Horoskop 13-19 april, 2020

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 16.

Väduren 21/3- 20/4

I början av veckan har du mer att vinna på att inte brista ut i en sanningsexplosion. Sanningen kommer fram utan din hjälp. Bespara dig risken för att bli rejält osams med någon. Merkurius besöker ditt tecken och du har lätt för att förmedla en känsla av styrka och potential. Du inspirerar! På söndagen flyttar solen in i ditt andra hus. Dags att unna dig något fint?

Oxen 21/4-21/5

Blotta ditt inre, dela med dig av en rädsla, dina känslor eller en hemlighet. Lätta ditt bröst! Lyssna till vad andra säger på tisdagen-onsdagen. Men förutsätt att du kanske inte får hela sanningen. Solen flyttar in i ditt tecken på söndagen. Det är DIN tid på året! Vad vill DU göra det närmaste halvåret? Året?

Tvillingarna 22/5-21/6Vilken tur du har i kärlek! Venus befinner sig i ditt tecken och kommer göra det för ovanligt lång tid. Fram till och med i augusti så kommer din attraktionskraft att slå rekord. Kärlekslivet kommer utvecklas på ett spännande sätt och du kommer utstråla det där som alla vill ha.

Grattis! En egocentrisk person som kanske vill manipulera ut dig, kan dyka upp i mitten av veckan. Sätt ned foten och visa att du inte går på det där falska spelet.

Kräftan 22/6-23/7

Det går framåt för dig i jobbet. Men, någon i ditt team kanske försöker hugga dig i ryggen i mitten av veckan. Avundsjuka och skitsnack. Usch. Men, du står över det här. Ta inte på dig mer jobb bara för att bevisa att du ÄR bra. Det är du ändå. Solen flyttar in i ditt elfte hus på söndag. Under kommande månad kan du få energi och inkomstidéer som berör samarbete med andra eller att kanske tjäna pengar online. Livsdrömmar som du har/haft kan också få extra mycket av din uppmärksamhet.

Lejonet 24/7-23/8

Påminn dig om att praktisera ödmjukhet i mitten av veckan. Du vet och kan mycket, men inte ALLT. Kanske inser du att de som inte befinner sig på samma linje som du, gärna kan få välja en annan väg. Utan dig. Om du arbetar i team med andra så kan veckan innebära att de som inte drar sitt strå till stacken avpolletteras från din arbetsgrupp. Solen flyttar in i din karriärzon på söndagen. Under kommande veckor sätter du mål och ambitioner högt på agendan. Din årliga karriärtopp är här!

Jungfrun 24/8-23/9Dra dig tillbaka och meditera lite över vad du egentligen vill i ditt kärleksliv eller en relation. Behåll det för dig själv. Du vill inte skapa oro om det bara är en mental fas som du behöver gå igenom, för dig själv. Solens flytt in i ditt nionde hus på söndagen ger dig en kommande månad där du kommer överväga nya alternativ och vägar i livet. Tankar kring att på sikt flytta utomlands, anmäla dig till en utbildning eller byta bana, kan komma till dig.

Känns lite som ett nytt livsäventyr är på väg att starta för dig.

Vågen 24/9-23/10

Definitionen av det du kallar för ditt hem verkar vara under övervägande. Finns det alternativ till hur du skulle vilja bo och leva med din familj? Nya tankar kan dyka upp nu. Kom ihåg att vara realist också. I veckan kan du bli en sådan stor optimist att du tappar begrepp om vad som faktiskt är möjligt att genomföra. Från och med söndagen och under den kommande månaden kan du lägga mer tid på att se över din ekonomi och ägande. En samägandesituation eller en skatte- eller skuldfråga blir viktig att prioritera.

Skorpionen 24/10-22/11

Ditt kärleksliv blir mer passionerat när du vågar släppa på skyddsbarriärerna. Du kanske inleder en relation som känns lika intensiv som en kärleksnovell. Känslan av öde eller att känslorna inte går att stå emot dominerar ditt liv under de kommande månaderna. Sexigt! Från och med söndagen blir det bara ännu mer påtatligt att något är på gång i ditt kärleksliv. På jobbet- bättre att vakta din tunga än att säga för mycket.

Skytten 23/11-22/12

Dina nöje kontra dina pengar. Vad ska du lägga dig på för nivå? Gör inga för stora investeringar under veckan. Dubbelkolla med din kärlekspartner och barn vad som är en rimlig budget för nöje just nu. Du kommer tacka dig själv framöver om du är försiktig med dina pengar just nu. Från och med söndagen startar en månad då du kommer fundera i nya banor på jobbet. Och då ser du att det finns nya vägar framåt! Ett nytt arbete väntar på dig om du behöver det. Chansen till sidoinkomster dyker också upp. Skytten ser inte ut att lida brist på jobbmöjligheter.

Stenbocken 23/12-20/1I mitten av veckan gör du en notering på jobbet. Någon kan försöka roffa åt sig äran för något som du har gjort.

Undvik en konfrontation utan lägga istället upp ditt arbete på ett sätt så att du motar Olle i grind. Utan att det märks utåt. En passionerad känsla träder in i ditt liv från och med söndagen. En kreativ hobby fyller dig med glädje. Du lever din dröm nu. Eller är det en ny, flirtig person som tar dig med storm i april/maj?

Vattumannen 21/1-18/2

En sitation där du kan känna att någon försöker dra nytta av dig, kan uppstå i mitten av veckan. Fall inte för någon som vill sälja in en idé eller produkt till dig. Inte ens hälften av det som sägs, är sant… Var på din vakt. Helgen känns ovanligt socialt festlig, trots de rådande omständigheterna. Utbytet av att ringa, sms:a eller Skypa/Facetime:a med vänner, grannar eller syskon lyfter dig. Du får en chans att visa DIG från din rätta sida. Som dina vänner är vana att se dig. Så skönt för dig att få känna igen dig lite i ditt ”normala” liv, utanför kristider.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig motiverad att se över din budget och fundera över sätt att göra det bästa av dina tillgångar. En bok eller intressant influencer på temat ”investeringar” kan ge dig kloka råd och insikter. Påminn dig om att satsa på det som är realistiskt så kommer du göra något bra av vibbarna av att ”behöva tänka i nya banor”. Nya tankar och möjligheter där din ekonomi och ditt boende och din familj står i centrum väntar till helgen. Smarta tankar och möjligheter väntar! Från och med söndagen och under kommande månad kan ett kontrakt eller viktigt dokument läggas på ditt bord.