ANNONS

Horoskop 6-12 april, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 15, 2020

Nature, Landscape, Cosmea, Cosmos, Field Of Flowers

Väduren 21/3- 20/4

Avstå från alla former av våghalsiga övningar i början av veckan. Fullmånen på onsdagen berör ditt hus för seriös kärlek och dina närmaste relationer. Hur känns allt? Dags för nya tag eller nya gemensamma mål? Planer eller funderingar kring kärlekslivet som pågått det senaste halvåret, når fram till ett konkret beslut eller avgörande situation. Ta tag i en ny träningsvana från och med lördagen. Fysisk träning är särskilt viktig för ditt välmående nu.

Oxen 21/4-21/5

Du är mer sugen på sex och närhet än vanligt! Oh la la! Världen må vara i kris men du mår toppen i det romantiska. På onsdagen når du en avgörande punkt för ditt arbete och din hälsa. Du är redo för nästa steg. Gör dig redo att behöva arbeta lite hårdare för dina inkomster, från och med lördagen. Du kan behöva visa lite klor och tävlingsanda i karriären men du fixar det!

Tvillingarna 22/5-21/6

Kärlek, flirt, romantik och att följa glädjen i livet- allt får fullmånens ljust på onsdagen. Ett kreativ projekt, en kärleksaffär eller dröm om att bli gravid, som du satte fart på för ett halvår sedan, ger dig ett resultat denna vecka. Din styrare flyttar in i ditt nätverkande hus på lördagen. Odla kontakter och umgänge via Skype och Facetime!

Kräftan 22/6-23/7

Ett känslomässigt beslut eller besked väntar kring onsdagen. Du kanske tar ett beslut som berör hur du bor eller gällande din familjekonstellation. Från och med lördagen, kommer du troligen att spendera mer på teknik eller tjäna pengar via nytänkande idéer. Detta är ett positivt tecken för dina inkomster under kommande veckor.

Lejonet 24/7-23/8

Du kan få goda besked om en flytt eller göra en lyckad försäljning av en bostad. Familjelivet ser glatt och lyckligt ut. Ett projekt som rör kommunikation eller undervisning når en avgörande punkt på onsdagen. Du känner lugn och trygghet genom detta. Dina intäkter komma öka från och med lördagen och ge dig goda nyheter under kommande veckor. Du kommer ha lätt för att fatta snabba, ekonomiska beslut.

Jungfrun 24/8-23/9

Ett stort ekonomiskt beslut eller nyhet väntar i samband med fullmånen på onsdagen. Detta kommer prägla veckan. Skribenter, författare, lärare och marknadsförare har särskilt gott flöde just nu. Du har tur med hjälp från myndigheter eller staten. Du ser ut att ta en liten mental paus för reflektion. I nästa veckan kanske du lägger upp en alternativ plan för livet.

Vågen 24/9-23/10

Du står i centrum vid fullmånen på onsdagen. Detta ger dig en händelserik vecka. Något som känns väldigt viktigt för dig, som en personlig önskan eller mål, börjar ge resultat. Och det är verkligen dags- du har väntat på detta i ett halvår! Din hälsa kan ha känts tyngd av stress och oro å det senaste. Ta det varsamt, men vet att det lättar i nästkommande vecka. Samtidigt verkar livet öppna för nya tankar och insikter. Inget kan som en kris bidra till att man vågar öppna sig för andra vägar i livet.

Skorpionen 24/10-22/11

Du behöver ta hand om din energi lite mer än vanligt. Flera planeter befinner sig i en stressad aspekt till DIG. Ju mer du tar hand om dig, desto lättare tar du dig igenom detta. Samtidigt är dina inkomster på god väg uppåt. Och detta är bara början, din inkomstpotential blir bara starkare och starkare i april månad. Fullmånen på onsdagen äger rum i ditt tolfte hus. En bra tid för att läka och göra lite extra healingarbete, fysiskt eller psykiskt. Kanske säger du farväl till något eller någon i det förflutna.

Skytten 23/11-22/12

Du har troligen ett mycket rikt inre liv, eller natttligt drömliv, just nu. Lyssna och låt dig vägledas. Om du hör en liten röst som säger åt dig att göra något särskilt, så hörsamma det! Din ekonomi har superfina aspekter. Din magkänsla leder dig rätt gällande pengar. Fullmånen på onsdagen äger rum i ditt elfte hus. Ett samarbete eller en satsning med vänner eller likasinnande, möjligen gällande teknik och online, når ett avslut. Du har arbetat mot denna punkt i ett halvår. Nu är du redo för att ta dina planer till nya nivåer. Ditt kärleksliv blir festligare från och med lördagen. Kanske inte så seriöst… Men, kul!

Stenbocken 23/12-20/1

Giganterna Jupiter och Pluto reser tillsammans i ditt eget stjärntecken. Du hör troligen talas om hur dina vänner är glada och lyckliga och framgångsrika. Ditt spirituella liv känns som det är under en spännande utvecklingfas. Du kommer troligen behöva lära dig om mycket ny typ av teknik och användandet av digitala hjälpmedel. Du kommer gilla det och det kommer gå bra! Onsdagens fullmåne för med sig utveckling i din karriär. Du går från ett steg till ett annat. I samma veva kan du också få goda nyheter i kärlek och socialt liv. Livet känns härligt och lyckat!

Vattumannen 21/1-18/2

Du har Mars i ditt eget tecken och far fram rätt fort med dina egna initiativ. Kanske tar du med liv och lusta tag i ett kommunikationsprojekt eller engagerar dig grannsamverkan eller renovering med grannar eller syskon. Dina förmåga att övertyga eller förmedla kommunikation är knivskarp. De som arbetar inom marketing eller försäljning, undervisning eller föreläsningar, har superfina aspekter för att lyckas bra. Fullmånen på onsdagen för leder till ett nytt kapitel i ditt liv. Juridik, reseplaner eller högre studier kan ha något med saken att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du befinner dig i en period då fokus bör vara på dig, ditt hem och dina känslor. För att lyckas utåt måste du först vara klar med ditt inre. Känna styrka och trygghet där. Varför inte passa på att göra lite fint och nytt där hemma? Måla om, möblera på ett nytt sätt eller köpa en vacker tavla eller spegel? En fullmåne i ditt åttonde hus på onsdagen ger dig en vecka då pengar, skatter och utbetalningar från myndigheter eller staten eller en försäkring, blir högaktuell. Pengar pch ägande som du delar med en partner, eller med banken (banklån) kan vara det som ger dig ett viktig besked eller hjälper dig att ta ett viktig beslut. Använd din berömda visualiseringsteknik. I april kan du lyckas riktigt bra med att attrahera det överflöd som du fokuserar på. Från och med lördagen så går kärlek och pengar hand i hand. Singlar kan möta en person när de går på ett bankmöte eller träffar sin revisor. Känslan av ekonomiskt trygghet kryddar en stadgad relation.

1
69

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00