ANNONS

Mars i Vattumannen

/

Mars visar oss var det händer saker i stjärntecknens liv just nu. Mars i Vattumannen 30 mars- 13 maj 2020.

Man, Jumping, Joyful, Happy, Athletic, Outdoor, Fun

Kära läsare,

Mars har å det senaste verkligen visat sig starkt på den första dagen då planeten bytt tecken. För mig personligen.

Det har varit dunder och brak och snabba händelser beroende på var Mars flyttat in.

Mars förknippas ofta med mod och motivation. Sådant som krävs då man ska ta sig an en utmaning i livet eller träna sina muskler och sin kropp till nya nivåer och rekord. Det är enormt mycket tävlingsanda i Mars. Och lite tålamod…

Med Mars i Vattumannen så handlar mycket om hur man kan interagera med likasinnade och vänner samt hur man kan göra bättre, smartare bruk av teknik och vikten av att öppna sig för att tänka i nya banor.

Jag gillar Mars. :-) Min natala Sol är i konjunktion med min natala Mars så jag känner mig hemma i Mars-energin.

Kanske minns ni inlägget om ”att göra i de olika horoskophusen”?

Här nedan ser ni i vilket hus som Mars i Vattumannen rör sig igenom just nu för stjärntecknen, och under kommande veckor- t o m de 13 maj.

Läs för det horoskophus som Mars berör för ditt sol-samt ascendenttecken. Då får du en aning om var du kommer ha mycket att göra och där det blir ”liv och väsen”. Vad som kan behöva nytänkande/erbjuda nya vägar, i ditt liv.

Väduren:11

Oxen:10

Tvillingarna:9

Kräftan:8

Lejonet:7

Jungfrun:6

Vågen:5

Skorpionen:4

Skytten:3

Stenbocken:2

Vattumannen:1

Fiskarna: 12

Jag önskar er alla en fortsatt underbar dag!

Kramar

Helena

9
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00