ANNONS

Dagsformen?

/

En dag i taget

Lady, Window, Woman, Portrait, Old, Architecture

Kära läsare,

Hur MÅR ni?

Den igångsättande nymånen igår- blev den en superkick eller var där så mycket energier i luften att ni känner behov av lite mer självkärlek idag?

Jag får höra hur det både varit fartfyllt och energiskt och hur det idag, känns som ”bakfylla” av kicken. En del har mer än någonson behövt en liten stund av meditativ promenad i ensamhet eller djupandning.

Vädurens energier är bland annat krigaren symbol för. Har ni också märkt hur orden ”krig” och ”ammunition” nämns ofta av världsledare i samband med hur man ska hantera krisen?

Bara en liten notering som får en astrolog att dra på smilbanden i denna knepiga tid.

De allra flesta som varit benådade från sjukdomar och arbetslöshet börjar visa tecken på att påverkas av isolering och begränsat liv. Sådant som långtidssjuka och arbetslösa dagligen kämpat länge med.

Jag kan inte hjälpa att notera den styrka och uthållighet som dagligen behövs för den som av olika anledningar inte kan röra sig fritt ute eller delta i socialt liv eller arbetsliv.

Värme och kärlek till er alla!

Som en läsare drabbad av sjukdom skrev i en av kommentarerna. (ej exakt citat) Det här kommer gå över och NI kommer gå tillbaka till era vanliga liv.

Då ska vi inte glömma vänner, släktingar och bekanta som inte ser det så.

Jag lever nära flera personer som varit mer eller mindre isolerade under många år. Krisen har inte fått mig att ringa eller besöka dem mer. Vi har samma kontakt nu som innan krisen. Men krisen har fått mig att förstå deras liv mer.

För att peppa mig i stunder då livet känns lite mindre färgglatt än vanligt, går jag alltid tillbaka till att räkna upp/skriva min tacksamhetslista.

Vi har så mycket att vara tacksamma för. Alla på något sätt. Nu gäller det mer än någonsin att uppmärksamma det. Det höjer våra vibbar och sätter saker i perspektiv.

Vad är du tacksam för idag?

Stora kramar till er alla,

Helena

6
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00