ANNONS

Horoskop vecka 14, 2020

/

Planethändelser 30 mars- 5 april. Inlägget innehåller reklam för min kurs.

Edit, Repair, Concealer, Nails, Painting, Manicure

***SISTA CHANSEN IDAG! Ikväll stänger kursanmälan till Digital She Boss. Tre kursversioner. Tre prisklasser. Tre sätt att ta lära sig hur man skapar webbkurs.***

ALLA MINA KURSER.

Det är knepiga tider. Vi prövas alla på något sätt, känns det som. Men nu, mer än någonsin gäller det att fokusera på det positiva i livet och allt det vi har att vara tacksamma för.

Astrologiskt, vad väntar i veckan som kommer?

På måndagen den 30 mars flyttar Mars in i Vattumannens tecken. Fart och fläkt gällande Vattumannens ämnen: dags att uppgradera eller köpa ny teknik, testa onlinemöten som alternativ till vanligt kontorsjobb eller kanske inleda en satsning tillsammans med en väninna eller bekant. Att nätverka och skapa band och kontakter genom internet och teknikens gynnas verkligen.

Just nu är anmälan till ”Digital She Boss- lär dig skapa och sälja webbkurs” öppen.

Kursanmälan stänger dock ikväll, lördag.

Jag har märkt ett markant ökat intresse för att flytta över sin verksamhet online. Coacher, konsulter, föredragshållare, healers, yogalärare och spirituella vägledare söker efter nya vägar. Varmt välkommen om du också har tänkt på detta lite extra på sistone. Jag har särskilt valt denna vecka som startvecka, för att dra nytta av de fullkomligt otroliga planetaspekterna som pågår just nu och som gynnar långsiktig struktur, undervisning och onlinevärlden.

Det är i svåra tider som världen mer än någonsin behöver den kunskap och gåva som man har att dela med sig av.

Kursen finns i tre versioner för att passa alla plånböcker och behov av stöd och hjälp från mig. Du hittar mer information HÄR. Priser som anges är exklusive moms.

Sista chansen att anmäla sig idag, lördag, alltså!

På tisdagen den 31 mars möts Mars och Saturnus i en konjunktion på grad 1 i Vattumannens tecken. Det är framåt och bakåt på samma gång. På tisdagen kan det därför vara bra att bara stå still och betrakta vad som sker. Tiden kommer för att agera, men den är inte på tisdagen. Var också noga med att dubbelkolla fakta innan du gör antaganden som kanske inte stämmer.

På fredagen den 3 april flyttar Venus in i Tvillingarnas tecken. Jag gissar att kärlekssms och onlinedate via appar och Skype-middagar ökar. Tvillingarnas domän är kommunikation. Särskilt om kärlek när Venus besöker tecknet. Venus styr också företagspartners och våra närmaste. Det sociala livet tycks bli mer fartfyllt och gladare. Kanske delar vi med oss av mer information och idéer som vi snappat upp framför datorn i karantäntider. Satsa på lite tankeverkstad med en kärlekspartner eller företagspartner- hur kan relationen stärkas och bli bättre?

Merkurius, Tvillingarnas styrare, befinner sig i en konjunktion med Neptunus på lördagen den 4 april . Denna vackra, magiska, inspirerande energi ger oss en härlig helg. De kreativa konsterna får en chans att blomstra ut- möjligen via påhittighet och användandet av internet- foto, konst, film och skapande gynnas!

Så kommer vi till söndagen den 5 april. En dag då ett ovanligt planetmöte äger rum: Jupiter och Pluto kommer befinna sig i konjunktion i Stenbocken (grad 25). Detta sker endast vart 13:e år. Nu väntar ekonomiska möjligheter och expansion. Pluto styr över skulder och bidrag och ersättningar från myndigheter och försäkringsbolag. Får vi se ett ekonomiskt trygghetspaket som världen att hoppa högt av glädje? Nyheter om viruset som antyder botemedel eller bättring?

En känsla av optimism kring pengar, lån och skulder och intäkter väntar. Låt oss hoppas på det allra, allra bästa!

Dessa två tungviktare på stjärnhimlen kommer att mötas vid två ytterligare tillfällen under 2020. Det är en energi som hänger med oss under hela året, på det sättet.

Jag önskar dig en positiv och givande vecka!

Kramar

Helena

2
94

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00