Kirons återkomst

Enligt önskemål: Är det dags för din Kiron att återkomma till den plats där den befann sig när du föddes?

Detta inlägg är till dig som är född mellan åren 1968-1977 och som har din återkomst av Kiron i Väduren nu.

(Teorin är dock densamma, även för de som är födda senare eller tidigare, även om jag går in på betydelsen av Kiron i Vädurens sår och smärtområde)

Jag har tidigare skrivit om Kiron HÄR. Jag ser på Kiron som en möjlighet att se var våra svårigheter, erbjuder möjligheter.

Kiron befinner sig sedan april 2018 i Vädurens tecken. Kiron besöker olika tecken, under olika lång tid. Kiron kommer huvudsakligen att befinna sig i Vädurens tecken till och med år 2027.

För er med Kiron i Väduren vid födelsepunkten innebär det att det är dags för er återkomst av Kiron.

Det tar Kiron cirka 50 år att gå ett varv runt hela zodiaken. Detta innebär att Kirons återkoms infaller under åren 49-51.

Under dessa år får du en chans att göra dig av med allt som inte gynnar dig, läka dig och gå vidare som en starkare person.

Det kan vara en oerhört krävande period då stora livshändelser får dig att se livet ur ett nytt perspektiv. Det är smärta, följd av insikt och därmed läkning.

Att Kiron befinner sig i Väduren sätter fokus på det personliga. Hur är jag och vad önskar jag? Vad är jag kapabel till?

(Barn som föds under dessa år kommer alltså överlag att ha sin Kiron i Väduren.)

Väduren är normalt sett modig, snabb och handlingskraftig. Med Kiron i Väduren så kan tvivel och rädslor i livet handla om just det: Kan jag göra det jag vill? Är jag tillräckligt bra, stark och modig?

Duktiga flickan som överkompenserar för att hon inte tycker att det hon gör är tillräcligt bra eller för att någon i barndomen impräntat en känsla i henne av att hon inte duger (helt felaktigt så klart!) är ett typiskt sår och smärtpunkt med denna position.

Vid tiden för Kirons återkomst i Väduren kanske insikten om att den kamp och energi som läggs ned, bör användas av en annan anledning. Inte för att bevisa något. Utan för att DU (med Kiron i Väduren) älskar att arbeta eller känner ett särskilt kall som ropar på dig.

Den styrka och den snabbhet som har använts till att dölja ett sår, kan framträda som något som du kan använda för att hjälpa andra, eller dig själv, med. Du kan motivera och inspirera andra att vara sitt eget bästa, att våga och att prestera med mod.

Där och då inser du att du har legat i en sorts spirituell”träning” under hela ditt liv. Runt 50 års ålder ser du inte längre fighten som du fört inom dig. Utan din styrka och vad den kan hjälpa dig och andra med. Och då, som magi, löses rökridån av ”jag är inte god nog” upp i tomma intet.

Du är värd allt det bästa. Du KAN. Du är modig och precis lika bra som alla andra.

Kramar

Helena