ANNONS

Horoskop vecka 15, 2020

/

Planetaspekter 6-12 april 2020

Armillar Ball, Constellation, Constellation Map, Owl

Kära läsare,

Så här ser de astrologiska aspekterna för vecka 15 ut:

På tisdagen den 7 april väntar två planetmöten:
Mars i Vattumannen kvadratur Uranus i Oxen, grad 6.
Detta är en klar och tydlig signal till de våghalsige: avstå från onödiga risker. Alla typer av risker. Mars förenas ofta med olyckor och sjukdom. Uranus styr över något som sker genom en sekund av ouppmärksamhet.

Ta det varligt.
Den andra aspekten som väntar på tisdagen är positiv.

Merkurius i Fiskarna befinner sig i sextil till Pluto och Jupiter, bägge i Stenbocken, grad 25.

Goda nyheter från de styrande i samhället, troligen gällande pengar, väntar. Stödpaket och avdrag på amorteringsdelen på bostadslån… Det hänger verkligen i luften.

Jupiters förstorande verkan kan också innebära att vi får mer globala nyheter om virusets framfart. Jag tycker inte om att bära dåliga nyheter men det kan innebära att vi just nu får se nyheter om att fler insjuknar och dör. Men, det kan också antyda att ett motmedel mot viruset är på gång.

Eftersom aspekten är god, en sextil, så väljer jag att tro på att det väntar oss övervägande goda nyheter.

I samma veva, under dagarna +/- 4 dagarna räknat från onsdagen den 8 april, kommer en fullmåne att påverka oss. Fullmånen äger rum på onsdagen, i Vågens tecken, på grad 19.
Fullmånens styrare är Venus och Venus befinner sig i en mycket positiv aspekt till Saturnus. Detta antyder att de besked eller den situation/beslut som väntar, ger oss en bra grund för framtiden. Med en bra grund och god planering kan vi känna att vi tar beslut som får oss att känna oss trygga.

Fullmånen på onsdagen avslutar det som vi påbörjade för ett halvår sedan, i enlighet med måncyklernas verkan.

På lördagen den 11 april flyttar Merkurius in i Väduren. Merkurius är budbärarplaneten och i Vädurens tecken kommer budskapet handla mycket om att ta kraften i egna händer och agera med mod i bröstet. Att studera eller lära ut, är projekt som snabbt kan få fart under kommande veckor. Eller ta till sig ny information och nyheter kring egetföretagande. Jag misstänker att nya riktlinjer för företagare kommer dyka upp i en snabb takt.

Vecka avslutas med att Merkurius kommer befinna sig i en positiv sextil till Saturnus, på söndagen den 12 april. Detta är en superb aspekt för att sluta ett avtal, komma överens om ett köp/försäljning. Saturnus kommer skänka stabilitet och realism till ett avtal eller en överenskommelse. Detta kan hålla i många år framöver.

Saturnus har nyligen trätt in i Vattumannens tecken, något som antyder att samverkan med likasinnade eller vänner , eller eventuellt ett välgörenhetsprojekt, kan bli det som dominerar det som sker i anslutning till söndagens Merkurius/Saturnus-möte.

Jag önskar er alla en positiv kommande vecka!

Kramar

Helena

0
81

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00