eller ambition i både kärlek och arbete. Du blir mer seriös och kanske börjar sikta mot giftemål med din partner eller sållar bort de dates som inte har samma framtidsvision som du. Nymånen på tisdagen ger dig en chans att göra en satsning avseende att studera, undervisa eller sikta mot en global marknad. Till helgen firar du allt du har åstadkommit hittills. Något särskilt fint besked eller resultat i arbete eller pengar tycks vara anledningen. Riktiga lyxvibbar- Grattis!

Jungfrun 24/8-23/9

Ansvar och pliktkänsla för barn/fertilitet eller en satsning på din kreativa ådra har gett dig en del att arbeta för under de senaste två åren. Nu kommer du känna en lättnad som håller i sig under de kommande tre månaderna. Om du har behov av ett lån eller hjälp med din ekonomi från stat eller kommun så ska du fånga de vackra möjligheterna som nymånen på tisdagen för med sig. Agera helst samma dag som nymånen om du kan men hela veckan kommer ge dig hjälp gällande delad ekonomi, skulder och banklån.

Vågen 24/9-23/10

Pengar eller starkt stöd från din familj kan ge dig besked om pengar som gör dig lugn och glad. Den tyngd och de svårigheter som ditt boende eller familjeliv har inneburit för dig senaste två åren kommer märkbart att lätta under kommande 3 månader. (I december är denna era helt över för många, många år framöver). Något nytt och vackert letar sig in i din kärleksliv och relation med dina närmaste i samband med nymånen på tisdagen. Ett nytt boende eller familjeprojekt kan vara anledning till att känner dig extra glad och lyckligt lottad under helgen.

Skorpionen 24/10-22/11

Under kommande månader väntar en ny tid i ditt liv. Du kommer få en tjuvkik in i vad som väntar dig i ditt hem och familjeliv under de kommande åren, från och med december 2020. Detta är en mycket speciell och viktig tid i ditt liv. På tisdagen kavlar du upp ärmarna på arbetet och/eller gällande hur du tar hand om din hälsa. Du kan inleda en ny träningsrutin eller utesluta viss mat ur din kost. Ditt skrivbord eller din arbetsplats, dina skåp och lådor kan också få sig en riktig rensning. Ut och bort med allt överlöd så att du kan få känna rena, klara vibbar när du arbetar. Helgens bjuder på en jättefin upplevelse i kärlek och/eller socialt liv. Dina vänner eller närmaste grannar, eller du, kanske bjuder in till middag eller lyxig liten bjudning?

Skytten 23/11-22/12

Om det finns en tid som stjärnorna verkligen är med dig så är det i samband med nymånen på tisdagen. Med en direkt koppling mellan den fina nystartsenergin och din egen styrare, Jupiter, så kan du känna dig enormt inspirerad och full av handlingskraft. Din kreativa zon är aktiverad. Du kan skapa ett mästerverk som både glädjer och vägleder andra samtidigt som du öppnar en ström av intäkter. Många Skyttar undervisar. Under kommande tre månader kan du inleda en resa för att lära dig tala eller skriva för en publik. Som Skytt siktar du alltid mot utlandet. Går du via nätet så kan du faktiskt starta en business mitt i denna tumult som råder just nu. Du kan få bevis för att mycket pengar är på väg till dig, under helgen. Socialt liv kan, alternativt, präglas av en känsla av lyx och överflöd.

Stenbocken 23/12-20/1

Den här veckan kan du känna hur du kan pusta ut. De två senaste åren har inneburit en stress och en press för dig. Som om du inte kunnat andas normalt. Samtidigt har du tagit stor kliv i din utveckling. Nu får du en tre-månadersperiod av återhämtning. Kanske hamnar ditt fokus kring hur du bäst använder dina pengar och tillgångar under kommande månader. Eller hur du ger mer uttryck för dina intressen och kunskaper, även om de inte är helt ”konventionella” eller det som världer väntar sig av dig. Våga testa något nytt och att utforska din kreativitet. Ett nytt kapitel i ditt hem- och familjeliv startar i rask takt på tisdagen. Nu kan du börja ett heminredningsprojekt, hyra ut ett rum eller börja titta efter nytt boende. Din familj kan växa genom en graviditet eller att en ny partner till en familjmedlem kommer in i ditt liv.

Vattumannen 21/1-18/2

Ett samtal eller ny information på tisdagen kan bli startskottet för ett nytt initiativ som berör ditt hem eller dina familjerelationer. Mark/trädgård, ombyggnation eller flytt kan vara det som ger dig massor att göra. Det tycks som att du samlar krafter på ett inre plan, eller behåller dina planer för dig själv. Men något stort är på gång bakom kulisserna och snart är du redo att visa världen vad som är på gång! (Och SÅ skönt för dig, de senaste två åren kan du ha känt av en trist känsla i livet som du inte kommer sakna det minsta när livet lättar mer och mer under kommande månader.) Du kan få nys om en inspirerande idé eller ha en särskilt härliga dagar med vänner eller bekanta till helgen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under kommande månader får du en tjuvtitt in i vad som väntar dig under kommande år, från och med december 2020. Saturnus flyttar in i ditt tolfte hus och du kan behöva göra en genomgång av livet, din hälsa, dina minnen och reflektioner över dina erfarenheter. En tid som kan upplevas som både krävande och givande. Tid kommer krävas under denna healingresa, för Saturnus förknippas med ”långsamt men noggrant”. I början av veckan känner du av värmen och omtänksamheten från vänner, grannar och kusiner. Du som alltid generöst hjälper andra, blir glad över att få tillbaka lika fin omtänksamhet. Nymånen på tisdagen äger rum i ditt inkomsthus. Dags att göra något nytt i arbete eller avseende ditt ägande? Nya influenser och möjligheter kan svepa in i ditt liv i mycket rask takt. Samvaron med andra, vänner såväl som nya bekanta kan ge dig en väldigt mysig och intressant helg. Nya tankar och idéer kan födas ur spännande konversationer eller inlägg i sociala medier.

3
78

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00