ANNONS

Hur länge till?

/

En gissning utifrån stjärnorna.

Girl, Meditation, Nature, Yoga, Relaxation, Woman

Kära läsare,

Många undrar över vad som väntar. När ska det vända? När ska livet återgå till någon form av normalitet?

Alla önskar väl att de hade ett svar på den frågan.

Här kommer en gissning baserad på stjärnorna.

Pluto och Jupiter. Jupiter som förstorar de områden som styrs av planeten den berör. Pluto: virus, liv/död ekononomi och transformation. Nu reser Jupiter och Pluto tillsammans. April blir en tuff månad.

Vi fick en inledning på året som startade med en månförmörkelse i Kräftan ( 10 januari ) där Pluto och Saturnus befann sig i opposition till fullmånen. Gnistan som tände dynamiten till denna stora påverkan av livsstruktur, världen över. Även om denna energi av behov av förändring varit kännbar ända sedan våren 2019.

Det som lättar mig, och troligen kommer lätta världen, är att Pluto, Jupiter och Saturnus, kommer befinna sig i retrograd läge under sommarmånaderna.

Retrogradperioder:

Pluto: 25 april- 4 oktober

Jupiter: 14 maj-13 september

Saturnus: 11 maj- 29 september

Ser ni vad jag tror kommer hända?

Att det från och med perioden slutet av april/början av maj och under sommaren leder till att virusets framfart lugnar ner sig. Kanske upplevs vara ”under kontroll”.

Men, när september/oktober kommer, får dessa planeter fart framåt igen. Risken finns då att viruset får fart igen.

I takt med att planeterna sedan börjar få avstånd mellan sig, runt jul, lättar energin.

Det är vad jag svarar när jag får frågan om vad jag ser i stjärnorna.

Jag förhåller mig fortsatt positiv och tror att denna tumult fått oss alla att tänka en ytterligare vända kring hur vi lever och brukar våra tillgångar. Att sommarens ”lugnare” tid får oss att säga:

Ok, vi klarade detta så här långt men vi måste bli bättre på att ta hand om oss, bli självförsörjande inom länder, inte köpa produkter och mat fraktad tvärs över jorden, inte själva flyga som vi har gjort hittills. Börja visar Moder Jord respekt.

I juni väntar två förmörkelser. Den solförmörkelse i Kräftan som äger rum två dagar efter midsommar, den 21 juni, ger oss summeringen av det som inleddes den 10 januari. Jag tror att juni kan bli en stor, viktig månad för framtida beslut och värderingar, baserat på allt det som vi har genomlevt under coronavåren. En känslomässig sammanfattning som ger oss medlen för att gå vidare framåt.

Kramar till er alla,

Helena

5
82

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00