ANNONS

Horoskop den 18-24 maj, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 21, 2020

Bench, Fashion, Friendship, Fun, Girls, Happiness

Väduren 21/3- 20/4

Liv, död och inre utveckling… Vad är egentligen viktigast i livet för dig? Med din egen styrare i ditt tolfte hus så ger du mycket tid åt de här områdena.  På fredagern, berätta för någon hur du känner. Nymånen ger dig en perfekt chans att på ett klart och vackert sätt förmedla dina tankar och känslor. Passa på att byta idéer och få inspiration från och med fredagen och under kommande dagar därefter. En ny härlig 6-månaders trend av kunskap och utbyte av andra startar från och med fredagen.

Oxen 21/4-21/5

Du arbetar troligen mer i team än ensam nu. Att kompromissa blir mer regel än undantag. Men, denna gemenskap ger dig massor av viktiga insikter. Teknik kan göra en ny form av inträde i ditt liv. Kanske för att du ska kunna uppfylla en dröm lättare. En ny halvårstrend startar i och med fredagens nymåne. Den äger rum i ditt inkomsthus. Ett nytt arbete, en ny inkomstkälla eller en ny budget. Du lägger upp en bra plan som kan utvecklas positivt under de kommande 6 månaderna. På fredagen står du också bekvämt upp för dina behov och värderingar. Singlar sållar ut de som inte delar samma värden i livet. Stadgade kan nå en ny grund genom att diskutera öppet och ärligt.

Tvillingarna 22/5-21/6

Solen träder in i ditt tecken på onsdagen. Så härligt! Det som är du skiner upp starkt. Vad vill du göra framöver? I och med nymånen i ditt eget tecken, på fredagen, får du extra kraft till dina egna drömmar och önskningar. Nymånen ger dig nyheter och möjligheter till en nystart som kommer utvecklas under kommande 6 månader. Din styrare, Merkurius, möter kärlekens planet Venus. Eftersom Venus befinner sig retrograd kan en föredetta relation eller partner åter dyka upp i tankar eller genom kontakt med hen.

Kräftan 22/6-23/7

Solen träder in i ditt tolfte hus på onsdagen. Du kanske inte känner dig supersocial utan istället upplever en känsla som av att ligga i ”förberedelseläge” för din födelsemånad. Nymånen på fredagen startar en läkande trend i ditt liv som kommer utvecklas under de 6 månader som ligger framför dig. Dags för lite förlåtelse- och healingarbete. Släppa, lägga bakom dig och gå vidare. Det kan ske både på ett rent fysiskt plan, som att ägna tid åt återhämtning efter sjukdom eller stress, men även på ett inre plan. Du ÄR så mycket mer än dina minnen av händelser och upplevelser.

Lejonet 24/7-23/8

Ditt elfte hus får fart av din styrare, Solen, flyttar in där på onsdagen. I sällskap med Merkurius och Venus och nymånen på fredagen så startar du en ny 6-månaderstrend som kommer ge dig mer kontakter, nya idéer och ett stort fokus på att vara en kugge i hjulet, snarare än att arbeta i soloprojekt. Använd fredagen och de kommande dagarna därefter till att göra det bästa du kan av de vänner och kontakter du har, internets möjligheter och undervisning/studier. Sikta också mot dina livsdrömmar vid tiden för denna nymåne. Det elfte huset styr över dina största drömmar i livet! Du kan uppleva en härlig rusch i pengainflöde och få goda nyheter om arbete inom kort efter nymånen. Det kommer ske snabbt och kanske oväntat under fredagen, helgen eller på måndagen den 25 maj! Grattis, så roligt för dig!

Jungfrun 24/8-23/9

Din styrare Merkurius befinner sig i ditt tionde hus för karriär, utmärkelser och ambitioner. I samma hus kommer ytterligare planetenergier att samlas då Solen flyttar in där på onsdagen och en nymåne äger rum där på fredagen. Det händer dig troligen mycket gällande vad du planerar inför framtiden och/eller vad som sker i ditt arbete. Med en härlig koppling mellan Venus och Merkurius så vore det inte förvånande om kärlek började spira på arbetsplatsen eller om du får positiva nyheter gällande arbete och pengar. Kanske har du sökt ett arbete tidigare under året, som nu blir aktuellt i samband med nymånen. Likaså kan det vara en tidigare kärlek/flirt på ett arbete som visar sig igen. Stadgade kan ta upp en tidigare tråd för framtidsmål som av olika anledningar legat vilande ett tag.

Vågen 24/9-23/10

Ah, du andas utlandsmöjligheter! Ditt nionde hus för internationella resor och möjlighet till livsäventyr aktiveras av Solen från och med onsdagen. Din styrare, Venus, finns redan där tillsammans med Merkurius. Har du haft en dröm om att återvända till en plats i utlandet som du inte sett på länge? Eller kan du snart återse en flirt som bor i ett annat land och som du pg a nedstängningen inte har kunnat besöka? I samband med nymånen på fredagen öppnas nya vägar för kommunikation, vänskap, kärlek och utbyte. Det kan ske genom resor, men även tankar och planer på att läsa en högre utbildning (eventuellt i utlandet) kan bli aktuell. Nymånen startar en ny 6-månaderstrend i ditt liv. Spännande!

