ANNONS

Månnoderna byter snart tecken

/

Norra och södra noden in i Tvillingarna/Skytten

People, Girls, Women, Students, Friends, Study, School

God Morgon kära läsare!

Jag hoppas att er helg varit bra och att ni orkar hänga i och praktiserar distansiering och försiktighet.

Om två veckor, på tisdagen den 5 maj, väntar ett viktigt energiskifte på stjärnhimlen:

Månnoderna lämnar då Kräftans samt Stenbockens tecken och flyttar vidare in i Tvillingarna och Skyttens tecken. Det kommer kännas enormt skönt att den södra noden lämnar Stenbockens tecken där Saturnus, Pluto och Jupiter sett till att riva upp en rejäl storm sedan början av året. För oss alla.

Alltid något.

Nu väntar nästan två år då månnoderna kommer resa genom Tvillingarna och Skytten. Dessa två tecken styr över kunskap, intellekt och högre sanningar. Under kommande år får vi en chans att ta oss an kunskap och lärande på en ännu högre nivå än tidigare.

Den norra noden anses visa oss på vårt karmiska kall. Vår livsmeningen. När den norra noden möter natala planeter visar det på särskilt förmånliga tider då vi kan nå framgång och finna nya möjligheter.

Jag gillar att följa den norra noden och uppmuntrar er att göra samma sak! När jag i september 2013 tog det stora och avgörande klivet att lämna juristvärlden för att satsa på bloggande och författande så var det ned på dagen samtidigt som min norra nod mötte min natala norra nod. Samtidigt berördes också Uranus, planeten som bl a styr över internet och astrologi. Allt detta i huset för mitt hem= Jag började arbeta som astrobloggare, online, från hemmet.  :-)

Håll koll på era norra noder alltså!

För att göra det bästa av månnodernas nya placering så ska man plocka fram Tvillingarnas och Skyttarnas vetgirighet och praktisera den i sitt eget liv. Många studieval, sidokurser och i förlängningen byten av karriär kommer göras i samband med denna transit tror jag!

Fråga dig själv var du kan börja om på nytt när det gäller kunskap och lärande.

Är det något som du kanske har gått och funderat på att lära dig mer om, eller att studera till?

Nu kan din chans komma!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

7
102

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00