ANNONS

Horoskop 27 april- 3 maj, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 18, 2020

People, Women, Talking, Laugh, Happy, Friends, Casual

Väduren 21/3- 20/4

Ta inga stora ekonomiska beslut i början av veckan. Du riskerar att fastna i små detaljer och missa helheten. Lyssna och ta in information. Med Merkurius i ditt inkomst- och ägandehus så väntar dig mycket information och nyheter som påverkar både pengar och dina tillgångar, under kommande veckor. På fredagen kläcker du nya idéer och kanske kommer på ett nytt sätt att tjäna pengar.

Oxen 21/4-21/5

Du tänker stort när det gäller pengar och personliga mål i början av vecka men, vänta lite. Gå igenom alternativen och eventuella förslag en vända till innan du tar ett beslut. På fredagen möts din karriärplanet med din ekonomiska planet. Du kan oväntat få ett nytt, spännande förslag. En ny väg framåt anas!

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare, Merkurius, befinner sig i ditt tolfte hus. Dags för lite healingarbete? En förlåtelseprocess att få ta sin början? Det tumlar om och i början av veckan kanske du inte riktigt vet vilket, känslomässigt, ben du ska stå på. Avvakta lite. Till fredagen och helgen klarnar idéer och tankar och du är redo för något nytt och fräscht. Det kommer!

Kräftan 22/6-23/7

Kan du göra bättre bruk av internet? Arbeta online? Studera? Undervisa? Hålla det sociala livet och kontakten med vänner på topp, trots rådande tider? Med Merkurius i ditt elfte hus så säger stjärnorna att det är så! Fredagen kan särskilt bjuda på något kul med vänner, lärande och dina onlinekontakter.

Lejonet 24/7-23/8

Din ekonomiska planet flyttar in i ditt karriärshus på måndagen. Nu kommer nyheter, information och möjligheter kring dina inkomster. Tisdagen kanske inte känns helt toppen. Balansen mellan jobb plikter och ditt sociala liv, går inte ihop. Men, på fredagen sker något oväntat och mycket spännande i arbete och gällande dina pengar och ägande.

Jungfrun 24/8-23/9

Merkurius, din styrare, flyttar in i ditt nionde hus. Du suktar efter lite äventyr. Resa, lära och se något nytt! Med situationen som den är så kanske du känner dig stoppad innan du ens hunnit börja, i början av veckan. Till helgen, särskilt fredagen, har du dock kommit på nya vägar för att vidga dina vyer. Internet eller ett nätverk/grupp som du tillhör, eller dina närmaste väninnor, kan vara en del av lösningen.

Vågen 24/9-23/10

Du kan få en flirtig kontakt med någon i utlandet snart! Passionerat och spännande. Pengar, bostad, mark/fastighet och samägande kan gå dig på nerverna i början av veckan. Fredagen blir festligare. Då väntar en ny vinkling på problemet och du känner hopp om att du kan hitta en lösning kring pengar och hur du får hantera sådant som du äger.

Skorpionen 24/10-22/11

Flirt, socialt liv och skratt med dina närmaste. Nu får det mesta ske genom mobilen eller plattan. Men vad gör väl det egentligen?  Något i ditt hem kan störa dig. Är det karantänkänslan som gör sig extra påmind i början av veckan? Håll ut. På fredagen känns livet skojigare, mer snackigt och festligt igen!

Skytten 23/11-22/12

Din kärleksplanet gnisslar lite när den möter planeten för pengar och tillgångar. En partner och ert samägande kan vara anledingen till att starten av veckan känns lite trist eller den ekonomiska situationen med en ekonomisk partner eller bank upplevs ”låst”. Det är inte långsiktigt. På fredagen kan din kärlekspartner men även en vän, granne eller ett syskon liva upp dig, i all enkelhet. Var glad åt det enkla i livet. Det är oftast det som är mest värt i längden, eller hur?

Stenbocken 23/12-20/1

Din styrare och din arbetsplanet arbetar inte i harmoni med varandra i böran av veckan. Kanske måste kreativa drömmar eller andra glittrande livsönskningar stå tillbaka för plikten i början av veckan. Bit ihop. Du fixar det. Redan till helgen kan du få se på nya möjligheter att följa dina drömmar eller leva i den glädje som du önskar. En oväntad nyheter om pengar och inkomster kan dyka upp.

Vattumannen 21/1-18/2

Vad är det som sker kring ditt boende och familjeliv? Är det karantän i hemmet och social distanisering som tär på dig lite för mycket nu? Eller är det att du står i begrepp att ta ett beslut om hur du bor eller hur du ska hantera dina tillgångar framöver? I början av veckan gör du klokt i att ta in information men inte skriva under några viktiga dokument eller skaka hand på något. Du är innovativ och påhittig av naturen. På fredagen praktiserar du detta gällande ditt hem och ditt familjeliv när du kommer på en ny smart idé.

Fiskarna 19/2-20/3

Kommunikation med grannar, syskon och vänner kanske inte känns helt tydlig i början av veckan. Anledningen kan vara att du inte hinner ta in all information kring det ämne som ni pratar om. Ta det lite varsamt och fatta inga avgörande beslut. Underteckna inga kontrakt i början av veckan. Till fredagen kommer nya idéer. Kontakten med dina vänner och mer ytligt bekanta bjuder på en positiv nyhet. Nu börjar det ljusna och kännas mer roligt i livet!

0
83

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00