ANNONS

Fredagstarot 27 mars 2020

/

Tarot för dagen- välj ditt kort och få ett budskap

Craft, Tarot, Divination, Wheel Of Fortune, Esoteric

fre 27 mars 2020

Scrolla ned för rättvända kort och ditt budskap

fred 27 mars 2020

Från vänster:

Magikern:

Du är magisk idag! Du har allt du behöver för att lyckas med det du företar dig. Din förmåga att manifestera, som en riktig magiker, är stark. Idag ska du agera avseende en idé eller ett förslag som nyligen har kommit till dig. Magikern säger att du har alla kvaliteter av mod, kunskap och styrka för att lyckas. Påminn dig om exakt VAD det är du vill ha och vad du har för drivkraft för att åstadkomma det. Ju starkare anledning du har för att arbeta mot ditt mål, desto bättre och snabbare kommer det att gå. VAD är din största motivation för att lyckas?

7 i Svärd:

Detta är ett kort som antyder bedrägeri. Det kan vara du som försöker smita undan något på orätta grunder. Du hoppas på att du inte ska bli upptäckt och kanske lyckas du. Men om du blir påkommen kommer effekten inte att bli så roligt. Det är också möjligt att du är den som blir lurad av någon annan. Idag kan du bli medveten om lögner och tvivelaktigt beteende. En tredje variant av kortet är att du kan försöka ge dig själv fördelar genom att ”ta genvägar” på ett respektfullt sätt. Om något du har önskat, hemma, på jobbet eller i en relation, inte blivit som du har velat, kanske du kan sluta en pakt av kompromisser. Ring din partner eller din chef och se om ni kan nå en medellösning. Du kanske inte kan få igenom din önskan till 100% men nära nog ändå.

Knekt i Mynt:

Kortet säger att du arbetar metodiskt och ansvarsfullt för att nå dina drömmar. Du behöver inte jobba hårt, bara följa din plan för hur du ska nå ditt resultat. Lite varje dag, om och om igen… Fortsätt jobba, du kommer nå ditt mål. Idag kan du få nyheter om ett arbetsprojekt som kräver denna ansvarsfulla inställning. Genom att göra en detaljerad plan och inte svika från dina plikter kommer du ta dig igenom uppdraget, även om det du ska göra först kanske känns lite trist. Du kan även få ett meddelande som berör pengar idag. Knektarnas energi är ofta snabb så kanske får du ett hastigt erbjudande eller besked om en lön, bonus, extrainkomst eller ägande.

1
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00