ANNONS

Ett stort planetmöte markerar denna vecka

/

Jupiter konjunktion Pluto, Stenbocken, grad 25.

Beautiful, Woman, Flower, Girl, Attractive, Close-Up

Kära läsare,

Det händer stora saker på stjärnhimlen den här veckan.

Idag beger sig Mars in i Vattumannens tecken och än mer kraft och fokus kommer att läggas på hur vi interagerar med varandra på ett nytt sätt. Eftersom Vattumannen styr över forskning, uppfinningar och internet så kommer alla former av redskap för att arbeta och samarbeta med andra, samtidigt som vi håller avstånd, bli än mer aktuellt.

Mars kommer stanna i Vattumannens tecken ända in i maj. Under dessa kommande veckor kommer snabba beslut att tas för att vi ska hänga med och göra det ovanliga, till det nya normala.

Det största som sker på planethimlen är mötet mellan Jupiter och Pluto. Det sker endast en gång vart 13:e år. Och är det inte mer än en slump att just detta möte sist var aktivt vid finanskrisen 2008?

Staten, organisationer och bankvärlden kan gå samman för att, världen över, hjälpa företag och inhemsk ekonomi, på fötter. Mötet i sig tyder på ekonomisk expansion (gigantiska bidragspaket för att motverka en ekonomi som är på väg nedåt) och optimism. Jupiter fokuserar på Plutos ämnen: skulder, lån och intäkter.

Låt oss hoppas på lugnande och positiva besked.

Jupiter och Pluto kommer att mötas ytterligare två gånger under 2020: i juni och i november. Jupiter och Plutos aspekt kommer markera hela vår upplevelse av år 2020.

För ca 3 veckor sedan skrev jag att Saturnus i Vattumannen, (från och med den 22 mars) skulle innebära ett behov av att ”kontrollera luft”. Allt hade redan startat med inställda flyg och raskt följde restriktioner och ansvar när det gäller att inte vistas för nära varandra inomhus såväl som utomhus. Andningsmasker på kunder i matbutiken blev normalt. Fokus på behovet att massproducera respiratorer. Stängda luftgränser och en flygtrafik som i stort sett upphört. När jag möter personer på promenad och ser hur folk ”håller andan” eller vänder bort ansiktet för att andas i ”rätt luft” och passerar, känns Saturnus transit i Vattumannen så oerhört påtaglig.

Men, låt oss förhålla oss positiva. Nu kan mycket ny, och supersmart teknik hjälpa oss framåt i denna kris. Och att tänka i nya banor kring samarbete, kommer hela tiden dominera.

Att kalla samman personer för att gemensamt göra en insats- se på vad som händer i vården och hur fantastiska personer sluter upp för att hjälpa till och avlasta- det är vad dessa kommande veckor särskilt kan bjuda oss på. Mars styr över militärer och krig. Och visst kan man på ett sätt välja att se dessa personer som våra egna krigare som mobiliserar sig i kampen mot fienden, viruset.

Jag tycker det är helt fantastiskt att denna kompetens och hjälp går att få fram för att hjälpa till i vården!

Jag fortsätter att förhålla mig hoppfull. Det kan bara bli bättre nu.

Dessutom, våren är på väg och det känns fantastiskt med dessa ljusa dagar och blommande träd!

Hur mår ni? Hur arbetar ni/vad gör ni denna måndag?

Kramar

Helena

5
71

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00