Skorpionen 24/10-22/11

Din styrare befinner sig retrograd. Men, Skorpionens eget styrarhus, det åttonde, får massor av energi den här veckan. Dags att ömsa lite skinn, blotta dina känslor och leva ut dina begär! Solen flyttar in där på onsdagen. På fredagen sätter en nymånen starten för en ny utveckling där du kan få så mycket idéer och inspiration i olika riktningar att du till en början kanske känner dig en aning splittrad. Sprid din energi klokt. Hellre ett eller två projekt, än för många järn i elden. En kärleksfull konversation på fredagen kan också ta ditt kärleksliv, singel såväl som stadgad, till nya nivåer. Dela med dig av hur du känner!

Skytten 23/11-22/12

Socialt kan livet få lite mer fart än det du har upplevt de senaste månaderna. På onsdagen flyttar Solen in i ditt hus för möten med dina nära och kära men också plats för bjudningar och tillställningar av olika slag. Ja, de kanske inte är stora till antalet, men efter distansiering kan de upplevas som underbara. Kärleksmöjligheter, vigslar och förloving-nu kan de ska grejer för dig! Nymånen på fredagen befinner sig i en härlig trigon till din styrare, Jupiter samt Saturnus och Pluto. Nymånen äger rum i ditt sjunde hus för seriös kärlek och samarbetspartners. Nyheter och möjligheter, med möjligt förankring från initiativ som du tog för några månader sedan, kan poppa upp. Det finns en känsla av både transformation och att skapa en ny grund för framtiden som jag tror att du kommer tycka om. Förutom ditt kärleksliv så kan ett nytt arbetsäventyr leda dig till ökade inkomstmöjligheter. Jag, jag tror att du faktiskt kan komma att älska det som sker vid denna nymåne och därefter!

Stenbocken 23/12-20/1

Din styrare är retrograd och du kanske upplever det som att du behöver stanna upp och fundera livet över hur livet framöver egentligen ska se ut. Detta är en stegvis process som kommer pågår under hela sommaren. Arbete brukar alltid vara långt upp på Stenbockens agenda. Ditt stecken styr över ambitioner och pliktkänsla. Under veckan som väntar flyttar Solen in i ditt sjätte hus. På ditt arbetsbord kan du få ett projekt som handlar mycket om att kommunicera. Likaså kan det som sker vid nymånen och de kommande sex månaderna ta dig med på en resa där du kan komma att studera något i detalj för ditt arbetes skull. Kanske skickas du på kurs eller behöver pendla/röra på dig mer i din anställning. Ditt sjätte hus styr även över din hälsa och dagliga rutiner. Dags att lägga upp en ny plan för hur livet ska se ut framöver. Mat? Diet? Ekorrhjulets måsten under sommaren efter en knasig vår och med oklara semesterplaner? Du kommer på något som känns väldigt bra!

Vattumannen 21/1-18/2

In med mer nöje i livet! Ja, så kanske du börjar vråla där hemma från och med onsdagen. Då flyttar Solen in i ditt hus för just nöjen, avslappnad tillvaro utan oro och barn, sex och fertilitet. (För fertila Vattukvinnor så är detta en bra period för att bli gravida). Nyheter som har att göra med just dessa områden väntar på fredagen  då en nymånen ger kraft till alla planeter som redan befinner sig i denna del av ditt horoskop. Vad ger dig glädje i livet och hur kan då få mer av känslan av att leva i enlighet med ditt hjärtas lust? Något spännande som har att göra med ditt hem/familjeliv samt dina pengar/ägande/fastighet, väntar dig inom kort efter nymånen på fredagen. Det kan ske snabbt också! Kanske redan under helgen, eller på måndagen den 25 maj. Det verkar vara helt i linje med vad DU vill och önskar dig för att må bra här och nu i livet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det kommer ske mycket runt ditt hem och din familj den här veckan. Minnen och nostalgi kan också gripa tag i dig. Anledningen är att ditt fjärde hus för din bostad och dina känslorötter och minnen aktiveras av att Solen flyttar in där på onsdagen. Tätt följt av en nymåne, som ger dig en nystart och nyheter, i samma område av ditt horoskop. Med en så fin koppling mellan turplaneten, Jupiter, och nymånen så kan nyheter som du får från familjen eller möjligheter som dyker upp kring ditt hem och boende, ge dig en känsla av optimism och tur. Men också av att vara realistiskt. Förändringens vindar blåser men detta lovar gott. Om du, mot förmodan, inte gillar nyheterna (kanske för att en släkting eller barn meddelar nyheter om flytt eller liknande) så gör du gott i att tänka en extra vända innna du luftar dina tankar. Du kan säga något som inte tas emot på det sätt som du hade tänkt.

1
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00