ANNONS

Fredagstarot 3 april 2020

/

Tarot för dagen- välj ditt kort och få ett budskap

Tarot, Cards, Card, Prophecy, Dark, Light, Shadows

Välj ditt kort genom att känna efter vilket kort som du mest dras till.

fred 3 april 2020

Scrolla ned för rättvända kort och ditt budskap för dagen

fre 3 april 2020

Från vänster:

Kärleksparet:

Kärlek i dess renaste form finns i ditt liv. Typiskt sett visar kortet på en kärleksrelation men det kan även ta sig uttryck i en stark kärlek mellan familjemedlemmar eller vänner. Om du är singel kan kortet antyda ett möte med en själsfrände eller en känsla av total harmoni och lycka med din stadgade partner. Kärleksparet visar också på möjligheten att vara sann mot sina ideal och värderingar och välja livsväg i enlighet med sina önskemål. I en relation med en annan person eller i relationen med dig själv. Älska dig själv. Hedra dig själv. Och agera utåt i livet, utifrån den självkärleken. Då finner du rätt väg där du blir lycklig och hittar balans.

Djävulen:

På det här kortet sitter djävulen och framför honom ser vi en man och en kvinna i kedjor. Kortet kan förknippas med ondska och förbannelser vid en första anblick. Men om vi tittar närmare ser vi att både mannens och kvinnans kedjor sitter löst runt halsen på dem. Det skulle inte vara svårt att ta sig fri, om de bara bestämde sig för det.

Och det är det som hela kortet symboliserar, förmågan att ta sig fri från det dolda mörkret inom oss. Det här kan vara rädslor, fobier och ångest. Allt som lever på ett inre plan men som kan ha så stor makt över oss att vi kan känna oss kedjade eller oförmögna att röra oss fritt.

Om du har dragit det här kortet får du en chans att ta fram det som du normalt sätt trycker tillbaka, Det kan vara begäret till mat eller dryck, sex, shopping eller tvångsbeteenden. Rädslor och brist på tro på dig själv. Eller en relation där kontroll och svartsjuka utgör en stor, ohälsosam del.

Det fina med att se de här rädslorna i ansiktet är att deras kraft tycks förminskas ju mer du talar om eller lyssnar till den. Då kan du praktiskt välja en väg framåt såsom att gå till en psykolog eller organisation som hjälper dig.

10 i Svärd:

Du kan uppleva att någon har svikit dig, ljugit eller gått bakom ryggen på dig. Det hände plötsligt och känslan av att ha blivit huggen i ryggen har totalt tagit över dig. Men, trots åsynen av mannen med 10 svärd i ryggen så är allt runt omkring lugnt. Det finns en antydan till soluppgång eller ljus i den riktning som mannen har sitt huvud vänt. Det är ett lugn i bilden. Detta inger hopp. Ibland är det nödvändigt att underkasta sig känslan av att ”allt är över”. Först då kan du resa dig och gå vidare. Man måste släppa det som inte fungerar. Det är också alternativt möjligt att du tar på dig offerrollen och känner dig som mannen på kortet, fast situationen inte är så hemsk. Du kan behöva rannsaka sig och istället försöka se det positiva i en situation eller relation. Börja med att förändra dig själv, och omvärlden kommer förändras. Dina erfarenheter hittills har gjort dig rik, även om de var smärtsamma.

5
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00